Chrudim – Svarog Teplice 3:0 (kon.) | Interobal Plzeň – České Budějovice 7:1 (kon.) | Česká Lípa – Olympik Mělník 4:6 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
4:6 (3:3)
SK Olympik Mělník
Pátek 05.02.2021, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Všem fanynkám a fanouškům futsalu přeju krásný páteční večer! Vítám vás při sledování zápasu z české nejvyšší soutěže, v němž Démoni z České Lípy vyzvou Olympik Mělník.
     
    FC Démoni Česká Lípa

    Úvod sezóny měli Démoni parádní. V prvním kole porazili Helas Brno, načež sice vysoko prohráli s favorizovanou Plzní, ale remízou s Libercem a vítězstvím nad Ústí nad Labem dali na jeden nezdar zapomenout. Jenže od té doby jde všechno z kopce. Všechno začalo nevydařeným pohárovým utkáním proti Teplicím, v němž futsalisté České Lípy prohráli vysoko 0:7. Špatné výsledky posléze přišly i v lize, momentálně mají nelichotivou sérii šesti zápasů porážek v řadě. Blízko bodům byla Česká Lípa v Liberci a doma s Ústím, avšak podruhé v sezóny tyto týmy neobrala, v obou případech vstřelila o gól méně. Aktuálně jsou Démoni v tabulce na desáté příčce s dvoubodovým odstupem na dnešního soupeře.
     
    SK Olympik Mělník

    Futsalisté Mělníka měli v loňské sezóně co dělat, aby se udrželi v nejvyšší soutěži. To se jim nakonec podařilo, před jedenáctým Vysokým Mýtem si udrželi čtyřbodový náskok. Letos je Mělník po deseti zápasech na prozatímní deváté pozici se ziskem devíti bodů. Hráč Olympiku slavili první vítězství doma proti Českým Budějovicím, které porazili těsně 5:4. Následovala senzační výhra 5:3 nad Spartou a třetí vítězství Mělník vybojoval v půli ledna proti Žabinským Vlkům z Brna, ty zdolal 7:2.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Mareš) – Rott (C), Fichtner, Švec, Havda, Kubelka, Caizl, Klimt, Zapletal, Abrhám, Hrubý, Bialek, Jiráský.

    SK Olympik Mělník: Šanda (Hnízdil) – Lehner, Mikyska, Moravec, Nedostup, Hrdý, Nečas, Šustr, Šup (C), Kalabis, Gombáš.

    Rozhodčí: Kresta, Vlašič.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí do utkání vstoupili v černých dresech. Hostující Mělník po dnešní ligové střetnutí oblékli bílé dresy. Výkop patřil Démonům.
     
    00:31
    První akci zkoušel rozvinou po pravé lajně Vítězslav Hrubý. Jeho nahrávka ale úspěšná nebyla, levou nohu do ní zvládl vložit Šup.
     
    01:12
    Pěknou individuální akcí se prezentoval Petr Zapletal. S balónem se dostal na polovinu hřiště, navedl si míč na střed a vypálil jen do obránce.
     
    01:46
    Další střelecký pokus České Lípy zaznamenal Tomáš Fichtner. Ten zkusil štěstí pro změnu z levé strany, ale i jeho pokus byl zblokován.
     
    02:00
    O první střelecký pokus Mělníka se postaral kapitán Dominik Šup. balón si nechal skočit, tvrdý projektil vyslal o metr vedle pravé tyčky.
     
    02:46
    Dlouhý nákop za obranu si domácí defenziva pohlídala. Výbornou práci odvedl Hrubý, jenž hlavou odvrátil míč do zámezí.
     
    03:12
    Velkou šanci měl českolipský Pavel Caizl. Nahrávku obdržel před gólmana, který ale střelci výborně zmenšil úhel a v pádu zasáhl pravou rukou.
     
    03:33
    Na útočné polovině budou rozehrávat futsalisté v bílých dresech. Hrubý si výborně pokryl balón, nedovoleně proti němu zahrál Šustr.
     
    04:11
    Tomáš Abrhám byl Moravce zahnán na obrannou polovinu, navíc musel hrát čelem k vlastní bráně. V záklonu chtěl odkopnout po lajně, avšak hrál jen do zámezí.
     
    04:36
    Povedenou dělovku levačkou vypálil Vítězslav Hrubý. Martin Šanda ovšem na pokus dobře viděl a levou ruku vyrazil balón před sebe.
     
