Litoměřice – Havířov 5:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
AZ Havířov
Pátek 29.01.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Antonín BOŘUTA - 5:2
     
    58:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ alespoň těsně před koncem snižuje. ANTONÍN BOŘUTA se dostal k odraženému puku u mantinelu a vyslal střelu na domácí branku, která zapadla až mezi Královy betony. Asistence: Fabien Kočí a Martin Adamský.
    55:09 Jan HOLÝ - 5:1
     
    55:09
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion navyšuje vedení a míří pro tři body! Tomáš Svoboda našel zcela volného JANA HOLÉHO, který svou střelu poslal pod horní tyč. Asistence: Tomáš Svoboda.
    51:04 Lukáš PAJER - 4:1
     
    51:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion přežil obrovský tlak Havířova a z protiútoku navyšuje vedení! Soukup našel rozjetého LUKÁŠE PAJERA, který si sjel až na pravý kruh a svou střelou mezi betony překonal Groha. Asistence: Dominik Soukup.
    26:09 Jan RUDOVSKÝ - 3:1
     
    26:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov snižuje! JAN RUDOVSKÝ se zpoza obránce z mezikruží odhodlal ke střele a jeho pokus zapadl přesně nad pravý beton Tomáše Krále. Asistence: Martin Adamský.
    21:08 Martin PROCHÁZKA - 3:0
     
    21:08
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci se po devatenácti sekundách znovu prosazují! Válek nahrál přesně na hůl dobře postaveného MARTINA PROCHÁZKY, který se svou ranou z levého kruhu nemýlil. Asistence: Lukáš Válek a Jan Holý.
    20:49 Ondřej BALÁŽ - 2:0
     
    20:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion hned v úvodu první třetiny zvyšuje náskok! ONDŘEJ BALÁŽ vystihl hostující rozehrávku, dojel až na pravý kruh a svou střelu poslal nad rameno hostujícího brankáře. Bez asistence.
    02:43 Patrik MIŠKÁŘ - 1:0
     
    02:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion po několika sekundách využívá přesilovou hru a ujímá se vedení! PATRIK MIŠKÁŘ obdržel přihrávku na modrou čáru a vypálil. Jeho střelu ještě ztečoval jeden z hostujících hráčů a puk zapadl až za bezmocného Stezku. Asistence: Jan Holý a Matěj Beran.
    Marken.cz

    Filip Hulín

    Branky a nahrávky: 3. Miškář (J. Holý, M. Beran), 21. Baláž, 22. Procházka (Válek, J. Holý), 52. Pajer (Soukup), 56. J. Holý (T. Svoboda) – 27. Rudovský (Adamský), 59. Bořuta (Kočí, Adamský)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský, Háva – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, Válek, Jánský – P. Svoboda, Urban, Konečný – Berka, Soukup, Pajer.
    AZ Havířov: Stezka (22. Groh) – Bořuta (A), Kočí, Kachyňa, Chroboček, R. Havel, Mrowiec – Petriska, Doktor, F. Seman (A) – O. Procházka, Adamský, Prokeš – Horváth, Rudovský, Maruna (C) – Krupa, Mrva, Kořenek.

    Rozhodčí: Ondráček, Marek – Kotlík, Polák
    thejrc.org