Benátky n/J – Šumperk 1:3 (kon.) | Slavia – Litoměřice 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sokolov 6:4 (kon.)
Kladno – Frýdek-M. 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 6:5 (kon.) | Třebíč – Přerov 4:5 (1:2 po s.n.)
Kadaň – Kolín 3:5 (kon.) | Prostějov – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 06.02.2021, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Vsetín nakonec dostal kotouč pod kontrolu a Gába se pokusil o gól přes celé hřiště, Černý mu v tom ale zabránil. Více se již toho dnes nestane, Valaši berou tři body!
     
    58:43
    Zhruba po 40 sekundách mezihry dostal Žukov povedl na odjezd a mohl vidět, jak Pekr měl na holi srovnání! Dostal krásnou křižnou přihrávku od Čachotského napříč pásmem a z tutové pozice mohl střílet, zradilo ho ale zpracování a Gába se již stihl přesunout!
     
    57:29
    Dundáček propadl na modré a ujela dvojice Gajarský – Kucharczyk, přičemž druhý jmenovaný z levého kruhu zakončoval, jenže jenom nastřelil Žukovův beton!
     
    56:44
    Černého sražená střela podjela Jiránkovi pod bruslí a jihlavský dlouhán již tak nedokázal dopravit puk do branky. Vsetín je pod velkým tlakem, vyhazuje jenom na icing a bere oddechový čas!
     
    53:57
    Další rána Boží pro Duklu. Tentokrát Matěj Pekr (JIH) nabral bokem Gorčíka, který se snažil probojovat za pukem. Dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    51:10
    Skořepa vychytal rozehrávku Vsetína na modré a už se řítil do úniku, dobře jej však v tomto případě vykryl Hryciow, který čistým způsobem Skořepu vytlačil ze střeleckého úhlu a znemožnil mu střílet!
     
    49:05
    Velký problém pro Duklu, v signalizované výhodě se totiž dopustila hned dvou faulů a bude bránit dvě minuty 3 na 5! Nejprve Matěj Pekr (JIH) zasáhl hokejkou do obličeje Kudělku, poté Vlastimil Bilčík (JIH) podsekl dalšího vsetínského hráče a rozhodčí byli neoblomní!
     
    43:04
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Smetana – 2 min., sekání).
     
    36:52
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Matěj Zadražil – 2 min., podrážení).
     
    32:35
    Ačkoliv Chlubna dosáhl branky na 2:2, ta určitě platit nebude! Těsně předtím totiž došlo k faulu vysokou holí od Tomáše Havránka (JIH) a radost domácích je tak zbytečná, neboť je čekají dvě minuty v oslabení.
     
    23:53
    Jan Strejček (JIH) pak tvrdě naremploval na mantinel právě Zemana a dostává dvě minuty za napadení. Využije Vsetín další přesilovku?
     
    23:52
    Adam Zeman nabral velkou rychlost a přes dva obránce se dostal až před Žukova, zakončení mu však bylo znemožněno a vsetínská lavička žádá trest!
    22:44 Jan BARTKO - 1:2
     
    22:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesilovku nakonec Valaši zaslouženě využívají a otáčí zápas! JAN BARTKO dostal z osy přihrávku od Hryciowa na vrcholek levého kruhu. Před sebou neměl žádného blokujícího obránce, proto se odhodlal k bombě, kterou poslal Žukova na druhou stranu a puk umístil přesně do vinglu. Slovy klasika: vikejř jako kráva – 1:2! Asistence: Michal Hryciow, Antonín Pechanec.
     
    22:11
    Zatímco se hra stáhla na pravý kruh, na tom levém byl zcela volný Bartko, který dostal přihrávku a snažil se Žukova si ještě více vytáhnout z úhlu. Ale bylo to bez úspěchu, domácí gólman podržel!
     
    21:02
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jiří Fronk – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:42
    Adam Hořanský využil chyby obránců Dukly na modré a jel sám na branku, jeho zakončení šlo ale doprostřed branky, kde byl připraven Žukov a jeho pokus vytěsnil!
     
    17:20
    Tomáš Ondračka (VSE) za hákování Harkabuse ve vlastní třetině dostává dvě minuty a Dukla má 46 sekund 4 na 3, které přejde poté do výhody 5 na 3!
     
    16:25
    Čachotský nasadil do úniku a hnal se sám na Gábu. Zkusil zakončit z bekhendu mezi betony, jenže vsetínský gólman dobře utěsnil prostor a udržel puk před brankovou čárou!
     
    16:06
    Přesilovka Vsetínu ale dlouho nevydržela. Antonín Pechanec (VSE) zamezil Lichancovi jít za kotoučem, který mu prostrčil na středový kruh Havránek. Za nedovolené bránění se tak bude hrát 1:31 4 na 4!
     
    15:37
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Daniel Kolář – 2 min., podrážení).
    11:15 Jan BERGER - 1:1
     
    11:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín však rychle srovnává a člen čtvrté útočné formace JAN BERGER může slavit! Po přihrávce od Adama Zemana, známého jména zde v Jihlavě, zkusil Žukova překonat na bližší tyči střelou švihem. Kotouč nakonec přes bližší tyč prošel, respektive skončil přímo ve vinglu – 1:1! Asistence: Adam Zeman, Adam Gajarský.
    10:12 Matěj ZADRAŽIL - 1:0
     
    10:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po náletu domácích do útoku je z toho vedení Dukly na začátku 11. minuty! Harkabus vysunul hru po levém křídle a nahrál podél lajny na Pekra. Zároveň tak vznikl prostor před rozestupující se obranou. Domácí ostrostřelec si toho všiml, vrátil mezi kruhy na MATĚJE ZADRAŽILA, který přesnou střelou švihem do vinglu otevírá skóre – 1:0! Asistence: Matěj Pekr, Tomáš Harkabus.
     
    06:51
    Dundáček se vracel společně se Šilhavým, který nakonec kotouč za brankou získal a vysunul hru na kruh. Tam byl volný Berger a zblízka pálil na Žukova, domácí brankář ale předvedl skvělý zákrok betonem!
     
    02:44
    Harkabus nakonec zavezl puk do pásma a následně jej dostal i na levý kruh, jeho pokus na bližší tyč vyrazil Gába. Zanedlouho měl však hostující brankář opět práci, nadvakrát jej z blízka ale Fronk nepřekonal!
     
    02:41
    První přerušení od začátku třetiny a první vyloučení. Jan Bartko (VSE) podrazil ve středním pásmu Skořepu a ještě chvíli se hrát nebude, protože Gába reklamuje díru v ledu na brankovišti.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. M. Zadražil (Pekr, T. Harkabus) – 12. Berger (A. Zeman, Gajarský), 23. Bartko (Hryciow, Pechanec)


    HC Dukla Jihlava: Žukov (Jan Brož) – Dundáček, D. Kolář (A), T. Černý, Strejček, Bilčík, Eliáš, Mareš – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Vítězslav Brož – T. Harkabus, M. Zadražil, Pekr – T. Havránek, Lichanec, Chlubna.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), J. Jenáček – L. Bednář, Pechanec, Gorčík – Babka, R. Vlach, Kucharczyk (A) – Hořanský, Šilhavý, Vítek – Gajarský, A. Zeman, Berger.

    Rozhodčí: Pilný, Šudoma – Měkýš, Otáhal
    thejrc.org