    05:22
    Hráči České Lípy ostřelují soupeřovu svatyni ze všech stran. Tentokráte pálil od levé lajny Havrda, míč prosvištěl nad břevnem.
     
    05:32
    První rohový kop střetnutí měl Mělník. Radek Hrdý rozehrál na Nečase, jehož tvrdý pokus z voleje Mareš nechal proletět nad.
     
    05:45
    Mělník zachránilo břevno! Ondřej Havrda si z levé strany naběhl před bránu na delší pas Fichtnera. Ve skluzu na něj ale ještě dosáhl a míč poslal do horní tyče.
     
    05:56
    Démoni právě vstřelili branku!
    Po nastřeleném břevnu přichází první gól! Kapitán Rott rozehrál roh na před brankou úplně volného TOMÁŠE FICHTNERA, jenž si míč zpracoval na prsa a poté napálil balón za záda bezmocného Šandy. Asistence: Miroslav Rott.
    05:56 Tomáš FICHTNER - 1:0
     
    06:06
    Domácí zatím střílejí především ze střední vzdálenosti. Na to se Mělník velmi dobře připravil, nyní předvedl další úspěšný blok.
     
    06:56
    Aktivita Démonů neutuchá. Navýšit vedení mohl okamžitě Vítězslav Hrubý, jenž vypálil z voleje pravačkou těsně vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    07:13
    Démoni právě vstřelili branku!
    Českolipští futsalisté odskakují do dvougólového náskoku! Parádní nahrávku Hrubého středem PAVEL CAIZL nijak složitě nezpracovával, naopak efektivní patičkou prodloužil míč do sítě. Asistence: Vítězslav Hrubý.
    07:13 Pavel CAIZL - 2:0
     
    07:39
    A mohlo to být o tři! Ondřej Havrda se už radoval, ale zasáhl levou tyčku, následně si na brankové čáře poradili obránci.
     
    08:20
    Mělník zapisuje druhý akumulovaný faul. Jan Kalabis si na polovině hřiště vyšlápl na Zapletala, jehož podrazil.
     
    08:49
    Druhý faul během krátkého časového úseku. Nyní podstatně blíže brány, uvidíme, jaký signál si Česká Lípa přichystá.
     
    09:23
    Byla to přímá střela na bránu. O tu se postaral Vítězslav Hrubý, avšak balón do brány nedostal, úspěšným blokem se prezentoval Šup.
     
    09:49
    Hráči v bílých dresech neví, kde jim hlava stojí. Dominik Šup zapresoval, ale na přihrávku Zapletala těsně nedosáhl. Vzápětí pálil Havrda nepřesně.
     
    10:25
    Situace se hostům začíná komplikovat. Provinili se totiž dalším faulem, který je už čtvrtý. Démoni si zatím pro nedovolené zákroku chodí úspěšně.
     
    10:37
    Prohřešek rovněž na druhé straně. Dominik Šup se pěknou kličkou zbavil Hrubého, ten vzápětí protivníka zastavil zatažením za dres.
     
    10:54
    Ve vzduchu visel červená karta. Dominik Šup fauloval soupeře při samostatném úniku, ale rozhodčí byl shovívavý, udělil hostujícímu kapitánovi jen žlutou.
     
    10:54
    Z dobré pozice blízko brány pálil z přímého kopu Vítězslav Hrubý. Na dobře rozestavený trojblok obránců ale recept nenašel.
     
    11:35
    Mělník právě vstřelil branku!
    Hosté zničehonic snižují! DOMINIK ŠUP vyžehlil žlutý zákrok tím nejlepším možným způsobem. Na levé straně se uvolnil kolem obránce a tváří v tvář gólmanovi zamířil technicky na zadní tyč. Asistence: Jakub Moravec
    11:35 Dominik ŠUP - 2:1
     
    11:50
    Mělník si bude muset dávat velký pozor na fauly. Mají na kontě totiž pět prohřešků a každý další tak bude resultovat v desetimetrový kop soupeře.
     
    12:01
    Mělník právě vstřelil branku!
    Šok pro domácí, Olympik vyrovnává! Šup fantastickým pasem za obranu našel RADKA HRDÉHO, jenž zvládl míč propasírovat za záda Mareše. Je vyrovnáno! Asistence: Dominik Šup.
    12:01 Radek HRDÝ - 2:2
     
    12:49
    Nákop Mikysky nebyl povedený. Jan Kalabis neměl šanci na kulatý nesmysl dosáhnout, rozehrávat bude domácí gólman.
     
