Motor ČB – Mladá Boleslav 2:6 (kon.) | Liberec – Olomouc 1:2 (kon.) | Třinec – K. Vary 6:3 (kon.)
Plzeň – Pardubice 3:0 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:4 (3:4 po s.n.) | Zlín – Sparta 2:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (2:3, 0:0, 0:1)
HC Sparta Praha
Neděle 31.01.2021, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:52
    Důkazem tlaku domácích může být mimo jiné i Dufkova střela, která orazítkovala tyčku svatyně Saláka. Ten se za kotoučem jenom ohlídl, jelikož měl naprosto zakrytý výhled.
     
    42:54
    Do velice nebezpečného zakončení se dostal Okál, který se po přihrávce od jednoho z jeho spoluhráčů ocitl naprosto sám před Salákem. Jeho zakončení ale mířilo přímo do středu brankářova těla, takže s tím moc problémů neměl.
    41:55 Lukáš PECH - 2:4
     
    41:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu branka, která by mohla být rozhodující! Po ztrátě kotouče jednoho z obránců ševců se dostal ke ztracenému puku Jan Buchtele, který svou přihrávkou našel LUKÁŠE PECHA. Asistence: Jan Buchtele a Robert Říčka.
    19:11 Jiří KARAFIÁT - 2:3
     
    19:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto by ještě pořádně mohlo zdramatizovat zápas! Po kratším tlaku Beranů, kterých v poslední době nebylo moc se dostal k zakončení z bezprostřední blízkosti JJIŘÍ KARAFIÁT, který se svou střelou nemýlil a dal ještě jeho spoluhráčům šanci na vyrovnání. Asistence: Daniel Gazda a Jakub Svoboda.
    11:07 David TOMÁŠEK - 1:3
     
    11:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, tak toto je obrat jako hrom! V pouhých ani ne dvou minutách tu přichází naprosté selhání domácích v podobě dalšího selhání defenzívy, která tropí opravdu jednu chybu za druhou. Toho využil další sparťanský hráč DAVID TOMÁŠEK. Asistence: Lukáš Rousek a Ondřej Němec.
     
    10:28
    Střídání v týmu PSG Berani Zlín: ze hřiště odchází Daniel Huf, přichází Michal Kořének.
    10:28 Andrej KUDRNA - 1:2
     
    10:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu hnedka další branku po další chybě domácí obrany, jejíž zaváhání byli opět kritické. Využil toho ANDREJ KUDRNA. Domácím se navíc rodí další trable, jelikož Huf vypadá, že se zranil. Asistence: David Vitouch.
    09:28 Martin JANDUS - 1:1
     
    09:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu vyrování a to pouhou jednu jedinou vteřinu před koncem přesilovky. Domácí defenzíva doposud odváděla dobrou defenzivní práci. To se ale nyní změnilo, když došlo k úniku dva na dva. Skóroval MARTIN JANDUS. Asistence: Roman Horák.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Zdeněk Okál – 2 min., napadení).
    03:30 Lukáš VOPELKA - 1:0
     
    03:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je tu velice rychlý první gól a překvapivě ze strany Beranů. Po střele Pavla Kubiše se dostal k odraženému kotouči LUKÁŠ VOPELKA, který zakončoval do téměř odkryté brány. Pro lajka by to mohlo znít, že měl zakončení snadné, opak je však pravdou. Tento skákavý puk se velice těžko trefuje a to obzvlášť při zakončení z tak velkého úhlu z první. Asistence: Pavel Kubiš a Tomáš Fořt.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 4. Vopelka (Kubiš, Fořt), 20. Karafiát (Gazda, Svoboda) – 10. M. Jandus (Horák), 11. Kudrna (Vitouch), 12. Tomášek (Rousek, O. Němec), 42. Pech (Buchtele, Říčka)


    Berani Zlín: Huf (11. Kořének) – Žižka (C), Řezníček, Nosek (A), M. Novotný, Gazda, Suhrada, Ferenc – Vopelka, Fořt, Kubiš (A) – Svoboda, Fryšara, Okál – Šlahař, P. Sedláček, Sebera – J. Ondráček, Karafiát, Dufek.
    HC Sparta Praha: Salák (Machovský) – Tomáš Dvořák, Jurčina (A), Košťálek, Němeček, O. Němec, Polášek, M. Jandus – Sobotka, Horák, Řepík (C) – Rousek, Sukeľ, Tomášek – Buchtele, Pech (A), Říčka – Zikmund, Vitouch, Kudrna.

    Rozhodčí: Kika, Veselý – Brejcha, Frodl
    thejrc.org