Třinec – Vítkovice 7:1 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 5:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:2 (kon.)
Litvínov – Liberec 1:6 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:2 (kon.)
Pardubice – Olomouc 5:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HC Olomouc
Úterý 02.02.2021, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Ondřej ROMAN - 5:2
     
    59:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Matej Paulovič dobruslil obránce Olomouce a vybojoval kotouč, který do prázdné klece uklidil ONDŘEJ ROMAN. Asistence: Matej Paulovič.
     
    59:05
    Olomouc odvolala brankáře, zkusí to v šesti.
     
    56:30
    Dynamo stráví zbytek zápasu v oslabení, hodně tvrdým zákrokem uprostřed hřiště se prezentoval Andrej Kosticyn, který teď míří do kabiny. Jeho pětiminutový trest odpykává Ondřej Rohlík.
     
    56:25
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Andrej Kosticyn – 5 min. + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).
    56:14 Matej PAULOVIČ - 4:2
     
    56:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po nahození Mikuše chtěl dorážet Poulíček, puk do klece Olomouce ale doklepl až MATEJ PAULOVIČ. Asistence: Patrik Poulíček a Jan Zdráhal.
     
    53:02
    Poulíček podstoupil tvrdý souboj, uvolnil se a přihrál Mikušovi, který posouval na osamoceného Blümela. Mladý útočník z voleje přestřelil.
     
    52:47
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Kolář – 2 min., podrážení).
     
    51:40
    Dujsík pořádně zaměstnal Kloučka, kterému kotouč vypadl do brankoviště. Handl s Knotkem se pak téměř dokázali dostat k dorážce, jenž by znamenala vyrovnání.
     
    50:02
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Zdráhal – 2 min., hákování).
     
    43:12
    Kusý v rohu vybojoval kotouč, ten se odrazil k Rohlíkovi. Matej Paulovič poté od Rohlíka dostal předloženou gólovou šanci, ve které ale trefil hokejku Jana Lukáše!
     
    39:46
    Tybor nedokázal vyřešit přečíslení dvou na jednoho, protože pod nohy mu padl obránce Olomouce. Slovenský forvard tak přihrál dozadu na Romana, jehož střelu Lukáš vyrazil.
     
    38:41
    Hosté jsou pod tlakem, po popsledním střídání odházeli z ledu hodně vydýchaní. Poulíčkovu nadějnou švihovku ale ještě předtím zvládli zblokovat do ochranné sítě.
     
    30:29
    Blümel předvedl kvalitní obranný zákrok a posunul puk na Koláře, který vyslal do brejku Andreje Kosticyna. Jeho nebezpečný pokus Lukáš vybral lapačkou.
    29:57 Anthony CAMARA - 3:2
     
    29:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí vytvořili závar v brankovišti a nakonec se štěstím docpali puk za Lukáše. Autorem branky je určen ANTHONY CAMARA. Asistence: Tomáš Zohorna a Andrej Kosticyn.
     
    28:41
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Petr Strapáč – 2 min., sekání).
    24:19 Lukáš NAHODIL - 2:2
     
    24:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je expardubický LUKÁŠ NAHODIL. Ten pohotově dorazil puk odražený od Kloučka, a Olomouc tak využívá přesilovou hru. Asistence: Jiří Ondrušek a Jan Knotek.
     
    23:23
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Ondřej Rohlík – 2 min., hákování).
     
    16:04
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Vilém Burian – 2 min., hákování).
    14:07 Anthony CAMARA - 2:1
     
    14:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další z mnoha gólů pro ANTHONYHO CAMARU. Kanadský útočník stál na konci pohledné souhry Kosticyna a Kousala, z blízka vystřelil přímo pod horní tyč. Asistence: Robert Kousal a Andrej Kosticyn.
     
    12:24
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Lukáš Nahodil – 2 min., hákování).
    10:51 Juraj MIKUŠ - 1:1
     
    10:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po ladném přechodu do útočného pásma vymyslel Tomáš Zohorna gólovou přihrávku na JURAJE MIKUŠE, který se z mezikruží nemýlil. Asistence: Tomáš Zohorna a Anthony Camara.
    07:31 Jan KNOTEK - 0:1
     
    07:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAN KNOTEK, který tečoval nahození Valenty přímo mezi betony Milana Kloučka. Asistence: Tomáš Valenta.
     
    00:27
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Zdráhal – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Dominik Dubovči

    Branky a nahrávky: 11. Mikuš (T. Zohorna, Camara), 15. T. Zohorna (R. Kousal, A. Kosticyn), 30. Camara (T. Zohorna, A. Kosticyn), 57. Paulovič (Poulíček, J. Zdráhal), 60. O. Roman (Paulovič) – 8. J. Knotek (Valenta), 25. Nahodil (Ondrušek, J. Knotek)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Barulin) – Mikuš, J. Zdráhal, J. Kolář (A), Nakládal (C), Ďaloga, Bučko, Vála – R. Kousal, T. Zohorna, Camara – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – A. Kosticyn, O. Roman, Tybor – Kusý, Rohlík, L. Horký.
    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Ondrušek (A), A. Rutar, Vyrůbalík (C), Dujsík, Švrček, Valenta – J. Káňa, J. Knotek (A), Bambula – Klimek, Nahodil, Kunc – Burian, Strapáč, Gřeš – Ostřížek, Kolouch, Handl.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Brejcha, Šimánek
    bahis siteleri