Chabarovsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Soči 1:4 (kon.) | Omsk – Jaroslavl 4:2 (kon.)
Minsk – Viťaz 5:4 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
5:4 (2:1, 1:2, 2:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Neděle 31.01.2021, 15:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:00 Závěrečná potyčka
     
    60:00
    Se závěrečnou sirénou přišla ještě potyčka několika hráčů. Nejaktivnější byl domácí Rob Klinkhammer a Linus Hultström za hosty, takže oba dostávají dvě minuty za hrubost. Minimálně kapitánovi Dinama však nemusí dvouminutový trest vůbec vadit.
     
    59:09
    Hosté ještě mají maličkou šanci na zdramatizování zápasu, jelikož Ilja Šinkevič v souboji o puk podrazil soupeře a usedá na trestnou lavici.
     
    57:50
    Velký problém pro hosty. Roman Gorbunov potvrdil dobrý výkon, když šel do rychlého útoku na modré a Igor Golovkov ho musel zahákovat. Ačkoliv je nyní hodně rozzlobený, když usedá na trestnou lavici, může se zlobit jen a jen na sebe.
     
    54:18
    Celá situace vznikla tím, že Michail Smolin poslal soupeře na mantinel a Ilja Šinkevič mu oplatil několika šťouchanci. Oba jdou ven. Smolin za vražení na hrazení, domácí bek za hrubost.
     
    47:47
    Adam Almqvist dokonce Danfortha fauloval zahákoval a síly na ledě se na tři sekundy srovnají. Poté domácí půjdou do oslabení.
     
    45:50
    Další komplikace pro Viťaz přichází vyloučením Kasparse Daugavinše. Ale to jsem psal i po první brance zápasu a hned poté hosté v oslabení srovnali.
     
    42:43
    Ačkoliv Dmitrij Markovin ukazoval, že se soupeře ani nedotkl, sudí byli jiného názoru a posílají útočníka Viťazu na dvě minuty ven za podrážení.
    26:44 Další potyčka před brankou Furcha
     
    26:44
    Ilja Šinkevič se jal Furcha bránit nejvíce a vzal si do parády Nikitu Gončarova. Oba dva jdou na dvě minuty ven za hrubost.
     
    25:35
    Justin Danforth a Shane Prince se do sebe v obranném pásmu Viťazu pořádně pustili a za pěstní potyčku si půjdou na čtyři minuty odpočinout.
     
    19:32
    Dinamo půjde do druhé třetiny v oslabení, pokud tedy Viťaz nevyužije krátkou přesilovku před koncem první třetiny. Shane Prince dostává dvě minuty za podrážení
     
    17:49
    Pro hosty vyvstává další problém. Jakub Jeřábek dostává dvě minuty za vysokou hůl a domácí budou moct navýšit své vedení.
     
    08:50
    Roman Gorbunov nejprve sekl soupeře a poté – což bylo horší a pozornosti sudího neušlo – podrážel Svjatoslava Grebenščikova. Dvěma minutám se tak nemůže divit.
     
    05:18
    Dinamo bude mít výhodu přesilové hry. Hráčů v bílém bylo na ledě až příliš a střídačka hostí dostává dvouminutový trest.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 15. Klinkhammer (Prince, Z. Mitchell), 20. Paré (Gorbunov, Z. Mitchell), 24. Usov (Koljačonok, Děmkov), 46. Gorbunov (Paré, Mosaljov), 59. Prince (Klinkhammer, Děmkov) – 19. Děrgačov, 22. Pylenkov (Jeřábek, Moisejev), 25. Moisejev (Grebenščikov), 60. Hultström (Moisejev, Danforth)


    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Koljačonok, Menell, Falkovskij, Almqvist, Šinkevič, Znacharenko (A), Denisov – Klinkhammer (C), Z. Mitchell, Prince (A) – Gorbunov, Kogalev, Mosaljov – Děmkov, Paré, Usov – Protas, K. Voronin, Alistrov – Martynov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Jeřábek, Pylenkov, Hultström, Voronkov, Golovkov (C), Borodkin, Pautov – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – Děrgačov, Grebenščikov, Moisejev – Smolin, Gončarov, Malychin – V. Popov (A), Markovin, Sergejev – Kondyrev.

    Rozhodčí: Viktor Birin, Viktor Gašilov – Jevgenij Antonov, Ilnur Galimov
    bahis siteleri