Nové Zámky – Nitra 1:2 (kon.) | Michalovce – Zvolen 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Trenčín 4:3 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 3:2 (kon.) | Miskolc – Detva 3:7 (kon.) | Poprad – Košice 3:4 (kon.)
konec
HK Poprad
3:4 (0:2, 3:2, 0:0)
HC Košice
sk Neděle 31.01.2021, 20:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.
     
    Prajem vám príjemný nedeľný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z 36. kola Tipos Extraligy, v ktorom uvidíme aj východniarske derby medzi HK Poprad a HC Košice. Stretnutie sa začína v netradičnom čase 20:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradskí hokejisti ťahajú štvorzápasovú sériu víťazstiev, ktorú odštartovali v Michalovciach, kde vyhrali 3:4 po predĺžení, následne triumfovali doma nad Novými Zámkami 6:4 a nad DVTK 5:3. V poslednom piatkovom kole kamzíci cestovali pod Poľanu, kde sa s tamojšou Detvou natrápili a zvíťazili napokon 2:3 po nájazdoch. Poprad je momentálne so 72 bodmi a skóre 130:89 na 2. mieste. Na vedúci Zvolen stráca dva body a pred tretím Slovanom má pohodlnejší šesťbodový náskok.

    Košičania sa momentálne nachádzajú v diametrálne odlišnej výkonnostnej pozícii než ich dnešný súper z Popradu. Oceliari prehrali štyrikrát v rade. Začalo sa to prehrou so Slovanom Bratislava 0:1, pokračovalo prehrou v Banskej Bystrici 4:1 a v Trenčíne 4:2. V poslednom hranom kole sa košickí hokejisti predstavili na domácom ľade v malom východniarskom derby proti Michalovciam. Vyzeralo to najprv na jasnú prehru, keďže stav bol 0:3, ale napokon zápas dokázali Košičania ešte mierne zdramatizovať, znížili na 2:3, ale na viac to už nestačilo. Košiciam v tabuľke patrí 8. pozícia so 48 bodmi a skóre 97:90. Po štyroch prehrách v rade navyše Košice stratili kontakt so siedmou Duklou Trenčín, na ktorú momentálne strácajú 11 bodov, ale majú pohodlný dvanásťbodový náskok pred deviatymi Novými Zámkami.

    Poprad a Košice sa v tejto sezóne vzájomne stretli už päťkrát. V septembri v pohárovej súťaži Poprad doma zvíťazil 4:3 po predĺžení, následne v ligovom zápase v decembri prišiel jasný košický triumf 2:6, Poprad to o tri dni na to napravil a zvíťazil v Steel Aréne 5:6 po predĺžení. Posledné dva hrané vzájomné zápasy boli korisťou domáceho celku. Poprad v závere kalendárneho roka 2020 zdolal Košice 3:0 a na Troch kráľov Košice doma vybojovali hladké víťazstvo 4:0.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Drgoň, Hudec, Kramár, Ulrych, Seigo, Dalhuisen, Česánek – Svitana, Skokan, Haščák – Mešár, Zagrapan, Livingston – Vandas, Preisinger, Handlovský – Hajnik, Bjalončík, Matúš Paločko – Jevoš

    HC Košice: Riečický (Vay) – Pavlin, Deyl, Michalčin, Růžička, Slovák, Cibák, Novota – Réway, Chovan, Lapšanský – Belluš, Poirier, Klhůfek – Milý, Eliaš, Jokeľ – Jenyš, Havrila, Frič – Krasničan

    Rozhodca: Tvrdoň, Novák – Crman, Frimmel.
     
    Na ľade máme už oba tímy, práve začala znieť slovenská štátna hymna.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:12
    Svitana vnikol do pásma s pukom a chcel to prenášať na ľavú stranu Skokanovi, ale prihrávku Košičania vystihli.
     
    00:39
    Nahodený puk Riečický bezpečne vyrazil, Deyl ho vzal za bránku a oba tímy už posielajú na ľad druhé formácie.
     
    01:06
    Strela od modrej čiary z hokejky Růžičku bola zblokovaná, odrazila sa od zadného mantinelu a skončila na zadnej sieti brány.
     
