Edmonton – Toronto 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Washington – Boston 4:3 (po pr.) | Tampa – Nashville 4:3 (kon.) | Detroit – Florida 2:3 (po pr.)
Carolina – Dallas 4:1 (kon.) | Montreal – Calgary 0:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:5 (kon.)
Anaheim – St. Louis 1:6 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 1:4 (kon.) | Buffalo – New Jersey 3:5 (kon.)
Detroit – Florida 2:3 (kon.) | Carolina – Dallas 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Carolina Hurricanes
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:0)
Dallas Stars
Neděle 31.01.2021, 23:08 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! NHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Carolina Hurricanes a Dallas Stars.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Carolina Hurricanes

    Carolina má za sebou pouhé čtyři zápasy, i tak se jí povedlo vyhrát hned ve třech případech. Celek Caroliny byl totiž kvůli pozitivních testech v karanténě, mimo dění tak byl deset dní. Hurricanes mají na svém kontě šest bodů, jediná porážka přišla ve druhém kole na ledové ploše Detroitu. Od té doby se ovšem Carolině povedlo dvakrát vyhrát, nejprve tomu tak bylo proti Nashvillu, proti kterému se Hurricanes povedlo vyhrát 4:2. Bezbrankový duel byl poté k vidění proti Tampě Bay, který až v prodloužení rozlouskl český reprezentační útočník Martin Nečas, který si připsal první trefu.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Andrej Svečnikov
    - 5 bodů (3+2)
    2. Vincent Trocheck – 3 body (2+1)
    3. Sebastian Aho - 3 body (1+2)
     
    Dallas Stars

    Na opačné straně stojí Dallas, který má v úvodu letošního ročníku famózní formu. Dallas totiž zvládl všechny čtyři uplynulé zápasy a na svém kontě tak má osm bodů, což stačí na druhou pozici centrální divize. První Columbus má však o pět zápasů více, v případě dnešního vítězství by se mu tak Dallas přiblížil na rozdíl jediného bodu. Dallas hned na úvod sezony debaklem zdolal Nashville 7:0, odvetné utkání pro změnu přineslo těsnou výhru 3:2. Dallasu vyšel i dvojzápas proti Detroitu, první duel skončil po prodloužení, ten druhý pro změnu výsledkem 7:3.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Joe Pavelski
    - 8 bodů (4+5)
    2. Denis Gurjanov – 7 bodů (3+4)
    3. John Klingberg - 7 bodů (2+5)
     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Skjei, Pesce (A), Gardiner, Bean, H. Fleury – B. McGinn, Aho (A), Svečnikov – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Dzingel, J. Staal (C), Lorentz – Rempal, Geekie, Shore.

    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg (A), Lindell, Oleksiak, Heiskanen, Pysyk, Harley – Gurjanov, Hintz, Ja. Benn – Radulov, Pavelski (A), Kero – Comeau (A), Faksa, Cogliano – Dellandrea, Dowling, Caamano..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, který se ovšem musel vracet za kotoučem k vlastní brance, kde k němu zavítal Lindell.
     
    00:41
    Carolina operovala kousek od branky, kde to Niederreiter zkoušel zadovkou. Ta ovšem nevyšla a sledovali jsme první šanci, ve které selhal Caamano.
     
    01:04
    Domácí se znovu nastěhovali k brance soupeře, načež to od pravého kruhu zkoušel nahozením na branku McGinn, kterému se málem povedlo překvapit Chudobina.
     
    01:27
    Reimer za vlastní brankou dokázal pozastavit nahození, načež se mu povedlo poměrně přesně rozehrát. Carolina se nedostala za červenou.
     
    01:34
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Esa Lindell – 2 min., nedovolené bránění).
     
    01:51
    Ihned po úspěšném vhazování se do palebné pozice dostal domácí obránce Hamilton, který to zkoušel tvrdě, avšak rána směřovala přímo doprostřed.
     
    01:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácím se povedlo využít přesilovou hru a dostávají se do vedení! Dallasu se totiž nepodařilo vyhodit kotouč do bezpečí, což bylo klíčové. Poté se u modré čáře dostal k dalšímu důraznému zakončení obránce Dougie Hamiltom, jehož ránu ještě dokázal lehce tečovat JORDAN STAAL, který je označen za střelce branky.
    Asistence: Dougie Hamilton, Sebastian Aho.
    01:58 Jordan STAAL - 1:0
     
    03:21
    Poté se Staalova formace pokoušela vybojovat kotouč za brankou soupeře, což se nepovedlo. Dallas má ovšem problémy, puk je totiž stále v jeho třetině.
     
