Chrudim – Rapid Ústí n/L 4:3 (kon.)
konec
FK Chrudim
4:3 (1:0)
FC Rapid Ústí nad Labem
Pátek 29.01.2021, 19:00 • Sportovní hala Města Chrudim • 1. Futsal liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    39:56 FELIPE - 4:3
     
    39:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Krutá rána pro Rapid Ústí nad Labem, čtyři sekundy před koncem utkání se Chrudim podruhé v utkání dostává do vedení! Po zákroku Klečky se k dorážce jako první dostal FELIPE, jenž z úhlu napálil míč mezi tři tyče! Bez asistence.
    38:39 EVERTON - 3:3
     
    38:39
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak hráči v bílém přece jen vyrovnávají! Po přihrávce z pravé strany se ke střele rychle dostal EVERTON, který necelou minutu a půl před koncem vyrovnal na 3:3! Asistence: David Drozd.
    34:43 FELIPE - 2:3
     
    34:43
    Rapid právě vstřelil branku!
    Ústí nad Labem znovu vede! Po rohovém kopu míč vracel zpět před branku jeden z hráčů Rapidu, který našel domácího obránce FELIPEHO, který si dorazil míč do vlastní sítě!
    31:00 DAVID DROZD - 2:2
     
    31:00
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Tomáš Koudelka ihned měl prsty v brance Chrudimi! Rohový kop totiž rozehrál na Pavla Drozda, jenž před brankou našel svého bratra DAVIDA DROZDA a ten už z velké blízkosti dokázal srovnat skóre na 2:2! Asistence: Pavel Drozd.
    23:35 PETR VÝBORNÝ - 1:2
     
    23:35
    Rapid právě vstřelil branku!
    Neskutečné, opaření domácí inkasují podruhé během půl minuty! Chrudimští přišli o balón na útočné polovině a sám na bránu běžel PETR VÝBORNÝ. Ten si počínal chladnokrevně, když prostřelil Litviněnka mezi nohama a poslal Rapid do vedení! Bez asistence.
    23:11 PETR JELÍNEK - 1:1
     
    23:11
    Rapid právě vstřelil branku!
    A pozor, je vyrovnáno! Rapid Ústí nad Labem se dnes prezentuje velice slušným výkonem a to nyní přináší své ovoce v podobě vyrovnávací branky! PETR JELÍNEK to udělal na pravé straně skvěle, když obešel brankáře a z ostrého úhlu zakončil přesně!
    19:18 EVERTON - 1:0
     
    19:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se hráči v bílém prosazují! Po rohovém kopu Felipe rychle našel pravou nohu EVERTONA, jenž z prvního dotyku zakončil k pravé tyči branky Daniela Klečky! Asistence: Felipe.

    David Klier

    Branky: 20. Everton (Felipe), 31. Drozd D. (Drozd P.), 39. Everton (Drozd D.), 40. Felipe – 24. Jelínek, 24. Výborný, 35. Felipe (vla.)

    Karty:   11. Drozd D. (CHR) – 31. Jelínek (RUL)


    FK Chrudim: Litviněnko (Javorski) – Kubát, Everton, Drozd P., Drozd D. – Mareš, Felipe, Max (C), Mužík – Koudelka, Balog, Slováček
    FC Rapid Ústí nad Labem: Klečka (Votava) – Hajaš, Zápotocký Jiří, Zápotocký Jaroslav, Koc, Rozboud, Zajíček, Gajdoš (C), Jelínek, Výborný, Čapek, Macháček

    Rozhodčí: Kresta, Černý
    thejrc.org