    01:42
    Tečovaný puk z hokejky Livingstona letel do obranného pásma Košíc a oceliari môžu pokojne rozohrávať spoza Riečického.
     
    02:22
    Oliver Jokeľ sa ukazoval svojmu spoluhráčovi na útočnej modrej čiare. Seigo však dokázal zastaviť dlhú prihrávku a neumožnil Jokeľovi ísť prakticky do nájazdu.
     
    02:48
    Havrila posunul puk na ľavý kruh Fričovi, ktorý to skúsil okamžite švihom a Vošvrda jemne hokejkou vyrážal.
     
    03:34
    Frič nepustil od modrej čiary cez seba Bjalončíka, ktorý na neho skúšal veľmi čitateľnú kľučku.
     
    03:58
    Hra sa otočila a do útočného pásma vnikli hostia. Od modrej čiary to skúsil Martin Réway. Mierne tečovaná strela letela priamo na Vošvrdu, ktorý hru po viac ako dvoch minútach prerušil.
     
    04:38
    Réwayova krížna prihrávka z pravého kruhu nenašla spoluhráčov, vypichol ju jeden z domácich hokejistov.
     
    05:01
    Klhůfek vrátil puk medzi kruhy Poirierovi, ktorý sa snažil vytvoriť si streleckú pozíciu, no vyslal nerazantnú strelu a tú Vošvrda bezpečne zlikvidoval.
     
    05:41
    Drgoň chcel vniknúť do útočného pásma, ostal v ňom však zabudnutý jeden z jeho spoluhráčov a za daných okolností to bol ofsajd.
     
    06:14
    Prvú presilovku v zápase budú hrať oceliari. James Livingston je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    06:41
    Košičania nerozbehli presilovku veľmi sľubne. Teraz sa dokonca podarilo vyraziť dopredu po pravom krídle Vandasovi, ktorý aj zakončil z kruhu a Riečický zachytával do lapačky.
     
    07:04
    Eliaš dostával prihrávku od Klhůfeka, zachytil ju Ulrych a bezpečne oslobodil svoj tím.
     
    07:42
    Réway posielal puk Klhůfekovi, no v rohu klziska to zachytil Dalhuisen a opäť mohol bezpečne vyhodiť cez všetky čiary.
     
    08:18
    Košice dali gól!
    Košice boli takmer celú presilovku bez strely na bránu a po skončení hry v početnej výhode prišla gólová situácia. Pavlin prihrával na pravý kruh Poirierovi, ktorý vlastne dával strieľanú prihrávku pre ADAMA LAPŠANSKÉHO a ten spred bránky tečoval pomedzi Vošvrdove betóny.
    Asistencie: Emile Poirier, Žiga Pavlin.
     
    09:16
    Popradčanom teraz rozohrávka dlhým pasom na Paločka nevyšla, puku sa v obrannom pásme ujali košickí hráči.
     
    09:46
    Seigo s Dalhuisenom a Hajnikom vyrazili do útočného pásma, znovu ako pred chvíľou sa však vystavili do ofsajdu.
     
    10:27
    Svitana si v strednom pásme musel spracovať ťažký puk, radšej sa s ním vrátil ešte k obrannej modrej čiare a potom rozbehol ďalší pohyb.
     
    10:58
    Mešár sa vysunul po ľavom krídle, dostal sa do streleckej pozície z kruhu. Riečický to vyrážačkou vytesnil na plexisklo.
     
    11:16
    Vandas nabíjal za pravý kruh Handlovskému, ktorému však strela vôbec nesadla. Puku sa ujali hostia, vyrazili v dvojici do protiútoku, Belluš len jemne vystrašil Vošvrdu.
     
    12:35
    Druhá presilovka pre Košice. Dávid Hajnik dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    12:58
    Časomiera na popradskom štadióne vykazuje problémy a neukazuje aktuálny čas. Košičania rozbehli presilovku a majú puk pod kontrolou v pásme.
     