    13:14
    Druhý akumulovaný faul má na kontě Česká Lípa. Hosté budou zahrávat standardní situaci a mohou se pokusil o parádní obrat.
     
    13:33
    Ale ze zajímavě vypadající příležitosti nic nebylo. Naopak se Démoni vydali do brejku, jenže Hrubý poslal nepřesnou nahrávku Zapletalovi.
     
    14:16
    Futsalisté v bílých dresech jsou psychicky nahoře. Jejich kombinační hra k vidění doposud moc nebyla, teď se tak děje.
     
    14:57
    Tomáš Abrhám nejprve zachytil rozehrávku, následně vyzval k souboji jeden na jednoho Moravce. Klička se mu vůbec nepovedla a měl štěstí, že protivník neutekl do brejku.
     
    15:15
    Dalekonosná rána měla daleko k úspěchu. Vítězslav Hrubý rád zkouší podobné pokusy, nyní zamířil o velký kus vedle pravé tyče.
     
    15:38
    Mělník právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, Olympik vede! Chybnou rozehrávku Hrubého zachytil Šup. Kapitán Mělníka si narazil se spoluhráčem, načež ve skluzu mířil do tyče, od níž se balón odrazil příhodně k JAKUBU MORAVCOVI a ten bez potíží trefil odkrytou bránu. Bez asistence.
    15:38 Jakub MORAVEC - 2:3
     
    16:39
    Česká Lípa bude zahrávat pokutový kop! Fauloval Radek Hrdý, jenž s výrokem sudího nesouhlasí, ale rozhodnutí určitě nezmění.
     
    16:39
    Žlutou kartu dostává Radek Hrdý (SK Olympik Mělník).
     
    16:39
    Exekuce se chopil Ondřej Havrda. Vybral si pravou stranu, zatímco Martin Šanda šel opačným směrem, ale měl štěstí, protože míč narazil do levé tyčky a odrazil se do zámezí.
    16:39 Ondřej Havrda penaltu neproměnil.
     
    17:00
    Nedáš-dostaneš málem zase vzalo za své. Dominik Šustr se vydal do přečíslení s Šupem, jemuž adresoval nahrávku Šupovi do prázdné brány. Jenže pas byl příliš pomalý a před kapitánem hostů ještě stihl ve skluzu odkopnout míč mimo hrací plochu jeden z obránců.
     
    17:31
    Lukáš Nečas si jako poslední hráč dovolil odvážnou, leč úspěšnou kličku proti Hrubému. Následovala střela na střed brány, s kterou si Mareš poradil.
     
    18:05
    Dvacetiletý mladík Nečas si zahrával s ohněm. novu šel do kličky, kterou tentokráte Fichtner vystihl, jenže při tom protihráči stoupl na nohu. Akumulovaný faul.
     
    18:20
    Šestý akumulovaný faul Mělníka, Démoni budou zahrávat prodlouženou penaltu! K tvrdému střetu došlo na polovině hřiště, oba aktéři střetu zůstávají ležet na zemi.
     
    18:20
    Démoni právě vstřelili branku!
    ONDŘEJ HAVRDA se nenechal rozhodit zaváháním z penalty a vzal si na starosti i desetimetrový kop. Zamířil do pravého dolního rohu, Šanda byl na jeho pokus krátký.
    18:20 Ondřej HAVRDA - 3:3
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu.
     
    19:11
    Gólman Martin Šanda nakopával za obranu, kam si nabíhal Dominik Šup. Mimo dosah soupeře dokázal kulatý nesmysl přizvednout Petr Zapletal.
     
    19:37
    Zapletal o sobě dal vědět i na útočné polovině. Z pravé strany si navedl balón na střed, v pádu střílel na bližší tyč a gólman vytěsnil míč na roh.
     
