Washington – Buffalo 4:3 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Toronto – Edmonton 4:2 (kon.)
Chicago – Detroit 4:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 4:1 (kon.) | Dallas – Nashville 7:0 (kon.)
Arizona – Vegas 5:2 (kon.) | Anaheim – Colorado 2:3 (po pr.) | Columbus – Tampa 5:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
7:0 (0:0, 5:0, 2:0)
Nashville Predators
Sobota 23.01.2021, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:52 Joel KIVIRANTA - 7:0
     
    54:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají pátou přesilovou hru!!! Domácí hokejisté jsou dneska ve správnou dobu na správném místě. Dickinson poslal kotouč na modrou čáru, odkud ho Klingberg nahodil směrem na Rinneho, ale trefil před ním stojícího JOELA KIVIRANTU, od kterého se kotouč odrazil za bezmocného brankáře Nashvillu. Asistence: Jonh Klingberg, Jason Dickinson.
    44:35 Joe PAVELSKI - 6:0
     
    44:35
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Klingberg přihrál kotouč na levou stranu Hintzovi, který měl před sebou hodně volného prostoru a následně poslal kotouč před bránu Nashvillu, kde byl JOE PAVELSKI, od kterého se puk odrazil do brány Predators. Rinne neměl žádnou šanci. Asistence: Roope Hintz, John Klingberg.
    36:41 Esa LINDELL - 5:0
     
    36:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují ve vlastním oslabení! ESA LINDELL vybojoval puk u vlastní střídačky a následně si to s pukem namířil do útoku, kde proletěl kolem hráčů Predators a překonal Sarose střelou po ledě. Bez Asistence.
    34:40 Alexandr RADULOV - 4:0
     
    34:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí dostali puk do útočného pásma, kde Radulov dostal za bránou Sarose do potíží a kotouč se poté dostal k Pavelskému, který přihrával Kivirantovi, avšak od něj se kotouč odrazil před brankoviště, kde byl ALEXANDER RADULOV, který letící kotouč poslal do hostující klece. Asistence: Joel Kiviranta, Joe Pavelski.
    30:18 Denis GURJANOV - 3:0
     
    30:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají další přesilovou hru! Klingberg obdržel přihrávku na modrou čáru, odkud jej následně nahodil směrem na Sarose, který už si chtěl kotouč sebrat do lapačky, ale těsně před ním puk tečoval DENIS GURJANOV a na změnu směru už hostující brankář nemohl stihnout reagovat. Asistence: John Klingberg, Roope Hintz.
    24:11 Alexandr RADULOV - 2:0
     
    24:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají i klasickou přesilovou hru! Pavelski dostal kotouč na modrou čáru, odkud následně i vystřelil po ledě střílenou přihrávku na ALEXANDRA RADULOVA, jenž kotouč nádherně tečoval do brány Nashvillu. Asistence: Joe Pavelski.
    22:45 Joe PAVELSKI - 1:0
     
    22:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Radulov přihrál křižně na JOEA PAVELSKÉHO, který se střelou z první nemýlil a poslal kotouč za záda Sarose. Pro Dallas je to tedy první branka v letošní sezóně. Asistence: Alexander Radulov, Miro Heiskanen.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 23. Pavelski (Radulov, Heiskanen), 25. Radulov (Pavelski), 31. Gurjanov (J. Klingberg, Hintz), 35. Radulov (Kiviranta, Pavelski), 37. Lindell, 45. Pavelski (Hintz, J. Klingberg), 55. Kiviranta (J. Klingberg, Dickinson)


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell, Oleksiak, Heiskanen, Sekera – Ja. Benn, Hintz, Gurjanov – Kiviranta, Pavelski, Radulov – Cogliano, Faksa, Dellandrea – Dickinson, Robertson, Caamano.
    Nashville Predators: Saros (40. Rinne) – Josi, Ellis, Ekholm, Fabbro, Borowiecki, Benning – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Mikael Granlund, Duchene, Kunin – Cousins, Haula, Sissons – Trenin, Richardson, Olivier.

    Rozhodčí: Brenk, McIsaac – Gawryletz, Gibbons

    Diváci: 4 214
    thejrc.org