    13:49
    Košice dali gól!
    Oceliari využívajú presilovku a získavajú dvojgólové vedenie. Chovan posunul z pravého kruhu za bránkovú čiaru Klhůfekovi, ktorý výbornou prihrávkou naservíroval pred bránku MARTINOVI RÉWAYOVI a ten z prvej prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Pavel Klhůfek, Michal Chovan.
     
    14:28
    Popradčanom nevyšlo ďalšie založenie útoku, tentokrát sa to skončilo neúspešným pokusom o hybridný icing a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    15:12
    Klhůfek sa ukazoval na útočnej modrej. Ihneď si ho však zobral na starosť Ulrych a nedovolil mu pokračovať do zakončenia.
     
    15:46
    Skokan vnikol do útočného pásma a peknou bekhendovou prihrávkou našiel Haščáka. Strela z prvej mu však na hokejku nesadla.
     
    16:25
    Presilovú hru si v zápase po prvýkrát zahrajú aj kamzíci. Dvomi minútami za podrazenie je vylúčený Michal Chovan.
     
    17:02
    Haščák to strelecky skúsil z ľavého kruhu. Namieril to však priamo do hrude gólmana Dominika Riečického.
     
    18:32
    Popradčania mali mierne problémy so ziskom útočného pásma. Teraz sa im to už po nejakej chvíli podarilo. Od modrej čiary strieľal Dalhuisen, Riečického lapačka bola rýchla.
     
    18:46
    Krížna prihrávka Handlovského došla na ľavý kruh k Preisingerovi, ktorý to skúsil strelou švihom. Trafil Riečického masku a košický brankár si vyžiadal prerušenie. Mimochodom, popradská presilovka sa už skončila.
     
    19:12
    Klhůfek smeroval do útočného pásma po krídle, vystavil sa však napokon do ofsajdového postavenia, resp. dopomohol mu k tomu spoluhráč.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodnú tretinu východniarskeho derby lepšie rozbehli hokejisti Košíc. V 9. minúte otvoril skóre Lapšanský a počas presilovky sa v 14. minúte presadil Réway. Oceliari nad kamzíkmi po 20 minútach vedú 0:2.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:28
    Marcel Haščák sa chcel presadiť po ľavom krídle, prekľučkoval sa na kruhu cez Pavlina, no ten sa nevzdal a výborne defenzívnou rybičkou zbavil Haščáka puku a znemožnil mu zakončiť.
     
    21:11
    Poirier dostal prihrávku na modrú čiaru, vnikol do pásma, no medzi kruhmi sa dostal do obkľúčenia dvoch obrancov.
     
    21:33
    Zaujímavú prihrávku posielal spoza pravého kruhu Klhůfek, ktorý hľadal pred bránou Poiriera. Jemu však veľmi teč nevyšiel a Vošvrdu neohrozil.
     
    21:48
    Poprad získava presilovú hru. Emile Poirier dostáva dve minúty za krosček.
     
    21:56
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovku a znižujú stav zápasu. Riečický na chvíľu stratil prehľad v hre, krížnu prihrávku na ľavý kruh dostal MARCEL HAŠČÁK od Svitanu a z prvej jednoznačne trafil do odkrytej brány.
    Asistencie: Patrik Svitana, Adam Drgoň.
     
    22:51
    Dalhuisen to nahodil šikovne cez celé klzisko na hybridný icing. Hostia trochu zaspali, Bjalončík bol pri puku skôr v útočnom pásme a ihneď zakončoval. Riečický stihol zasiahnuť.
     
    23:30
    Prihrávku za pravý kruh dostal Christián Michalčin, ktorý nahadzoval na bránu, ale Popradčania to zvládli.
     
    23:44
    Košice dali gól!
    Krátko po inkasovanom góle hostia predviedli dobrú akciu a opäť vedú o dva góly. Michalčin dostal puk na pravý kruh. Pred bránou videl postaveného EMILA POIRIERA, naservíroval mu strieľanú prihrávku, ktorú Poirier len jeme tečoval do Vošvrdovej brány.
    Asistencie: Christián Michalčin, David Růžička.
     
    24:43
    Poprad sa môže revanšovať, získava presilovú hru. Za podrazenie je na dve minúty vylúčený Oliver Jokeľ.
     