    19:50
    V závěru první půle ještě jeden úspěšný zákrok pro Šandu. projektil Zapletala postrádal razanci, navíc šel na střed. Snadný zásah pro hostujícího strážce svatyně.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Gólový první poločas mezi Démony z České Lípy a Olympikem Mělník přinesl tři zásahy na každé straně. Domácí vstoupili do utkání výborně a zásluhou Tomáše Fichtnera a Pavla Caizla se ujali dvoubrankového vedení. Ale hosté posléze zabrali a předvedli fantastický obrat. Nejprve snížil Dominik Šup, po jehož přihrávce vyrovnal o pár minut později Radek Hrdý. Obrat dokonal Jakub Moravec, který dorazil do prázdné brány střelu Šupa do tyče. Démoni ovšem dokázali odpovědět ještě v rámci první půle, po šestém akumulovaném faulu soupeře proměnil desetimetrový kop Ondřej Havrda a dal tak zapomenout na nezdar při penaltě.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:34.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:21
    První nebezpečnou akci druhé půle měli domácí hráči. Havrda zprava přenesl hru doleva na Fichtnera, jehož střelu vyhlavičkoval z brány Šup.
     
    20:57
    Vedení mohl Démonům přivlastnit kapitán Miroslav Rott. naběhl si na dlouhý pas Hrubým, jenže ve skluzu mířil nad bránu.
     
    21:20
    Za Olympik zahrozil Radek Hrdý. Ten se krásně uvolnil kolem Zapletala, jenže cestu mu posléze zkřížil Abrhám, který se prezentoval úspěšným blokem.
     
    21:56
    Futsalisté v černých dresech zahrávali rohový kop. Rozehrávka zamířil na Abrháma, jehož ránu zblokoval jeden z obránců nad bránu.
     
    22:46
    Penaltu bude zahrávat také Mělník! Gólman Martin Mareš vystartoval proti útočníkovi, kterého podrazil v pokutovém území.
     
    22:46
    Žlutou kartu dostává Mareš (FC Démoni Česká Lípa).
     
    22:46
    Mělník právě vstřelil branku!
    DOMINIK ŠUP si počínal nekompromisně. Tvrdou dělovku napálil do pravého horního rohu, padající Mareš neměl nárok.
    22:46 Dominik ŠUP - 3:4
     
    23:01
    Petr Mareš byl faulován, Olympik tak zapisuje první akumulovaný faul. Domácí hráč se ještě dožadoval žluté karty pro faulujícího Šustra, ta nepřišla.
     
    23:27
    Dlouhý výhoz Šandy našel sálovky Jana Kalabise. Dvacetiletý mladík se uvolnil kličkou na střed, ale poslal míč o kus vedle brány.
     
    24:12
    Nebezpečí zažehnal vyběhnuvší gólman Mareš. Ten vystartoval za dlouhým balónem směřujícím na Moravce, hlavou odklidil míč do autu.
     
    24:27
    Špatné provedení kopu z lajny předvedl Matouš Kubelka. Rozhodčí vrátili míč na místo rozehrávky, tu budou mít možnost správně zahrát hosté.
     
    25:21
    Alexandr Nedostup to s kličkovanou přehnal. Ale Démoni jeho zaváhání využít nedokázali, protože jediný zahraniční hráč v kádru Olympiku se zorientovat a protivníka za záda nepustil.
     
    25:44
    Hráči v černých dresech mají na kontě druhý akumulovaný faul. K nedovolenému zákroku došlo na polovině hřiště.
     
    26:05
    Radek Hrdý se chystal zakončit, v tom momentě mu dal před tělo nohu Jakub Moravec. Slibná standardka pro Českou Lípu, hostující hráč navrch inkasuje kartu žluté barvy.
     
    26:07
    Českolipští futsalisté ukázali velmi pěkný signál! Nahrávka prošla kolem Šandovy pravé nohy, jenže na brankové čáře jej zastoupil jeden z obránců.
     
    26:44
    Na druhou stranu se rozběhl hříšník z před pár vteřin Radek Hrdý. Skákavý balón zkoušel lobovat přes Mareše, jenže přestřelil i bránu.
     
    26:55
    Michal Mikyska se snažil uvolnit a při kličce do protipohybu Havrdy byl faulován. Třetí akumulovaný faul pro Démony a slíbná standardka pro Olympik.
     
    26:57
    Mělník právě vstřelil branku!
    Hráči v černých dresech selhali při rozebrání protihráčů. Hrdý nahrávkou na levou stranu našel úplně volného JAKUBA MORAVCE, čtyřiadvacetiletý hráč střelou do horních pater brány poslal Olympik dnes poprvé do dvougólového vedení. Asistence: Radek Hrdý.
    26:57 Jakub MORAVEC - 3:5
     
    27:29
    Futsalisté v černých dresech budou muset vrhnout více do ofenzivy. Sice jsou po většinu utkání aktivnějším týmem, ale soupeř jim uděluje pořádnou lekci z produktivity.
     