    04:05
    Nahrávka do jízdy na Benna směřovala pouze k protihráči, kterému se tak povedlo puk vypíchnout do bezpečnějšího prostoru. Domácí to zkouší trpělivě.
     
    05:15
    Znovu se rozehrávkou vypomohl domácí brankář Reimer, který nakonec rozehrál o levý mantinel až do středního pásma, kde se nacházel Svečnikov.
     
    06:18
    Za nahozeným kotoučem se pokoušel dostat hostující Cogliano, který ovšem v souboji neuspěl. Na druhé straně Bean našel Fleuryho, který trefil tyč.
     
    07:04
    Zpět do pásma soupeře nahazoval puk domácí obránce Pesce, který ovšem nedokázal oslovit nikoho ze svých spoluhráčů. Klid na rozehrávku měl Lindell.
     
    08:10
    Nečasovi utekl kotouč daleko od hokejky, na pomoc mu ovšem přispěchal Trocheck. Druhá lajna Caroliny poté nahazovala, střelu ale zablokoval Heiskanen.
     
    08:24
    Benn si to namířil přes pravé křídlo, kde se natlačil do bekhendového zakončení. Následovat bude první komerční přestávka zápasu.
     
    08:32
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Nino Niederreiter – 2 min., podrážení).
     
    09:15
    Domácí se dokázali prosadit na vhazování, načež se jim povedlo vyhodit daleko na druhou stranu. K puku se tak dostal Klingberg, který rozjel další akci.
     
    10:10
    Jenomže Dallasu se první přesilová hra zatím vůbec nedaří. Stars se sice kostrbatě dostali na druhou stranu, tam se ovšem zorientoval Dzingel, který vyhodil pryč.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:20
    Před malým momentem se do zakončení dostal Rempal, který to zkoušel pod ruku. Chudobin byl i tentokráte připravený a na řadu přijde další komerční přestávka.
     
    12:03
    Dallasu se nepovedlo rozehrát vůbec ideálně a puk tak směřoval přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se bude znovu vhazovat před Chudobinem.
     
    13:33
    Reimer znovu svému celku vypomohl s rozehrávkou, při které to domácím moc nevyšlo. Další útočný výpad tak rozjížděl Klingberg, který to zkoušel zprava.
     
    13:47
    Nahrávka měla u modré čáry najít Heiskanena, který na tuto nabídku ale nedosáhl. Jeho celek tak musel vyklidit pásmo, kam se rychle dokázal vrátit zpět.
     
    13:57
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Tanner Kero – 2 min., podrážení).
     
    14:21
    Hráči v červeném se dokázali prosadit na vhazování, nicméně přesto se za vlastí brankou dokázal zorientovat Lindell, který vyhodil kotouč na druhou polovinu.
     
    15:01
    Carolině se tato přesilová hra nedaří, soupeř v krátkém časovém sledu podruhé vyhodil přes všechny čáry. Trocheck poté za modrou narazil do hole soupeře.
     
    15:33
    Svečnikov na zadní tyči našel Niederreitera, který trefil pouze beton brankáře Chudobina!
     
    16:10
    Přesilová hra je minulostí, tentokráte se domácí celek nedokázal prosadit. Za celou dobu jsme viděli pouze jedno zakončení, a sice z hokejky Niederreitera.
     
    17:13
    Faksa se snad podruhé v tomto duelu dostal k puku, který se mu povedlo procedit do bezpečnějšího prostoru. Domácí rychle zaútočili a Chudobin měl další práci.
     
    18:15
    Bennova formace se nedostal ani k červené lajně, naopak se musela vracet zpět za vlastní branku, kde se jí ale povedlo jednoduše eliminovat akci soupeře.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    19:20
    Domácím se povedlo protečovat puk do pásma soupeře, kde se k němu dostal obránce Klingberg, který poměrně dlouho vyčkával na podporu od kolegů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám nakonec přinesla jedinou branku, o kterou se hned v úvodu postaral Jordan Staal, kterému se povedlo využít přesilovou hru. Carolina byla v první periodě o poznání nebezpečnějším týmem, rozdíl ve skóre mohl být klidně tříbrankový. Dallas se během první periody nedostal do žádné vyložené šance a jeho výkon je zatím hodně za očekáváním. Do konce zápasu přesto zbývají ještě celé dvě třetiny.
     