    24:52
    Po vyhratom vhadzovaní a rozostavení to znovu svojou strelou z ľavého kruhu skúsil Haščák. Riečického lapačka však bola pohotová.
     
    25:20
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú druhú presilovku a znižujú znovu na rozdiel jedného gólu. Bola to takmer identická situácia ako pri prvom góle domácich. Svitana krížom posunul na Haščáka, ktorého strela Riečického zasiahla, no ako na podnos to mal na dorážku DÁVID SKOKAN a ten sa už zblízka nemýlil.
    Asistencie: Marcel Haščák, James Livingston.
     
    26:39
    Oceliari získali útočné pásmo a spoza pravého kruhu to skúsil Pavlin. Jeho strelecký pokus letel na zadný mantinel.
     
    26:56
    Pomedzi dvoch protihráčov sa dokázal vysunúť mladý útočník Dávid Hajnik, ktorý šiel prakticky už sám na bránu, no jemne mu ešte Deyl dokázal v poslednej chvíli nadvihnúť hokejku. Riečický úspešne zakročil ľavým betónom.
     
    28:04
    Livingston na ľavom krídle nabral rýchlosť, tlačil sa už pred bránku, jeden z košických obrancov mu však znemožnil zakončiť.
     
    28:42
    Poprad rozvinul ofenzívu v útočnom pásme. Svitana miešal a premýšľal, komu prihrá. Ukázal sa mu medzi kruhmi nakorčuľovaný obranca Drgoň. Prihrávku na neho však dokázali Košičania vypichnúť.
     
    29:18
    Klhůfek vyrazil dopredu po ľavom krídle. Napriahol to za kruhom, popradský obranca zblokoval strelu na ochrannú sieť.
     
    29:30
    Košice dali gól!
    Košičania znovu vedú o dva góly. Po úplne jednoduchej akcii po vyhratom buly to hosťom ideálne vyšlo. Poirier posunul na Klhůfeka, ktorý to dal medzi kruhy MARTINOVI BELLUŠOVI a ten strelou švihom namieril ponad Vošvrdovu vyrážačku.
    Asistencie: Pavel Klhůfek, Emile Poirier.
     
    30:06
    Mohlo to byť pre hostí ešte veselšie. Réway výborne naviazal na seba hráča a potom to naservíroval pred bránku Michalovi Chovanovi, ktorý však Vošvrdu zblízka neprekonal.
     
    30:26
    Poprad získava presilovú hru. Na dve minúty za držanie hokejky je vylúčený Matúš Havrila.
     
    31:16
    Svitana si vytvoril pozíciu za pravým kruhom a skúsil to vystreliť. Trafil však Růžičku, po zisku puku ho majú opäť kamzíci.
     
    31:44
    Strelou z totožnej pozície to znovu skúsil Patrik Svitana. Teraz to bezpečne na hrudi zachytil brankár Riečický.
     
    32:22
    Na ľad už nakorčuľovala druhá popradská formácia. Vandas prihrávkou posúval pred bránu, zakončoval Handlovský, ale Riečický podržal svoj tím.
     
    32:46
    Košičania sa teraz v ďalšom oslabení dokázali ubrániť pred popradskou presilovkou, ktorá už nebola taká nebezpečná.
     
    33:46
    Marek Hudec to skúsil napáliť na Riečického zo stredného pásma. Košický gólman bol pripravený a vyrážal.
     
    35:01
    Tak Marek Zagrapan dostal na seba už tretí faul v priebehu možno desiatich minút a získal ďalšiu presilovku. Miroslav Novota dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    35:48
    Poprad dal gól!
    Tretia využitá popradská presilovka a znovu je znížené na jeden gól. Svitana nabíjal na modrú čiaru Drgoňovi. Riečický vyrážal pred seba. Uniknutý puk sa dostal k DÁVIDOVI SKOKANOVI a ten sa presadil.
    Asistencie: James Livingston, Adam Drgoň.
     
    36:46
    Kramár to skúsil príklepom od modrej čiary. Strela bola mierne nepresná, letela mimo priestoru brány.
     
    37:16
    Košičania sa dokázali ubrániť pred náznakom Paločkovej šance. Potom sa pre nich vytvorila situácia troch proti dvom, nesílili to, pretože potrebovali striedať.
     
