Motor ČB – Mladá Boleslav 2:6 (kon.) | Liberec – Olomouc 1:2 (kon.) | Třinec – K. Vary 6:3 (kon.)
Plzeň – Pardubice 3:0 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:4 (3:4 po s.n.) | Zlín – Sparta 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:6 (0:3, 2:2, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 31.01.2021, 15:30 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:51:18)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 27 – 33
    Střely mimo: 8 – 10
    Zblokované střely: 19 – 9
    Hity: 4 – 4
    Vhazování: 33 – 40
     
    Je konec! Mladá Boleslav dnes vyhrála naprosto zaslouženě a bere tři body do tabulky. V poslední třetině jsme se dočkali už jenom jedné branky, o kterou se postaral Jan Stránský. Tomu nechala obrana domácího celku až moc prostoru, čehož tento střelec využil. Právě on se stal jediným dvoubrankovým střelcem zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Avšak to byla ještě velká šance na hostující straně! Conor Allen zakončoval přečíslení dva na jednoho, ale lapačka Jana Strmeně mu překazila brankovou radost!
     
    59:18
    Utkání se ale spíše už jen dohrává. Motor toho dnes moc nevymyslel a zaslouženě prohraje. Mladá Boleslav drží kotouč na svých hokejkách.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:34
    Hraje se ve čtyřech na obou stranách. České Budějovice se snaží využít prostoru na ledě, ale po střele z ostrého úhlu skončil puk jen v ochranné síti.
     
    58:03
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Miroslav Forman – 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jakub Kotala – 2 min., hrubost).
     
    58:03
    Jan Růžička chytil kotouč, načež se hned dvojice hráčů snažil ještě dorážet puk, který však nebyl vidět. Následovala proto mela, kterou rozhodčí brzy uklidnili.
     
    57:15
    To nevypadalo úplně špatně na straně Motoru! Miroslav Holec svou střelou ale neuspěl, načež Šimon Kubíček z dobré pozice ani netrefil kotouč.
     
    56:45
    David Šťastný je po srážce v obranném pásmu v pořádku a nyní zatopil obraně domácích. Jeho přihrávka do gólové pozice byla zbržděna.
     
    56:01
    Brandon Alderson se cpal s kotoučem na holi do útočného pásma. Byl na to ale bohužel pro domácí sám. Puk při přechodu do pásma ztratil, byl od něj odstaven a nedostal se do zakončení.
     
    55:21
    Hned po vhazování se ale kotouče ujala Mladá Boleslav a drží se v útočném pásmu. Zatím ale nemá potřebný prostor ke střeleckému pokusu, na kotouči se však drží.
     
    55:06
    Zakázané uvolnění přesouvá hru před mladoboleslavskou svatyni. Motor ztrácí čtyři branky. Uvidíme, zda utkání ještě alespoň trochu zdramatizuje.
     
    54:19
    Miroslav Forman se štěstí vybojoval kotouč v útočném pásmu, načež se ke střele dostal Zdeněk Doležal. ten však spíše ohrozil rozhodčího v rohu kluziště.
     
    53:51
    Jan Růžička zapsal další rutinní zákrok, českobudějovičtí střelci ho dnes zase tak moc neprověřili. Nyní Motor vybojoval alespoň buly v útočném pásmu.
     
    53:15
    Utkání se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. O třech bodech je poměrně dlouho rozhodnuto, a tak nesledujeme atraktivní podívanou.
     
    52:36
    Matěj Toman zastavil průnikovou přihrávku ve středním pásmu, načež se domácí po chvilce dostali do pásma. Tam však zatím podstupují hlavně souboje.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 28. D. Voženílek (Z. Doležal), 32. Plášil (Holec, D. Voženílek) – 10. J. Stránský, 13. Bernad (Dlapa, Šťastný), 17. Allen (A. Zbořil, Lunter), 21. Šťastný (A. Zbořil, Hrbas), 31. Kotala (Cienciala, Jääskeläinen), 50. J. Stránský (Flynn)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Čiliak) – Plášil, Slováček, Kubíček, Vydarený, Lytvynov, Štencel – Z. Doležal, Toman, Forman – Alderson, R. Přikryl, M. Novák – Holec, D. Voženílek, Jonák – Ville, P. Novák, Beránek.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Ševc, Hrbas, Dlapa, Bernad, Allen, Šidlík, Moravec – Šťastný, A. Zbořil, Lunter – Kotala, Cienciala, Jääskeläinen – P. Kousal, Najman, Flynn – J. Stránský, Bičevskis, J. Strnad.

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Komárek, Votrubec
    ocianews.com