    27:55
    Brankář Šanda našel dlouhým nákopem za obranou Moravce. Tomu spadl pod nohy Mareš, míč se odrazil do zámezí od hostujícího hráče, který se sám přiznal. Pěkné gesto fair-play.
     
    28:15
    Jakub Moravec je při chuti. Teď s míčem sprintoval pro změnu zleva, kulatý nesmysl ovšem píchl pouze do hrudi znovu vyběhnuvšího Mareše.
     
    28:44
    Při konstruktivní kombinaci chyboval Abrhám. Dominik Šup zaváhání potrestat nedokázal, z velkého úhlu mířil do boční sítě.
     
    29:20
    Démoni jsou na čtyřech akumulovaných faulech, ten poslední přišel před pár okamžiky na útočné polovině. Domácí si budou muset pro zbytek zápasu dávat velký pozor.
     
    29:48
    Mikyska pouze odevzdal Fichtnerovi, jehož přešlapovačku přečetl Nečas. Bez váhání odpálil balón mimo hrací plochu.
     
    30:10
    Druhý poločas se přehoupl do své druhé poloviny. Favorizovaná Česká Lípa ztrácí dva góly, čas momentálně hraje proti Démonům.
     
    30:31
    Česká Lípa má na kontě pátý akumulovaný faul, každý další bude potrestán desetimetrovým kopem. Další vítaná pomoc pro Olympik.
     
    31:09
    Po velké chybě Havrdy se do zakončení dostal Radek Hrdý. Gólmana zkoušel lobovat, což se podařilo, jenže spolu s Marešem přehodil i bránu.
     
    31:32
    Úsměvnou situaci způsobil Dominik Šustr. Zvyklý z velkého fotbalu se chystal rozehrát aut rukama, ale včas si uvědomil, že dnes hraje futsal a dal si balón na zem.
     
    31:44
    Martin Mareš za zakopnutí balónu obdržel žlutou kartu. Ta je ale druhá a gólman tak dnešní zápas nedochytá! Do brány jde Kirov, Česká Lípa se navíc bude muset bránit v oslabení.
     
    32:12
    Mimo vápno výborně hlavičkoval brankář Martin Šanda. Havrda v souboji proti němu neměl žádnou šanci, na balónu ovšem pokračují domácí.
     
    32:45
    Radek Hrdý se odhodlal vystřelit od pravé lajny. Mířil na zadní tyčku, Kirov kontroval balón letící vedle pravé tyčky.
     
    33:03
    Tomáš Abrhám vybojoval balón proti Šupovi a chtěl vyslat do brejku Hrubého. Jeho rychlostní schopnosti ale přecenil, míč doputoval mimo hrací plochu.
     
    33:44
    Česká Lípa ubránila dvouminutové oslabení, což by mohl zvednout její psychiku. Lze očekávat, že domácí brzy vyzkoušejí powerplay.
     
    34:14
    Domácí vystartovali do dalšího protiútoku. Situaci dva na dva řešil Zapletal nahrávkou na střed, pas na Fichtnera ovšem zastavil výborným zákrokem Kalabis.
     
    34:30
    Je to tady! Česká Lípa vybojovala balón do svého držení a Kirov odbíhá na střídačku. Domácí hrají powerplay.
     
    35:37
    Definitivní razítko na vítězství Olympiku mohl dát Dominik Šup. Pod tlakem ale zamířil nepřesně, těsně vedle pravé tyče.
     
    35:52
    Havrda chyboval, ale chybu spoluhráče bleskově napravil Petr Zapletal. Českolipští mohou pokračovat v dobývaní soupeřovy svatyně.
     
    36:02
    Závar před brankou nekončí kontaktním gólem. Tomáš Fichtner se snažil ze všech sil prodrat před Lukáše Nečase, ten však na jedničku zahrál tělem.
     
    36:30
    Dominik Šup mohl hrát dopředu, ale bylo vidět, že se mu do ofenzivy vůbec nechce. Sběhl si k pravé lajně, odkud přihrál dozadu brankáři.
     
    37:10
    Ondřej Havrda si několikrát vyměnil balón s Abrhámem, následně vypálil do natažené pravé nohy Moravce. Akce Démonů bude pokračovat rohovým kopem.
     
    37:27
    Fichtner hledal před brankou Havrdu, před nímž výborně zakročil Martin Šanda. Gólman ještě doběhl balón na hrací ploše, ve skluzu střílel přes celé hřiště vedle pravé tyčky.
     