    38:22
    Lapšanský vnikol do útočného pásma, napriahol na ľavom kruhu, vypálil, ale Seigo jeho zakončenie zblokoval.
     
    38:52
    Teraz to Popradčanom s nahodeným pukom veľmi nevyšlo, končí sa to odpískaním zakázaného uvoľnenia a presunom hry k Vošvrdovi.
     
    39:02
    Popradčania neúspešne vyhadzovali puk preč z pásma, pred bránkou ostal sám Juraj MIlý, ktorý zamiešal, ale Vošvrda lapačkou efektne prečítal jeho strelu.
     
    39:44
    Livingston to skúšal mierne lišiackou bekhendovou prihrávkou pred bránku, ktorá však Riečického neprekvapila a pokryl ju lapačkou.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná časť hry bola na góly výrazne bohatšia. Padlo ich až päť. Za Košice sa presadili Poirier s Bellušom, za Poprad dvakrát Skokan a raz Haščák. Všetky tri popradské góly padli v presilovkách, no stále to zatiaľ na oceliarov nestačí. Hostia po 40 minútach vedú pod Tatrami 3:4.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:14
    Skokan vzdušnou žabkou nahadzoval puk na Riečického, potom ho dokorčuľoval a brankár Košíc radšej podržal v lapačke.
     
    41:00
    Paločko od modrej čiary vysunul medzi kruhy Mareka Zagrapana, ktorý už šiel sám na Riečického, no košický gólman perfektne použil ľavý betón.
     
    41:50
    Jokeľ získal puk, vyrazil do stredného pásma, nahadzoval však len do útočnej tretiny a hostia museli odísť striedať.
     
    42:24
    Jenyš sa snažil naberať rýchlosť za uniknutým pukom. Križoval ho však Hudec, ktorý ho odstavil a zatlačil na mantinel.
     
    43:01
    Drgoňova strela od modrej čiary nebola príliš razantná. Oceliari sa tak ujali puku a opäť ho len jemne posúvali von z obranného pásma, aby mohli striedať.
     
    43:34
    Lapšanský vnikol s pukom do pásma, prešiel dozadu na modrú čiaru, posunul Poirierovi, ktorý to skúšal švihom, ale bránu prestrelil.
     
    44:38
    Handlovský sa dokázal uvoľniť na útočnej modrej, prenikol na pravý kruh, odtiaľ vyslal krížnu nepresnú strelu, ktorú Riečický len jemne skontroloval.
     
    45:28
    Haščák prešiel cez stredné pásmo, vnikol do tretiny a spomedzi kruhov to skúsil. Riečický zasiahol betónom.
     
    45:50
    Oceliari vnikli do pásma. Jenyš to posunul z rohu klziska popri mantineli na modrú čiaru Michalčinovi, ktorý strieľal, ale bránu netrafil.
     
    46:18
    Ulrych si nerozumel s kolegom v defenzíve a prenechaný puk pri zadnom mantineli zachytil Jokeľ. Posunul ho za ľavý kruh Růžičkovi a ten strelou preveril Vošvrdovu lapačku.
     
    47:04
    Presilovkovú možnosť majú k dispozícii domáci. Za držanie je vylúčený na dve minúty Emile Poirier.
     
    47:34
    Popradskí hráči sa priblížili k bráne. Svitana nabíjal medzi kruhmi Drgoňovi, ktorý to vypálil, no Klhůfek sa obetoval a strelu zblokoval.
     
    48:29
    Vandas to skúšal z prvej po krížnej prihrávke Seiga, no neposlal veľmi razantnú strelu.
     
    49:18
    Popradská presilovka je už minulosťou. Nejak výraznejšie sa domáci hokejisti presadiť nedokázali.
     
    50:16
    Vošvrda si trúfol na rozohrávku, no nastrelil to len do Klhůfeka, ktorý ešte chcel nájsť pred bránkoviskom Poiriera. Vošvrda však stihol ešte svoju chybu zahasiť.
     
