Chabarovsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Soči 1:4 (kon.) | Omsk – Jaroslavl 4:2 (kon.)
Minsk – Viťaz 5:4 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 31.01.2021, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:44 Denis ZERNOV - 4:2
     
    58:44
    Avangard právě vstřelil branku!
    Dovolím si říct, že je definitivně rozhodnuto! Avangard v samotném závěru zápasu odskakuje do dvoubrankového vedení, ve vlastním oslabení přes celé hřiště trefil opuštěnou hostující svatyni DENIS ZERNOV! Důležité dva body zůstanou v Balašiše! Bez asistence.
    55:29 Reid BOUCHER - 3:2
     
    55:29
    Avangard právě vstřelil branku!
    Pulkkinena jeho faul teď musí hodně mrzet, Omsk čtyři a půl minuty před koncem základní hrací doby využívá početní výhodu a střílí velmi důležitý gól! Na střeleckou listinu utkání se zapisuje REID BOUCHER, jehož pozemní střela z pravého kruhu projela skrz nohy bránícího protihráče a následně skončila mezi vzdálenější tyčí a betonem – 3:2! Asistence: Oliwer Kaski.
    49:19 André PETERSSON - 2:2
     
    49:19
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Na pátý pokus se už Lokomotivu podařilo v přesilovce skórovat, deset minut před koncem základní hrací doby začínáme zase od začátku! Na pravém kruhu se uvolnil ANDRÉ PETERSSON, který dlouhou kombinaci hostujícího výběru zakončil přesnou střelou mezi tří tyče – 2:2! Asistence: Alexej Marčenko.
    30:01 Denis ZERNOV - 2:1
     
    30:01
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí početní výhodu přetavili v další gól a poprvé v zápase se ujímají vedení! Téměř přesně v polovině utkání se z mezikruží prosadil DENIS ZERNOV, který Konovalova překvapil přesným zakončením do dolní části branky – 2:1! Asistence: Ilja Kovalčuk.
    26:28 Ilja KOVALČUK - 1:1
     
    26:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, v Balašiše začínáme zase od začátku! Zernov se od protihráče nakonec zvládl odpoutat a zajel za branku, kde chvíli přemýšlel. Následně puk poslal ke kruhu zkušenému ILJU KOVALČUKOVI, který nepřipraveného Konovalova hravě prostřelil – 1:1! Asistence: Denis Zernov.
    10:44 Maxim OSIPOV - 0:1
     
    10:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv sice dosud tahal za kratší konec pomyslného lana, nakonec ale v polovině první části otevírá skóre právě on! Tohle si Igor Bobkov za rámeček rozhodně nedá. MAXIM OSIPOV jej totiž překonal slabším a rozhodně chytatelným nahozením ze středové čáry kluziště. Hodně šťastná a kuriózní trefa, ale i takové se počítají. Asistence: Denis Barancev.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 27. Kovalčuk (Zernov), 31. Zernov (Kovalčuk), 56. Boucher (Kaski), 59. Zernov – 11. M. Osipov (Barancev), 50. A. Petersson (A. Marčenko)


    Avangard Omsk: Bobkov (Hrubec) – Kaski, Jemelin (C), Běreglazov, Šaripzjanov, Pokka, Gotovec, Čisťakov – Knight, K. Kostin, Boucher – Zernov, Kovalčuk (A), Kablukov – Tolčinskij, Chochlačov, K. Semjonov – Stas (A), Dědunov, A. Potapov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Pasquale) – A. Marčenko, Rafikov, M. Osipov, Ohtamaa, Barancev, Čerepanov, Malyšev – A. Petersson, J. Averin (A), V. A. Tkačov (C) – Pulkkinen, Kajumov, Lander (A) – Kraskovskij, Beljajev, Korškov – Ivanov, Iljenko, Alexejev – Ťutněv.

    Rozhodčí: Fatejev, Hribik – Gordenko, Zacharov.

    Diváci: 976
    bahis siteleri