Plzeň – Litvínov 5:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:3 (kon.)
Vítkovice – Sparta 1:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 05.02.2021, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:13 Anthony CAMARA - 1:3
     
    43:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak toto je bleskurychlá odpověď jménem ANTHONY CAMARA. Ten se postaral o navrácení dvoubrankového vedení jeho mančaftu únikem, do kterého mu pomohla defenzíva ševců, která už poněkolikáté v dnešním zápase naprosto propadla. Asistence: Tomáš Zohorna a Robert Kousal.
    41:56 Zdeněk OKÁL - 1:2
     
    41:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo selhání jako hrom v podobě obrany Pardubic! Po zisku puku od Kořénka se dostali Berani do přečíslení ČTYŘI na jednoho. O zakončení se postaral ZDENĚK OKÁL. Asistence: Pavel Sedláček a Jakub Svoboda.
    30:17 Matěj BLÜMEL - 0:2
     
    30:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak toto byla naprosto ukázková střela v podání MATĚJE BLÜMELA! Ten po přihrávce od Patrika Poulíčka zamířil přímo pod víko brány Kořenénka, který neměl nejmenší šanci jakkoli střelu aspoň tečovat. Asistence: Patrik Poulíček.
    25:06 Tomáš ZOHORNA - 0:1
     
    25:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je tady dlouho opomíjený první gól Dynama, který už možná mohl přijít mnohem dřív. Po přesné přihrávce od Roberta Kousala do jízdy se dostal do samostatného úniku TOMÁŠ ZOHORNA, který svým zakončením mezi betony vyzrál na zlínského brankáře. Asistence: Robert Kousal a Milan Klouček.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 42. Okál (P. Sedláček, Svoboda) – 26. T. Zohorna (R. Kousal, Klouček), 31. Blümel (Poulíček), 44. Camara (T. Zohorna, R. Kousal)


    Berani Zlín: Kořének (Huf) – Řezníček, Ferenc, M. Novotný, Nosek (A), Žižka (C), Gazda, Suhrada – Kubiš (A), Fryšara, Svoboda – Okál, Vopelka, Šlahař – Köhler, Karafiát, Dufek – Sebera, P. Sedláček, J. Ondráček.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Barulin) – Mikuš, J. Zdráhal, J. Kolář (A), Nakládal (C), Ďaloga, Bučko, Vála – R. Kousal, T. Zohorna, Camara – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – L. Horký, O. Roman, Tybor – Štetka, Rohlík, Pochobradský.

    Rozhodčí: Šír, Vrba – Hlavatý, Gebauer
    thejrc.org