    Střely na branku: 12 – 3.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který se okamžitě vrhl na druhou stranu. Tam ovšem přihrávku dokázal zastavit Klingberg.
     
    20:30
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Jamie Benn – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:07
    Carolina Hurricanes znovu uspěla na vhazování a Hamilton to zkoušel od modré čáry. Jeho nahození si ovšem Chudobin dokázal najít a schoval ho do lapačky.
     
    22:05
    Za modrou čáru se nyní dostal domácí Trocheck, kterému se poté povedlo před brankou najít Niederreitera, jenž narazil do betonu. Nyní sledujeme boj o puk.
     
    23:20
    Cenné vteřinky se na konci oslabení povedlo nasbírat hostujícímu Comeauovi, který poté odevzdal puk na druhou stranu, kde ho ihned sebral Gardiner.
     
    23:47
    Faksova formace se dokázala usadit v pásmu soupeře, kde jsme znovu sledovali boj o touš u hrazení. V něm byl úspěšnější domácí celek, který rozehrává.
     
    24:11
    Kapitán Benn ovšem neúnavně napadal rozehrávku a do velkých problémů se tak dostal domácí obránce Pesce, který rozehrál za cenu zakázaného uvolnění.
     
    25:02
    Reimer měl nyní plné ruce a nohy práce, nakonec se mu povedlo se štěstím zneškodnit nahození od modré čáry. Poté to nahrávkou zkoušel obránce Klingberg.
     
    25:24
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Miro Heiskanen – 2 min., držení).
     
    26:10
    K parádní ráně od modré čáry se nyní dostal domácí obránce Gardiner, který ovšem mířil pouze doprostřed. Chudobin vyrážel před sebe, kde číhal soupeř.
     
    27:07
    Pomalu a jistě se blíží konec další přesilové hry, která se domácím moc nedaří. Carolina se přesto udržela v pásmu, Gardiner ale trefil hokejku protihráče.
     
    27:40
    Chudobin nyní zasahoval proti ráně z bezprostřední blízkosti, kterou vyprodukoval Niederreiter.
     
    27:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Po skončení přesilové hry je tu vyrovnávací branka v podání Dallasu! Hosté se totiž jednoduše dostali za modrou čáru, kde měl u levého kruhu hodně prostoru ke střele Benn. Reimer jeho ránu vyrážel pouze vedle sebe, kde byl s úspěšnou dorážkou připraven obránce JAMIE OLEKSIAK.
    Asistence: Jamie Benn.
    27:47 Jamie OLEKSIAK - 1:1
     
    28:12
    Carolina Hurricanes tak nedokázala využít ani další přesilovou hru, s výsledkem si tak pořádně zahrává. Dallas je v plném počtu a sám napadá rozehrávku.
     
    28:37
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Drew Shore – 2 min., držení).
     
    29:12
    Dallasu se povedlo udržet kotouč před modrou čárou, jenomže k ničemu nebezpečnému to nakonec nevedlo. Až poté se povedlo vyhodit touš Hamiltonovi.
     
    30:00
    Poté na modré čáře blokoval nahrávku soupeře domácí Trocheck, načež si hodně podezřelým způsobem počínal Nečas, který klidně mohl vyfasovat trest.
     
    31:12
    Dallasu se ani tato početní výhoda vůbec nepovedla, za celou dobu totiž nevystřelil na branku Reimera. U modré čáry si hledal prostor Oleksiak, který nevypálil.
     
    32:07
    Za volným pukem se poté jako první dostal Lindell, který musel s rozehrávkou hodně spěchat. Na zádech měl totiž protihráče, který ho ještě lehce dohrál.
     
    32:31
    Nečas místo zakončení ještě volil manévr přes protihráče, který se mu ovšem nepovedl. Dallas se zmohl pouze na vyhození kotouče, jeho lajna je unavená.
     
