Boston – Philadelphia 6:1 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 4:2 (kon.)
Winnipeg – Ottawa 6:3 (kon.) | Chicago – Detroit 6:2 (kon.) | Washington – Buffalo 3:4 (0:1 po s.n.)
Arizona – Vegas 0:1 (kon.) | Calgary – Toronto 2:3 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
Detroit Red Wings
Neděle 24.01.2021, 18:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:55 Philipp KURASHEV - 6:2
     
    55:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Debakl se stále zvyšuje, dalším střelcem je PHILIPP KURASHEV! Ten se dostal zpoza branky do brankoviště, kde nadvakrát procpal puk za záda bezmocného Berniera. Bez asistence.
    52:28 Pius SUTER - 5:2
     
    52:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Švýcarskému útočníkovi to nakonec vyjde – PIUS SUTER dává svou třetí branku v utkání a máme tu hattrick! Suter se prosadil z levého kruhu střelou k pravé tyčce. Asistence: Alex DeBrincat a Duncan Keith.
    51:39 Tyler BERTUZZI - 4:2
     
    51:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    TYLER BERTUZZI se prosazuje podruhé v utkání a podruhé v přesilové hře! Filip Hronek zakončoval zápěstím od modré čáry a jeho spoluhráč před brankou celou akci dokončil gólově. Asistence: Bobby Ryan a Filip Hronek.
    40:58 Mattias JANMARK - 4:1
     
    40:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Naprosto neuvěřitelná práce od Patricka Kanea, který dostal hrozně moc prostoru. Pokryl si kotouč, dojel k levému kruhu a v brankovišti našel MATTIASE JANMARKA, jenž pouze nastavoval hokejku. Asistence: Patrick Kane a Connor Murphy.
    37:18 Connor MURPHY - 3:1
     
    37:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zrovna zakřikl! CONNOR MURPHY se dostal mezi kruhy ke kotouči a luxusním zakončením do pravé šibenice vymetl všechny pavouky v brance, luxusní trefa! Bez asistence.
    20:41 Tyler BERTUZZI - 2:1
     
    20:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hodně rychle využitá přesilovka a Detroit je zpátky v utkání! Dylan Larkin našel z levého kruhu před brankou TYLERA BERTUZZIHO, který dobře nastavil hokejku a Lankinen neměl šanci zasáhnout. Asistence: Dylan Larkin a Filip Hronek.
    09:44 Pius SUTER - 2:0
     
    09:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PIUS SUTER se prosazuje i podruhé v utkání a Hawks využívají přesilovku! Domácí vybojovali puk v útočné třetině a Janmark dobře našel před brankou volného švýcarského útočníka, který se zblízka nezmýlil a je zatím rozdílovým hráčem! Asistence: Mattias Janmark a Dominik Kubalík.
    04:42 Pius SUTER - 1:0
     
    04:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nyní se již domácí dostávají do vedení a poprvé v NHL se prosazuje PIUS SUTER! Švýcarskému hráči se povedlo zblízka dorazit kotouč, který byl na jeho hokejku odražen od betonů Jonathana Berniera. Asistence: Calvin de Haan a Patrick Kane.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Suter (de Haan, P. Kane), 10. Suter (Janmark, D. Kubalík), 38. C. Murphy, 41. Janmark (P. Kane, C. Murphy), 53. Suter (DeBrincat, Keith), 56. Kurashev – 21. Bertuzzi (D. Larkin, Hronek), 52. Bertuzzi (B. Ryan, Hronek)


    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Keith, Boqvist, Zadorov, C. Murphy, de Haan, Mitchell – DeBrincat, Suter, P. Kane – D. Kubalík, D. Strome, Kurashev – Janmark, Söderberg, A. Shaw – Hagel, Kämpf, Carpenter.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Greiss) – Nemeth, Hronek, DeKeyser, Djoos, M. Staal, Stecher – Bromé, D. Larkin, Bertuzzi – Naměstnikov, Glendening, Mantha – Filppula, Rasmussen, B. Ryan – Hirose, Nielsen, Smith.
    thejrc.org