Edmonton – Toronto 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Washington – Boston 4:3 (po pr.) | Tampa – Nashville 4:3 (kon.) | Detroit – Florida 2:3 (po pr.)
Carolina – Dallas 4:1 (kon.) | Montreal – Calgary 0:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:5 (kon.)
Anaheim – St. Louis 1:6 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 1:4 (kon.) | Buffalo – New Jersey 3:5 (kon.)
Detroit – Florida 2:3 (kon.) | Carolina – Dallas 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Minnesota Wild
1:5 (1:2, 0:1, 0:2)
Colorado Avalanche
Neděle 31.01.2021, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:55 J. T. COMPHER - 1:5
     
    54:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    J. T. COMPHER si zpracoval u levé tyče skvělou diagonální přihrávku Samuela Girarda z pravé strany a poté puk po ledě poslal z ostrého úhlu do prázdné brány! Colorado už teď vede 5:1! Asistence: Samuel Girard a André Burakovsky.
    52:17 Brandon SAAD - 1:4
     
    52:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    BRANDON SAAD využil úžasné práce Nathana MacKinnona v levém kruhu pro vhazování, když na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu bez přípravy a jeho rána zamířila do prázdné sítě! Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
    23:07 Mikko RANTANEN - 1:3
     
    23:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN vystřelil na bodu levého kruhu pro buly a jeho nádherná střela zápěstím zamířila nad lapačkou Kaapa Kähkönena do vzdálenějšího pravého horního rohu brány Wild! Asistence: Nathan MacKinnon a Gabriel Landeskog. (1:3)
    19:43 Joonas DONSKOI - 1:2
     
    19:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JOONAS DONSKOI si nyní najel před bránu na nádhernou zadovku Andrého Burakovskyho od zadního mantinelu a střelou bez přípravy zamířil k levé tyči! Colorado využilo 16 sekund před přestávkou přesilovou hru a vzalo si vedení zpět. Asistence: Brandon Saad a André Burakovsky.
    06:49 Matt DUMBA - 1:1
     
    06:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MATT DUMBA si zpracoval puk v pravém kruhu pro vhazování a z ostrého úhlu pak napřáhl k nádherné střele zápěstím, která po odrazu od levého ramene Philippa Grubauera vymetla přední pravý horní roh brány! V St. Paul je to 1:1. Asistence: Jonas Brodin a Jordan Greenway.
    03:02 Logan O'CONNOR - 0:1
     
    03:02
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Kaapo Kähkönen ztratil hůl a LOGAN O'CONNOR toho dokonale využil, když před vrcholem levého kruhu pro vhazování natáhl k táhlé střele zápěstím a puk zamířil vedle levého betonu domácího brankáře ke vzdálenější pravé tyči – 0:1! Asistence: Samuel Girard a Cale Makar.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Dumba (Brodin, Greenway) – 4. O'Connor (Girard, Makar), 20. Donskoi (Saad, Burakovsky), 24. Rantanen (MacKinnon, Landeskog), 53. Saad (MacKinnon, Rantanen), 55. Compher (Girard, Burakovsky)


    Minnesota Wild: Kähkönen (Talbot) – Dumba, Suter (A), Spurgeon (C), Brodin, Soucy, Cole – Hunt, Bjugstad, Parise (A) – Kaprizov, J. Eriksson Ek, Ma. Johansson – Greenway, Sturm, M. Foligno – Hartman, Bonino, V. Rask. Hlavní trenér: Dean Evason.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Miska) – Makar, Girard, E. Johnson (A), Byram, Timmins, Graves – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Saad – Donskoi, Compher, Ničuškin – O'Connor, Jost, Sherwood. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Justin StPierre, Tom Chmielewski. Čároví: Ryan Galloway, Tony Sericolo
    ocianews.com