    51:31
    Handlovský nabíjal medzi kruhy Preisingerovi. Jeho delovka z prvej bola razantná, no letela iba na zadný mantinel.
     
    52:11
    Pokus domácich hráčov o hybridný icing v tejto chvíli nebol úspešný. Ulrychovu prihrávku nik nezachytil a je to zakázané uvoľnenie.
     
    53:02
    Skokan prenikol do pásma po ľavom krídle a skúsil to spoza kruhu. Riečický zasiahol a hra je prerušená.
     
    54:18
    Domáci teraz poriadne zovierali hosťujúcich hráčov v pásme a nedovolili im striedať. Skokan skúšal prihrávkou na pravý kruh nájsť Seiga, ktorý vypálil, Riečický zasiahol a hostia to vyhodili na icing. Tréner Jan Šťastný si vzal oddychový čas, aby pomohol svojim vyčerpaným zverencom.
     
    54:32
    Poprad vyhral buly v útočnom pásme, strelou od modrej to skúsil Dalhuisen, Riečický zasiahol a už prerušil hru.
     
    55:34
    Čas stále plynie, sekundy ubúdajú, košickí hráči v tretej tretine hrajú v defenzíve veľmi zodpovedne a zatiaľ Poprad do vyložených šancí nepúšťajú.
     
    56:22
    Z obranného pásma prenikol až do útoku Dávid Skokan, ktorý svoj individuálny pohyb zakončil strelou spomedzi kruhov a Riečický zasiahol.
     
    56:51
    Dalhuisen s Havrilom sa nepríjemne zrazili na modrej čiare. Obaja ostali chvíľu ležať, ale odišli po na striedačku po vlastných, čiže snáď budú v poriadku.
     
    57:32
    Strela Ulrycha od modrej čiary Riečickému vypadla, nik však nebol pripravený na dorážanie puku.
     
    57:38
    Buly v obrannom pásme Košíc, zatiaľ brankár Vošvrda ešte ostáva vo svojej bráne.
     
    58:12
    Puk je v obrannom pásme Popradu, oba tímy striedajú, akciu rozbieha Seigo.
     
    58:30
    Košičania sa previnili zakázaným uvoľnením a hra sa presúva pred bránu Riečického.
     
    58:45
    Košičania dostali puk do stredného pásma a získavajú dôležité sekundy.
     
    59:04
    Priestor sa otvoril pre Chovana, dával to na Lapšanského, no domáci získali puk. Vošvrda už korčuľuje na striedačku.
     
    59:40
    Svitanova prihrávka unikla Seigovi do stredného pásma.
     
    59:53
    Košičania vyhadzovali cez celé klzisko, je z toho icing a po prípadnom vyhratom buly azda posledná šanca pre Poprad. Tréner domácich Peter Mikula si berie ešte oddychový čas.
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine Košičania nedovolili Popradu, aby vyrovnal a vlastne domácich kamzíkov nepustili do výraznejších šancí. Popradu v závere tretiny nepomohla ani hra bez brankára a napokon je z toho trojbodové víťazstvo pre oceliarov, ktorí predviedli zodpovedný výkon počas celých 60 minút. (22:37:50)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 22. Haščák (Svitana, Drgoň), 26. Skokan (Haščák, Livingston), 36. Skokan (Livingston, Drgoň) – 9. Lapšanský (Poirier, Pavlin), 14. Réway (Klhůfek, Chovan), 24. Poirier (Michalčin, Růžička), 30. Belluš (Klhůfek, Poirier)


    HK Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Drgoň, Hudec, Kramár, Ulrych, Seigo, Dalhuisen, Česánek – Svitana, Skokan, Haščák – Mešár, Zagrapan, Livingston – Vandas, Preisinger, Handlovský – Hajnik, Bjalončík, Matúš Paločko – Jevoš
    HC Košice: Riečický (Vay) – Pavlin, Deyl, Michalčin, Růžička, Slovák, Cibák, Novota – Réway, Chovan, Lapšanský – Belluš, Poirier, Klhůfek – Milý, Eliaš, Jokeľ – Jenyš, Havrila, Frič – Krasničan

    Rozhodčí: Tvrdoň, Novák – Crman, Frimmel
    thejrc.org