Edmonton – Toronto 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Washington – Boston 4:3 (po pr.) | Tampa – Nashville 4:3 (kon.) | Detroit – Florida 2:3 (po pr.)
Carolina – Dallas 4:1 (kon.) | Montreal – Calgary 0:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:5 (kon.)
Anaheim – St. Louis 1:6 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 1:4 (kon.) | Buffalo – New Jersey 3:5 (kon.)
Detroit – Florida 2:3 (kon.) | Carolina – Dallas 4:3 (2:1 po s.n.)
po prodl.
Edmonton Oilers
4:3 (2:1, 1:2, 0:0 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 31.01.2021, 01:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:42 Connor MCDAVID - 4:3
     
    60:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec vítězí! Postarala se o to dvojice jejich nejproduktivnějších hráčů. Leon Draisaitl dostal ve středním pásmu puk od McDavida z levého křídla ho zavezl přes útočnou modrou. V situaci 2 na 1 pak nahrál před branku právě CONNOROVI MCDAVIDOVI, jenž pohotově nastavil hůl a kotouč usměrnil za bezmocného Andersena. Asistence: Leon Draisaitl a Tyson Barrie.
    29:16 Zach HYMAN - 3:3
     
    29:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Také hosté využívají svou první přesilovku a to znamená, že je vyrovnáno! Nahození Mikka Lehtonena tečoval mezi kruhy John Tavares tak, že puk vypadl u brankoviště před ZACHEM HYMANEM, který ho zametl do odkryté branky – 3:3. Asistence: John Tavares a Mikko Lehtonen.
    28:08 Auston MATTHEWS - 3:2
     
    28:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou v kontaktu! Milimetrovou souhru předvedlo duo Mitchell Marner – AUSTON MATTHEWS, kteří si několikrát vyměnili puk a po finální přihrávce svého spoluhráče střílel Matthews sice z úhlu, ale do odkryté klece – 3:2. Asistence: Mitchell Marner a Jake Muzzin.
    26:13 Connor MCDAVID - 3:1
     
    26:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají zásluhou svého kapitána CONNORA MCDAVIDA! Ten si vystačil sám. Puk si vzal ve vlastní obranné třetině, překonal celou bránící čtveřici Toronta a v pádu stačil zamířit do protipohybu Frederika Andersena. McDavid zase ukázal svou extratřídu – 3:1. Asistence: Tyson Barrie.
    19:46 Josh ARCHIBALD - 2:1
     
    19:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí skórují 14 sekund před přestávkou a berou si tak zpět své vedení! Po souboji v rohu kluziště se dostal k puku JOSH ARCHIBALD, který ho poslal za branku na Connora McDavida a sám si nabruslil před brankoviště. McDavid ho našel a Archibald zblízka zamířil přesně. Asistence: Connor McDavid a Tyler Ennis.
    17:46 William NYLANDER - 1:1
     
    17:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají! John Tavares obral v útočném pásmu o puk Jamese Neala a s pomocí odrazu o brusli protihráče dokázal nahrát před branku WILLIAMOVI NYLANDEROVI, který nabídnuté šance využil a zblízka překonal Koskinena – 1:1. Asistence: John Tavares a Ilja Michejev.
    11:28 Dominik KAHUN - 1:0
     
    11:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení po spolupráci svého německého dua! Leon Draisaitl zavezl puk do útočného pásma na pravém křídle. Poté našel bekhendovou přihrávkou DOMINIKA KAHUNA, jehož první střela byla zablokována, ovšem Kahun se dostal ke kotouči znovu a na druhý pokus ho poslal nad lapačku Andersena. Asistence: Leon Draisaitl.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Kahun (Draisaitl), 20. J. Archibald (McDavid, Ennis), 27. McDavid (Barrie), 61. McDavid (Draisaitl, Barrie) – 18. W. Nylander (Tavares, I. Michejev), 29. Matthews (Marner, Muzzin), 30. Hyman (Tavares, Lehtonen)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Skinner) – Bear, Nurse, A. Larsson, Jones, Barrie, Koekkoek – Puljujärvi, McDavid (C), Nugent-Hopkins (A) – Yamamoto, Draisaitl (A), Kahun – Kassian, Turris, Neal – J. Archibald, D. Shore, Ennis.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Brodie, Rielly, Holl, Muzzin, Bogosian, Lehtonen – Marner (A), Matthews (A), Hyman – I. Michejev, Tavares (C), W. Nylander – Simmonds, Kerfoot, Vesey – Spezza, Engvall, Barabanov.

    Rozhodčí: Joannette, Skilliter – Cherrey, Shewchyk
    bahis siteleri