Columbus – Dallas 3:6 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:3 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:1 (kon.)
Edmonton – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 1:3 (kon.) | Tampa – Detroit 5:1 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:1 (3:0, 2:1, 0:0)
Detroit Red Wings
Středa 03.02.2021, 23:37 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:32 Alex KILLORN - 5:1
     
    31:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa přidává pátou branku a svému soupeři opět odskakuje! Michail Sergačjov nahodil puk od modré čáry a ALEX KILLORN jeho pobídku tečoval za záda brankáře! Asistence: Michail Sergačjov, Blake Coleman.
    29:49 Anthony MANTHA - 4:1
     
    29:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se nakonec dočkal snížení ještě před polovinou dnešního souboje! ANTHONY MANTHA vystihl nepřesnou rozehrávku Tampy, dostal se do úniku a prostřelil domácího brankáře! Bez asistence.
    27:25 Brayden POINT - 4:0
     
    27:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí Tampa pokračuje v exhibičním tempu i ve druhé třetině! Steven Stamkos vyjel kolem branky na levou stranu a poslal puk před branku. Od brusle obránce se puk odrazil k osamocenému BRAYDENU POINTOVI, který už měl snadnou práci! Asistence: Steven Stamkos, Ondřej Palát.
    04:56 Ryan MCDONAGH - 3:0
     
    04:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu neskutečný vstup domácího celku do dnešního souboje! Blake Coleman přihrávkou od levého mantinelu našel osamoceného RYANA MCDONAGHA, který střelou o tyč potřetí překonal Greisse! Asistence: Blake Coleman.
    03:57 Anthony CIRELLI - 2:0
     
    03:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dokázal prosadit také při hře ve čtyřech! Hedman to měl v útočném pásmu znovu na střelu, jenže přihrál před branku, kde byl Schenn. Puk se poté odrazil na pravý kruh a ANTHONY CIRELLI trefil odkrytou klec! Asistence: Luke Schenn, Victor Hedman.
    01:34 Victor HEDMAN - 1:0
     
    01:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Obrovský favorit dnešního souboje se hned v úvodu utkání dostává do vedení! VICTOR HEDMAN si jako obránce udělal výlet do útočného pásma, změnou pohybu si najel mezi kruhy, kde měl moře prostoru a zkušený hráč zakončil do horního rohu! Asistence: Tyler Johnson.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. Hedman (T. Johnson), 4. Cirelli (L. Schenn, Hedman), 5. McDonagh (Coleman), 28. B. Point (Stamkos, Palát), 32. Killorn (Sergačjov, Coleman) – 30. Mantha


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh, Sergačjov, L. Schenn – Stamkos, B. Point, Palát – T. Johnson, Cirelli, Killorn – Goodrow, Gourde, Coleman – M. Joseph, Maroon, C. Foote.
    Detroit Red Wings: Greiss (9. Pickard) – Hronek, Nemeth, Djoos, DeKeyser, Stecher, M. Staal – B. Ryan, D. Larkin, Fabbri – Mantha, Naměstnikov, Hirose – Gagner, Filppula, Nielsen – Helm, Glendening, Erne.

    Rozhodčí: O´Rourke, Rooney – Smith, Fournier
    bahis siteleri