Nové Zámky – Nitra 1:2 (kon.) | Michalovce – Zvolen 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Trenčín 4:3 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 3:2 (kon.) | Miskolc – Detva 3:7 (kon.) | Poprad – Košice 3:4 (kon.)
konec
HK Poprad
3:4 (0:2, 3:2, 0:0)
HC Košice
sk Neděle 31.01.2021, 20:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:48
    Poprad dal gól!
    Tretia využitá popradská presilovka a znovu je znížené na jeden gól. Svitana nabíjal na modrú čiaru Drgoňovi. Riečický vyrážal pred seba. Uniknutý puk sa dostal k DÁVIDOVI SKOKANOVI a ten sa presadil.
    Asistencie: James Livingston, Adam Drgoň.
     
    29:30
    Košice dali gól!
    Košičania znovu vedú o dva góly. Po úplne jednoduchej akcii po vyhratom buly to hosťom ideálne vyšlo. Poirier posunul na Klhůfeka, ktorý to dal medzi kruhy MARTINOVI BELLUŠOVI a ten strelou švihom namieril ponad Vošvrdovu vyrážačku.
    Asistencie: Pavel Klhůfek, Emile Poirier.
     
    25:20
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú druhú presilovku a znižujú znovu na rozdiel jedného gólu. Bola to takmer identická situácia ako pri prvom góle domácich. Svitana krížom posunul na Haščáka, ktorého strela Riečického zasiahla, no ako na podnos to mal na dorážku DÁVID SKOKAN a ten sa už zblízka nemýlil.
    Asistencie: Marcel Haščák, James Livingston.
     
    23:44
    Košice dali gól!
    Krátko po inkasovanom góle hostia predviedli dobrú akciu a opäť vedú o dva góly. Michalčin dostal puk na pravý kruh. Pred bránou videl postaveného EMILA POIRIERA, naservíroval mu strieľanú prihrávku, ktorú Poirier len jeme tečoval do Vošvrdovej brány.
    Asistencie: Christián Michalčin, David Růžička.
     
    21:56
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovku a znižujú stav zápasu. Riečický na chvíľu stratil prehľad v hre, krížnu prihrávku na ľavý kruh dostal MARCEL HAŠČÁK od Svitanu a z prvej jednoznačne trafil do odkrytej brány.
    Asistencie: Patrik Svitana, Adam Drgoň.
     
    13:49
    Košice dali gól!
    Oceliari využívajú presilovku a získavajú dvojgólové vedenie. Chovan posunul z pravého kruhu za bránkovú čiaru Klhůfekovi, ktorý výbornou prihrávkou naservíroval pred bránku MARTINOVI RÉWAYOVI a ten z prvej prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Pavel Klhůfek, Michal Chovan.
     
    08:18
    Košice dali gól!
    Košice boli takmer celú presilovku bez strely na bránu a po skončení hry v početnej výhode prišla gólová situácia. Pavlin prihrával na pravý kruh Poirierovi, ktorý vlastne dával strieľanú prihrávku pre ADAMA LAPŠANSKÉHO a ten spred bránky tečoval pomedzi Vošvrdove betóny.
    Asistencie: Emile Poirier, Žiga Pavlin.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 22. Haščák (Svitana, Drgoň), 26. Skokan (Haščák, Livingston), 36. Skokan (Livingston, Drgoň) – 9. Lapšanský (Poirier, Pavlin), 14. Réway (Klhůfek, Chovan), 24. Poirier (Michalčin, Růžička), 30. Belluš (Klhůfek, Poirier)


    HK Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Drgoň, Hudec, Kramár, Ulrych, Seigo, Dalhuisen, Česánek – Svitana, Skokan, Haščák – Mešár, Zagrapan, Livingston – Vandas, Preisinger, Handlovský – Hajnik, Bjalončík, Matúš Paločko – Jevoš
    HC Košice: Riečický (Vay) – Pavlin, Deyl, Michalčin, Růžička, Slovák, Cibák, Novota – Réway, Chovan, Lapšanský – Belluš, Poirier, Klhůfek – Milý, Eliaš, Jokeľ – Jenyš, Havrila, Frič – Krasničan

    Rozhodčí: Tvrdoň, Novák – Crman, Frimmel
    thejrc.org