Barys – Ufa 2:3 (po pr.) | Kazaň – Kunlun 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 0:5 (kon.)
Jokerit – Magnitogorsk 1:5 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
2:3 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Sobota 30.01.2021, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:14 Alexandr ALEXEJEV - 2:3
     
    61:14
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ale zdání klame! Po tom, co hosté hru uklidnili, přišla dlouhá přihrávka na obránce ALEXANDRA ALEXEJEVA v samostatném úniku. Alexejev si poradil s noblesou, když si kotouč stáhl do bekhendu a následně jej pouze postrčil za bezmocného Karlssona. 2:3 po prodloužení. Asistence: Sakari Manninen a Geoff Platt.
    51:32 Sakari MANNINEN - 2:2
     
    51:32
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté během devadesáti sekund smazávají ztrátu a začínáme od nuly! Pavel Koledov vybídl překvapivou přihrávkou SAKARIHO MANNINENA, jenž si najel před bránu a z ideální pozice vymetl horní růžek Karlssonovy brány. 2:2. Asistence: Pavel Koledov.
    50:02 Philip LARSEN - 2:1
     
    50:02
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají zpět do zápasu. Sakari Manninen přihrál blíže k modré čáře Naumenkovovi, který ještě posunul do strany na PHILIPA LARSENA. Elitní zadák Ufy poté pálil bez přípravy tak, že kotouč Karlssonovi propadl až za brankovou čáru. 2:1. Asistence: Michail Naumenkov a Sakari Manninen.
    12:54 Nikita MICHAJLIS - 2:0
     
    12:54
    Barys právě vstřelil branku!
    Barys přidává druhou branku v zápase! Curtis Valk uvolnil na modré čáře NIKITU MICHAJLISE, který se nádhernou kličkou zbavil beka a ihned poté vystřelil nad vyrážečku Juhy Metsoly. Nur-Sultan tak zažívá povedený vstup do dnešního duelu. 2:0. Asistence: Curtis Valk a Jakob Lilja.
    03:41 Kirill PAŇUKOV - 1:0
     
    03:41
    Barys právě vstřelil branku!
    Kazaši se dostávají do vedení už na konci 4. minuty. Jesse Blacker vyhodil puk z vlastního pásma obloučkem tak, že černá guma zaplula na hůl KIRILLA PAŇUKOVA u útočné modré čáry. Útočník domácích si poté nabruslil mezi kruhy a přesnou střelou mezi betony překonal Metsolu. 1:0. Asistence: Jesse Blacker.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 4. Paňukov (Blacker), 13. Michajlis (Valk, Lilja) – 51. Larsen (Naumenkov, Manninen), 52. Manninen (Koledov), 62. Alexejev (Manninen, Platt)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Karatajev) – Dietz (C), Makljukov, Blacker, Orechov, Heatherington, Šalapov – Paňukov, Varone, Videll (A) – Lilja, Valk, Michajlis – R. Starčenko (A), Gurkov, Petuchov – Akolzin, Musorov, Ševčenko – Sagadějev.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Larsen, Panin (C), Naumenkov, Koledov, Alexejev, Lisovec, Korobov – Manninen, Hartikainen (A), M. Granlund – Kadějkin, Platt, V. Žarkov (A) – Kugryšev, Pimenov, Amirov – Soloduchin, Chochrjakov, Kartajev – Pustozjorov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Ravodin – Ponamarenko, Novikov
    thejrc.org