Chabarovsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Soči 1:4 (kon.) | Omsk – Jaroslavl 4:2 (kon.)
Minsk – Viťaz 5:4 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 31.01.2021, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:48 Alexandr ŠAROV - 3:1
     
    51:48
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté tentokrát už přesilovkou nepohrdli a osm minut před koncem snižují na rozdíl dvou branek! Pod první zásah Sibiru se podepisuje ALEXANDER ŠAROV, který Alikina obral o čisté konto prudkou ranou z pravého prostoru pro vhazování – 3:1! Asistence: Oleg Li, Vladislav Ušenin.
    28:12 Vladimir MICHASJONOK - 3:0
     
    28:12
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Už je to o tři branky, s nadějemi Sibiru na vítězství to začíná vypadat bledě! Na Kuzněcova se před modrou čarou pověsil protihráč, domácí forvard tak pro jistotu předal kotouč VLADIMIRU MICHASJONOKOVI. Ten následně přejel za modrou čáru a čistě prostřelil Säteriho z pozice před levým kruhem – 3:0! Asistence: Alexandr Kuzněcov, Pavel Turbin.
    21:48 Dominik MAŠÍN - 2:0
     
    21:48
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí v úvodu druhé třetiny zvyšují svůj náskok na dvě branky a není u toho nikdo jiný než český obránce DOMINIK MAŠÍN! Rozjetý zadák zachytil Zohornovu přihrávku a z mezikruží následně ukázkovou ranou poslal puk pod horní tyč – 2:0! Asistence: Hynek Zohorna, Kirill Rasskazov.
    08:12 Kirill RASSKAZOV - 1:0
     
    08:12
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Sibir měl možná dosud o něco málo více ze hry, jako první se ale vedení nakonec ujímají domácí hráči! Zakončením z otočky zaskočeného Säteriho prostřelil KIRILL RASSKAZOV, který si bravurně zpracoval Zohornovu přihrávku z rohu a z předbrankového prostoru poslal puk do levého horního rohu soupeřovy svatyně – 1:0! Asistence: Hynek Zohorna, Valerij Vasiljev.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 9. Rasskazov (H. Zohorna, V. Vasiljev), 22. Mašín (H. Zohorna, Rasskazov), 29. Michasjonok (A. Kuzněcov, Turbin) – 52. Šarov (O. Li, Vl. Ušenin)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Sergijenko, Mašín, V. Vasiljev, Jordán (C), Turbin (A), Kamalov, Zimin – Zaseda, Rasskazov, H. Zohorna – V. Butuzov, Lugin, Pjanov (A) – Golubev, Gorškov, Polunin – Šarov, A. Kuzněcov, Michasjonok.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (A. Achmetov) – Děmidov, Gurkin, Ilja Morozov, Jokipakka, Chochlov, Jermakov, Pastuchov – Vj. Ušenin, Vl. Ušenin, O. Li – Ruohomaa (A), Puustinen (C), Ovčinnikov – Česalin (A), Milovzorov, Romancev – V. Komarov, Šarov, N. Korotkov – Šaškov.

    Rozhodčí: Gofman, Oskirko – Strelcov, Šalagin.

    Diváci: 2 711
    bahis siteleri