    33:17
    Domácí se dostali k pořádnému tlaku, který ovšem nepřinesl nikterak přesné zakončení. Poté ještě Aho nahazoval za branku, kam přispěchal Klingberg.
     
    34:01
    Sám na branku poté mohl uhánět Pavelski, kterému na poslední chvíli sjel kotouč z hokejky. Domácí obrana na malý moment zaspala na což málem doplatila.
     
    34:54
    Domácí obrana znovu propadla a do zajímavého přečíslení se dostal Comeau, který to nakonec vzal na sebe, avšak trefil pouze lapačku brankáře Reimera.
     
    35:02
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Dougie Hamilton – 2 min., držení).
     
    36:11
    Dallas se vlastní chybou vydal zpět z útočného pásma, načež musel rozjíždět další útočnou akci. Při ní režíroval hru Hintz, který zvolil nahrávku na kolegu Benna.
     
    36:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují při vlastním oslabení! Dallas se dostal ven z pásma, kde se poté musel bránit napadajícímu Staalovi, který šikovnou zadovkou našel u levého kruhu svého kolegu BROCKA MCGINNA, jehož rána propadla přesně mezi betony brankáře Chudobina, jenž zřejmě nemá čisté svědomí.
    Asistence: Jordan Staal.
    36:32 Brock MCGINN - 2:1
     
    37:21
    Posléze to na sebe vzal Nečas, který se pokoušel přes levé křídlo protlačit až před brankáře Chudobina. To se mu nepovedlo, zabránil mu v tom totiž soupeř.
     
    38:10
    Hostující celek se poté pokoušel napadat rozehrávajícího Fleuryho, který ovšem neudělal žádnou chybu. Carolině se povedlo rozehrát a puku je McGinn.
     
    39:12
    Chudobin musel být pozorný, před něj totiž dokázal vyjet Svečnikov, který neuspěl. Ruský útočník se poté znovu dostal ke střele, která skončila pod brankářem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou také druhou třetinu, která nám pro změnu nabídla dva přesné zásahy. Carolina hned v úvodu hrála dvě přesilové hry, které se jí nepovedly využít, avšak paradoxně inkasovala po jejich skončení. Dallas tak dokázal srovnat krok, načež si rovněž zahrál přesilovky, což mu paradoxně uškodilo. Domácí se dostali zpět do vedení v oslabení, těsné vedení tak bude platit i v úvodu třetí třetiny.
     
    Střely na branku (celkem): 25 – 12.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, kterému se povedlo bleskovým způsobem nahodit kotouč na druhou stranu, kde číhal soupeř.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:47
    Na opačné straně se k nahození od modré čáry dostal obránce Klingberg, který ovšem trefil pouze hokejku protihráče a Carolina Hurricanes ihned otáčí hru.
     
    41:21
    Ze zajímavé pozice se povedlo zakončit Hamiltonovi, který ani v tomto případě nevyzrál na brankáře Chudobina, jenž tento projektil sevřel do své lapačky.
     
    42:20
    Faksova formace nyní sympaticky nahazovala kotouč od modré čáry, který si ovšem dokázal najít domácí brankář Reimer, jenž puk schoval do své lapačky.
     
    43:12
    Souboj u pravého hrazení nakonec vyzněl pro domácí celek. Poté to po pravém křídle zkoušel domácí Lorentz, který se ovšem v souboji nedostal přes protihráče.
     
    44:15
    Další nahozený kotouč dokázal před domácím brankářem ještě lehce tečovat Kero, který ale nezamířil přesně. Carolina Hurricanes poté vyhodila k brance.
     
    44:54
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Andrej Svečnikov – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    45:24
    Dallasu se tato přesilová hra zatím vůbec nedaří, naopak se volného kotouče před malým momentem ujal Lindell, kterému se povedlo vyhodit do bezpečí.
     
    46:07
    Nyní se vhazovalo ve středním pásmu, kde byl úspěšnější domácí celek. Ten znovu vyhodil kotouč až k brankáři Chudobinovi, který poté rozehrál do strany.
     
    47:21
    Reimer nyní musel přeci jenom zasahovat, přičemž se mu povedlo zakončení vyrazit svým betonem. Domácí jsou znovu v plném počtu a pouští se kupředu.
     
