Chicago – Columbus 1:2 (kon.) | Buffalo – New Jersey 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Buffalo Sabres
4:3 (0:0, 1:1, 2:2 - 0:0)
New Jersey Devils
Sobota 30.01.2021, 19:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Buffalo Sabres.
    Autorem vítězné branky je JACK EICHEL.
     
    54:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Čtvrtá lajna nyní zatlačila domácí celek a JANNE KUOKKANEN se dostal ke střeleckému pokusu u levé tyčky, kde se mu povedlo procpat puk na první tyčce do branky – první gól v NHL! Asistence: Michael McLeod a Nathan Bastian.
    50:56 Victor OLOFSSON - 3:2
     
    50:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Následně se Buffalo již prosazuje a otáčí stav duelu na svou stranu. Dahlin připravil kotouč pro VICTORA OLOFSSONA, který si najel na pravý kruh a přesnou střelou do přední šibenice skóroval. Asistence: Rasmus Dahlin a Taylor Hall.
    42:18 Tobias RIEDER - 2:2
     
    42:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí celek ale na nic nečekal a hodně rychle srovnává stav duelu! TOBIAS RIEDER dostal přihrávku na levý kruh a také on nedal jedinou šanci brankáři zasáhnout! Asistence: Cody Eakin a Collin Miller.
    41:37 Andreas JOHNSSON - 1:2
     
    41:37
    Devils právě vstřelili branku!
    A hned na startu třetiny jdou hosté do jednobrankového vedení! Jack Hughes si najel do útočné třetiny a připravil kotouč pro ANDREASE JOHNSSONA, jenž svižným zakončením vstřelil velice luxusní gól pod víko. Asistence: Jack Hughes a Damon Severson.
    38:35 Ty SMITH - 1:1
     
    38:35
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté hodně rychle využívají přesilovku a je opět vyrovnáno! Nováček TY SMITH dostal nabito na modré čáře a je dělovka z první skončila až v síti, výborná trefa. Asistence: P.K. Subban a Pavel Zacha.
    29:03 Eric STAAL - 1:0
     
    29:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí celek se nyní velice dobře prokombinoval do útočné třetiny a ERIC STAAL dostal přihrávku mezi kruhy. Svým zakončením o tyčku nedal Wedgewoodovi šanci na zákrok. Asistence: Taylor Hall a Brandon Montour.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 30. E. Staal (Hall, Montour), 43. Rieder (Eakin, C. Miller), 51. Olofsson (Dahlin, Hall), rozh. náj. Eichel – 39. T. Smith (P. K. Subban, Zacha), 42. A. Johnsson (J. Hughes, Severson), 55. Kuokkanen (M. McLeod, Bastian)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Jack Eichel (BUF)
    1:0   Jesper Bratt (NJD)
    2. série:
    1:0   Rasmus Dahlin (BUF)
    1:0   Nikita Gusev (NJD)
    3. série:
    1:0   Victor Olofsson (BUF)
    1:0   Kyle Palmieri (NJD)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – McCabe, Ristolainen, Jokiharju, Montour, Dahlin, C. Miller – Olofsson, Eichel, T. Thompson – Hall, E. Staal, Cozens – Rieder, Eakin, Okposo – Skinner, Lazar, Sheahan.
    New Jersey Devils: Wedgewood (Comrie) – R. Murray, P. K. Subban, D. Kulikov, Tennyson, T. Smith, Severson – A. Johnsson, J. Hughes, Bastian – Bratt, Zacha, N. Gusev – Kuokkanen, Šarangovič, Palmieri – Wood, M. McLeod, N. Merkley.

    Rozhodčí: Rooney, South – Nagy, Tobias
    thejrc.org