Ústí n/L – Benátky n/J 5:4 (po pr.) | Vrchlabí – Sokolov 5:2 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:9 (kon.)
Litoměřice – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Vsetín – Slavia 3:2 (kon.) | Jihlava – Přerov 2:4 (kon.)
Kladno – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Šumperk – Třebíč 2:8 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 27.01.2021, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:56 Jan BARTKO - 3:2
     
    46:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín podruhé v utkání využívá přesilovou hru a poprvé v zápase se dostává do vedení! Pechanec se zbytečně neukvapoval, počkal si na vhodný okamžik, aby puk adresoval Vlachovi, ten ještě vylepšil palebnou pozici pro JANA BARTKA a vsetínský bek přesně zamířil pod horní tyč pražské klece. Asistence: Roman Vlach, Antonín Pechanec.
    37:48 Antonín PECHANEC - 2:2
     
    37:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru a podruhé v utkání srovnává stav utkání! Na hranici brankoviště dokázal puk šikovně tečovat ANTONÍN PECHANEC, podíl na brance má také Šimon Jenáček, právě jeho nahození totiž autor branky usměrnil za Michajlova. Asistence: Šimon Jenáček, Sebastian Gorčík.
    35:15 Jan NOVÁK - 1:2
     
    35:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavii se podařilo uzamknout domácí v obranném pásmu a vedení hostům vrací kapitán JAN NOVÁK, když napřáhl na modré čáře a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Jaroslav Bednář, Tomáš Pšenička.
    20:41 Lukáš BEDNÁŘ - 1:1
     
    20:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští odstartovali druhou třetinu aktivně a odměnou je jim vyrovnávací branka! Do volného prostoru si s kotoučem najel LUKÁŠ BEDNÁŘ a bekhendem dokázal překonat Michajlova. Asistence: Jan Bartko, Antonín Pechanec.
    06:16 Tomáš ŠMERHA - 0:1
     
    06:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté z první střelecké příležitosti otevírají skóre utkání! Přihrávku Kafky zužitkoval v útočném pásmu pohlednou střelou z vrcholku pravého kruhu TOMÁŠ ŠMERHA, za jehož prudkou ránou se Gába pouze ohlédl. Asistence: Petr Kafka.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 21. L. Bednář (Bartko, Pechanec), 38. Pechanec (Š. Jenáček, Gorčík), 47. Bartko (R. Vlach, Pechanec) – 7. Šmerha (Kafka), 36. J. Novák (Jaroslav Bednář, Pšenička)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Š. Jenáček, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), J. Jenáček – L. Bednář, Pechanec, Gorčík – Babka, R. Vlach, A. Zeman – Hořanský, Šilhavý, Vítek – Půček, Kucharczyk (A), Gajarský.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Jeřábek, J. Novák (C), Barák, Buchta, Sedlák, Veber, T. Duda – Kafka, Vampola, Šmerha – Všetečka, Pšenička, Jaroslav Bednář – M. Ondráček, Vlček, Kružík – Tomica, Šteiner, J. Doležal (A).

    Rozhodčí: Ondráček, Šudoma – Otáhal, Hranoš
    ocianews.com