    47:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Po skončení přesilové hry je tu přeci jenom vyrovnávací branka! Hodně prostoru měl totiž na levém křídle ANDREW COGLIANO, který toho dokázal využít. Jeho rána směřovala přesně mezi betony domácího brankáře Reimera, který je nechal příliš od sebe. Podruhé v tomto duelu tak máme vyrovnáno!
    Asistence: Blake Comeau, Miro Heiskanen.
    47:38 Andrew COGLIANO - 2:2
     
    48:24
    Carolina Hurricanes ovšem neponechala nic náhodě a okamžitě se pustila do útoku. Na modré čáře převzal nahrávku Gardiner, který vyslal další zakončení.
     
    49:02
    Za vlastní brankou se Gardiner zbavil napadajícího protihráče, načež se mu nepovedlo přesně rozehrát na Staala. Tato nahrávka znamená zakázané uvolnění.
     
    50:00
    Do konce řádné hrací doby zbývá poslední desetiminutovka, výsledek je stále nerozhodný. Nyní to jednoduchým nahozením vyřešil domácí zadák Fleury.
     
    51:12
    Nahrávka do volného prostoru našla Niederreita, který to od pravého kruhu zkoušel zakončením zápěstím. Snadná práce pro Chudobina, který včas zasáhl.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:58
    Chudobin nyní musel rozehrávat, přičemž se mu povedlo odehrát hrací předmět k pravému hrazení. Tam musel rychle jednat Oleksiak, který nerozehrál dobře.
     
    52:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté dokonce otáčejí výsledek ve svůj vlastní prospěch! Fantastickým způsobem to provedl JAMIE BENN, který nejprve naznačil manévr k brance, načež jí objel. Svým objetím dokázal propasírovat kotouč za brankáře Reimera, kterému moc nescházelo. Dallas jde poprvé v utkání do vedení a domácí to budou mít hodně složité!
    Asistence: Alexandr Radulov, Anton Chudobin.
    52:00 Jamie BENN - 2:3
     
    52:03
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Andrew Cogliano – 2 min., podrážení).
     
    53:12
    Carolina musela startovat útočnou akci ze svého pásma. Pohodlná kombinace nakonec skončila pouze u aktivního Benna, kterému se povedlo vyhodit touš.
     
    54:01
    Domácí se přeci jenom usadili v pásmu soupeře, kde vznikl před Chudobinem menší závar. Ruský brankář poté zasahoval, a sice proti zakončení Nečase.
     
    55:20
    Dallas znovu aktivně napadal rozehrávku soupeře, což málem přineslo zisk kotouče. Domácím se nepovedlo dobře rozehrát a u kotouče tak je obránce Lindell.
     
    55:47
    Nyní musel do akce také domácí brankář Reimer, který raději rozehrál na jistotu podél mantinelu.
     
    56:12
    Poté to na sebe vzal hostující Cogliano, který si dával puk na bekhend, avšak k zakončení to nakonec nevedlo. Carolina je v posledních minutách netrpělivá.
     
    57:10
    Sám na sebe to poté vzal domácí Lorentz, kterému se povedlo zavézt kotouč do pásma. Tam se po odrazu snesl do ochranné sítě, bude se muset vhazovat.
     
    57:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácím se ovšem necelé dvě minuty před koncem zápasu povedlo srovnat krok! Na levém křídle si totiž sjížděl pro puk NINO NIEDERREITER, který to udělal znamenitě. Dělovku poslal nekompromisně do pravé šibenice hostující branky, kam se Chudobin nemohl natáhnout. Potřetí v tomto duelu tak máme srovnáno!
    Asistence: Brett Pesce.
    57:25 Nino NIEDERREITER - 3:3
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    59:22
    Za volným pukem se poté jako první dostal Heiskanen, který rozehrál na jistotu a kotouč se mu povedlo dostat do středního pásma.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Půjdeme do prodloužení, hrát se bude pět minut.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Úvodní vhazování prodloužení vyznělo lépe domácí celek, který se jako první vydal směrem dozadu. O poklidnou rozehrávku se totiž stará zadák Hamilton.
     
    61:02
    Máme tu první přerušení prodloužení, zatím jsme se nedočkali ničeho nebezpečného. Vhazovat se bude před brankářem Reimerem, který musí být ve střehu.
     