    37:51
    Havrda je v posledních okamžicích hodně vidět. Tentokráte vypálil křižnou ránu, kterou Šanda vykopl před sebe, Zapletal následně vypálil mimo bránu.
     
    38:12
    Démoni právě vstřelili branku!
    Zápas se dramatizuje! Dělová rána Havrdy se odrazila od tyče k PETRU ZAPLETALOVI, který z bezprostřední blízkosti nemohl minout. Bez asistence.
    38:12 Petr ZAPLETAL - 4:5
     
    38:23
    Jakub Moravec měl na kopačce pátý gól Olympiku. Střílel těsně po odrazu balónu od země těsně nad, naděje České Lípy na bodový zisk stále žijí.
     
    38:48
    Oba celky mají na kontě pět akumulovaných faulů, to bude ještě velmi zajímavé! Každý další faul, ať jednoho či druhého týmu, bude potrestán desetimetrovým kopem.
     
    39:14
    Rozhodčí odpískal další faul Olympiku, Démoni budou mít příležitost vyrovnat z desetimetrového kopu. V prvním poločase Havrda touto možností nepohrdl, jak si povede nyní?
     
    39:16
    Ondřej Havrda nedává gól, Mělník stále vede! Střelec nenašel recept na Michala Šandu, který exekutorovi zmenšil střelecký úhel a zasáhl hrudí.
    39:16 Ondřej Havrda měl na kopačce vyrovnání, to ale z penalty odmítl.
     
    39:43
    Mělník právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Na levé straně se balónu chopil JAKUB MORAVEC, k němuž se protihráči nestihli stáhnout dostatečně rychle, futsalista Olympiku poslal balón přes celé hřiště do prázdné brány. Bez asistence.
    39:43 Jakub MORAVEC - 4:6
     
    Konec zápasu.
     
    Futsalisté České Lípy proti Mělníku nepotvrdili roli favorita a v domácí hale prohráli 4:6. Úvod zápasu přitom domácí zvládli na jedničku, zásluhou Tomáše Fichtnera a Pavla Caizla se dostali do dvoubrankového vedení. Ale hosté posléze zabrali a třemi góly překlopili vývoj střetnutí na svou stranu. Postupně se prosadili Dominik Šup, Radek Hrdý a Jakub Moravec. V závěru prvního poločasu ale domácí potrestali šestý akumulovaný faul soupeře, desetimetrový kop proměnil Ondřej Havrda.

    V úvodu druhého poločasu vrátil Olympiku vedení Dominik Šup, jenž proměnil nařízenou penaltu. Na spoluhráče ve 27. minutě navázal Jakub Moravec, který dal Mělníku poprvé okusit vedení o dva góly. Démonům zkomplikoval situaci gólman Mareš, který byl vyloučen po druhé žluté kartě, ale domácí oslabení přestáli a ve 39. minutě vstřelil gól naděje Petr Zapletal. V poslední minutě měl na sálovce vyrovnání Ondřej Havrda, ten opět dostal šanci kopat desetimetrový kop po šestém faulu protivníka. Jenže tentokráte neuspěl, gólman Šanda jej vychytal. V závěrečných sekundách naopak pečetil vítězství Mělníka střelou do prázdné brány Jakub Moravec.
     
    Mělník se po vítězství posunul do zóny postupujících týmů do play-off, na sedmou pozici. Česká Lípa zůstává desátá, přičemž za osmým Helasem zaostává o dva body.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:36:01)

    Milan Huppert

    Branky: 6. Fichtner (Rott), 8. Caizl (Hrubý), 19. Havrda (10 m kop), 39. Zapletal – 12. Šup (Moravec), 13. Hrdý (Šup), 16. Moravec, 23. Šup (pen.), 27. Moravec (Hrdý), 40. Moravec

    Karty:   23. Mareš (CLI) – 11. Šup (MEL), 17. Hrdý (MEL), 27. Moravec (MEL)   32. Mareš (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Mareš (Kirov) – Rott (C), Fichtner, Švec, Havda, Kubelka, Caizl, Klimt, Zapletal, Abrhám, Hrubý, Bialek, Jiráský.
    SK Olympik Mělník: Šanda (Hnízdil) – Lehner, Mikyska, Moravec, Nedostup, Hrdý, Nečas, Šustr, Šup (C), Kalabis, Gombáš.

    Rozhodčí: Kresta, Vlašič
    thejrc.org