Plzeň – Litvínov 5:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:3 (kon.)
Vítkovice – Sparta 1:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:6 (1:2, 0:1, 0:3)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 05.02.2021, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:46 Martin BERÁNEK - 1:6
     
    51:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    MARTIN BERÁNEK po půl minutě zvyšuje na 6:1. Střelu zpoza pravého kruhu Novotný vyrazil jen nad sebe, vysoký puk pak spadl rovnou do brankoviště. Asistence: Matěj Toman, Karel Plášil.
    51:07 David GILBERT - 1:5
     
    51:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    DAVID GILBERT zachytil domácí rozehrávku v útočné třetině a zůstal sám před Novotným. Karlovarského gólmana pak rozhýbal, ani rychlé přesuny ale nepomohly a ležící Novotný pak inkasoval do horní části klece. Bez asistence.
    44:02 Pavel PÝCHA - 1:4
     
    44:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak se Motor přeci jen dokázal prosadit. Nátlak v útočné třetině neustal. Karabáček nabil PAVLU PÝCHOVI, který zpoza levého kruhu propálil Novotného a nejspíše definitivně rozhodl utkání. Asistence: Václav Karabáček, Roman Přikryl.
    22:00 Brandon ALDERSON - 1:3
     
    22:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor jde znovu do dvoubrankového vedení! Martin Novák nabil BRANDONU ALDERSONOVI, který z mezikruží propálil Novotného mezi betony. Asistence: Martin Novák.
    12:16 Václav SKUHRAVÝ - 1:2
     
    12:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetikům se podařilo využít přesilovku, a dotáhnout se tak na rozdíl jediné branky. Lukáš Pulpán vyslal puk na bránu od modré. Před bránou byl připravený kapitán domácího mužstva VÁCLAV SKUHRAVÝ, který dokázal nastřelený kotouč tečovat přesně za Strměňova záda. Asistence: Lukáš Pulpán.
    07:22 Zdeněk DOLEŽAL - 0:2
     
    07:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor jde do dvoubrankového vedení! ZDENĚK DOLEŽAL se zmocnil puku u mantinelu a sjel si do volného předbrankového prostoru, odkud s trefil do horního rohu Novotného klece. Asistence: Vít Jonák.
    04:12 Zdeněk DOLEŽAL - 0:1
     
    04:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba Filipa Novotného pomohla Motoru k první brance v utkání. Štencel nabil ZDEŇKOVI DOLEŽALOVI, který využil situace a objel střídající energetiky. Následně si sjel před bránu a rychlým zaseknutím zaskočil domácího gólmana, ten zůstal natlačený na své pravé tyči, a Doležal tak neměl problém zasunout puk do odkryté brány. Asistence: Jan Štencel.
    Marken.cz

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 13. Skuhravý (Pulpán) – 5. Z. Doležal (Štencel), 8. Z. Doležal (Jonák), 22. Alderson (M. Novák), 45. Pýcha (Karabáček, R. Přikryl), 52. Gilbert, 52. Beránek (Toman, Plášil)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (53. Hamrla) – Weinhold, Šenkeřík, Kowalczyk, Plutnar, Pulpán (A), Zábranský, D. Mikyska – O. Beránek, Hladonik, Flek – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček (A) – Koblasa, Černoch, Kohout – T. Mikúš, Vildumetz, Osmík.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Čiliak) – Pýcha (C), Plášil, Vydarený (A), Kubíček, Štencel, Slováček – Jonák, D. Voženílek, Holec – Karabáček, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Toman, Ville – M. Novák (A), Gilbert, Alderson.

    Rozhodčí: Hradil, Veselý – Hynek, Votrubec
    thejrc.org