Minsk – Čerepovec 2:1 (kon.) | Jokerit – Omsk 2:5 (kon.) | Spartak Moskva – N.Novgorod 3:2 (po pr.)
Viťaz – Kunlun 3:0 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
2:5 (0:1, 1:1, 1:3)
Avangard Omsk
Pondělí 25.01.2021, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:22 Alexej POTAPOV - 2:5
     
    57:22
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk přidává pátou branku a definitivně rozhoduje o svém vítězství v dnešním souboji! Přihrávku mezi kruhy dostal ALEXEJ POTAPOV a bez přípravy překonal brankáře. Asistence: Andrej Stas.
    50:59 Andrej STAS - 2:4
     
    50:59
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hostující Omsk přidává další branku a znovu odskakuje na rozdíl dvou branek. Kirill Gotovec poslal fantastickou přihrávku na brankoviště a ANDREJ STAS už měl snadnou práci! Asistence: Kirill Gotovec, Ilja Kovalčuk.
    46:49 Henrik HAAPALA - 2:3
     
    46:49
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí celek ještě dramatizuje závěr dnešního souboje! HENRIK HAAPALA dostal přihrávku mezi kruhy, kde puk nabral betonem a uklidil jej za Bobkovova záda! Asistence: John Norman, Julius Junttila.
    41:46 Sergej TOLČINSKIJ - 1:3
     
    41:46
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hned z další akce však hostující celek dokázal udeřit a využívá přesilovou hru. Příliš mnoho prostoru dostal na levé straně SERGEJ TOLČINSKIJ a zápěstím překonal brankáře! Asistence: Oliwer Kaski.
    27:45 John NORMAN - 1:2
     
    27:45
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit se nakonec dočkal rychlého snížení! Domácí celek pokračoval v tlaku v útočném pásmu. Před brankou se k odraženému puku dostal JOHN NORMAN a bekhendem překvapil brankáře! Asistence: Henrik Haapala.
    25:19 Ilja KABLUKOV - 0:2
     
    25:19
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hostující Omsk dokázal využít ojedinělou šanci. Kovalčuk v útočném pásmu celou akci rozjel, přihrál na pravou stranu, odkud střílel ILJA KABLUKOV, jehož první ránu Kalninš vyrazil, ale na dorážku už byl krátký! Asistence: Ilja Kovalčuk, Denis Zernov.
    13:48 Alexandr CHOCHLAČOV - 0:1
     
    13:48
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hostující Avangard Omsk se ještě v první třetině dostává do vedení! Hosté se dostali do útočného pásma. Maxim Čudinov vypálil od modré čáry a jeho pokus tečoval do branky ALEXANDR CHOCHLAČOV. Asistence: Maxim Čudinov, Sergej Tolčinskij.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 28. Norman (Haapala), 47. Haapala (Norman, Junttila) – 14. Chochlačov (Tolčinskij), 26. Kablukov (Kovalčuk, Zernov), 42. Tolčinskij (Kaski), 51. Stas (Gotovec, Kovalčuk), 58. A. Potapov (Stas)


    Jokerit Helsinky: Kalninš (Jukuri) – Lepistö, Lööv, D. Sklenička, Kivistö, A. Grant, Friman – H. Ikonen, O'Neill (A), Savinainen (A) – Nicklas Jensen, Schroeder, Hännikäinen – Haapala, Norman, Junttila – Anttila (C), Pihlström, Mäenalanen.
    Avangard Omsk: Bobkov (Hrubec) – Kaski, Jemelin (C), Čudinov, Běreglazov, Gončarov, Čisťakov, Gotovec – Boucher, Knight, K. Kostin – Kablukov, Zernov, Kovalčuk (A) – Chochlačov, K. Semjonov, Tolčinskij – Dědunov, Stas (A), A. Potapov.

    Rozhodčí: Bělov, Kulakov – Susujev, Šišlo
    bahis siteleri