    62:02
    Zatím na první zakončení prodloužení stále čekáme. Dallas se sice usadil v pásmu soupeře, jenomže tam se spíše snaží neudělat žádnou chybu, což mu vychází.
     
    62:13
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Dougie Hamilton – 2 min., hákování).
     
    63:10
    Dlouhá kombinace nakonec nabídla zakončení z hole obránce Klingberga, který ovšem mířil přímo doprostřed, což byla snadná práce pro brankáře Reimera.
     
    64:01
    Reimerovi se tentokráte povedlo vychytat Pavelskiho, nicméně poté z velké blízkosti zkoušel dorážet kotouč Benn, jenž opět narazil na domácího brankáře.
     
    64:50
    Fleury se mohl stát hrdinou zápasu, avšak ho fantasticky vychytal Chudobin!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    1:0
    Jako první se rozjel domácí obránce Hamilton, kterému se povedlo poslat kotouč mezi betony.
     
    1. série
    1:0
    Za hostující celek se pro změnu představil Pavelski, který neuspěl se snahou o zakončení nad beton.
     
    2. série
    1:0
    Druhý domácí nájezdník byl Svečnikov, jehož zakončení směřovalo přímo do betonů brankáře.
     
    2. série
    1:1
    Radulov se pokoušel o srovnání stavu, což mu vyšlo, neboť bekhendem přehodil brankáře.
     
    3. série
    2:1
    Za domácí se z levého křídla rozjel Trocheck, kterému se poté povedlo najít místečko nad betonem.
     
    3. série
    2:1
    Nůž na krku tak měl hostující Jamie Benn, který trefil pouze betony připraveného brankáře.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Carolina Hurricanes.
    Autorem vítězné branky je VINCENT TROCHECK.
    65:00 Vincent TROCHECK - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Dallasu, který svého soupeře porazil výsledkem 4:3 po nájezdech. Domácí sice vstupovali do poslední periody při jednobrankovém vedení, avšak Dallasu se povedlo zničehonic srovnat krok. Aby toho nebylo málo, tak se hostující celek postaral o dnešní třetí trefu, která ho zároveň poslala do vedení. Dallasu se jednobrankové vedení nepovedlo uhlídat, krátce před koncem řádné hrací doby srovnal krok Niederreiter. Utkání nakonec dospělo do nájezdů, kde byla úspěšnější Carolina.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    James Reimer (CAR) – 26 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,7%, odchytal 60:00
    Anton Chudobin (DAL) – 37 zákroků, 3 OG, úspěšnost 92,5%, odchytal 60:00
     
    Česká a slovenská stopa

    Martin Nečas (CAR) – 0+0, +1 účast, 2 střely na bránu, 0 TM, čas na ledě 21:00
    Radek Faksa (DAL) – 0+0, 0 účast, 0 střel na bránu, 0 TM, čas na ledě 19:16
     
    Tři hvězdy utkání:

    Jordan Staal (CAR) – 1+1
    Nino Niederreiter (CAR) – 1+0
    Brett Pesce (CAR) – 0+1 (01:56:15)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 2. J. Staal (D. Hamilton, Aho), 37. B. McGinn (J. Staal), 58. Niederreiter (Pesce), rozh. náj. Trocheck – 28. Oleksiak (Ja. Benn), 48. Cogliano (Comeau, Heiskanen), 52. Ja. Benn (Radulov, Chudobin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Dougie Hamilton (CAR)
    1:0   Joe Pavelski (DAL)
    2. série:
    1:0   Andrej Svečnikov (CAR)
    1:1   Alexandr Radulov (DAL)
    3. série:
    2:1   Vincent Trocheck (CAR)
    2:1   Jamie Benn (DAL)


    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Skjei, Pesce (A), Gardiner, Bean, H. Fleury – B. McGinn, Aho (A), Svečnikov – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Dzingel, J. Staal (C), Lorentz – Rempal, Geekie, Shore.
    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg (A), Lindell, Oleksiak, Heiskanen, Pysyk, Harley – Gurjanov, Hintz, Ja. Benn – Radulov, Pavelski (A), Kero – Comeau (A), Faksa, Cogliano – Dellandrea, Dowling, Caamano.

    Rozhodčí: Walsh, Pochmara – Toomey, Suchánek
    thejrc.org