Benátky n/J – Šumperk 1:3 (kon.) | Slavia – Litoměřice 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sokolov 6:4 (kon.)
Kladno – Frýdek-M. 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 6:5 (kon.) | Třebíč – Přerov 4:5 (1:2 po s.n.)
Kadaň – Kolín 3:5 (kon.) | Prostějov – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 06.02.2021, 15:00Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Daniel KRUŽÍK - 2:4
     
    59:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak nakonec se domácí přece jen prosadili! Vlček zavezl puk za branku, odkud ho nahrál volnému DANIELU KRUŽÍKOVI, který z první prostřelil Krále! Asistence: Filip Vlček a Jindřich Barák.
    59:04 Tomáš SVOBODA - 1:4
     
    59:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je hotovo! Ve středním pásmu vybojoval kotouč TOMÁŠ SVOBODA a bez váhání ho poslal do opuštěné klece! Bez asistence.
    26:34 Petr KAFKA - 1:3
     
    26:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražanům se daří snížit! Po nevyužité přesilovce využili domácí menšího tlaku a poprvé v utkání prostřeli Krále! Brož z rohu kluziště našel volného PETRA KAFKU, který neváhal a pořádně se do puku opřel z první! Asistence: Jaroslav Brož a Filip Vlček.
    21:35 Jakub KONEČNÝ - 0:3
     
    21:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Už je to o tři branky! JAKUB KONEČNÝ se rozjel ve středním pásmu, natlačil se před obránce, položil si brankáře a následně zakončil v klidu do zcela odkryté klece! Asistence: Jan Výtisk a Lukáš Válek.
    06:55 Matěj BERAN - 0:2
     
    06:55
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového vedení! Po střele Výtiska se kotouč dostal k Miškářovi, který ho rychle přistrčil volnému MATĚJI BERANOVI, který puk rychle zasunul za dezorientovaného Málka! Asistence: Patrik Miškář a Tomáš Urban.
    04:33 Martin PROCHÁZKA - 0:1
     
    04:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice jdou po zásluze do vedení! Jebavý po mantinelu nahrál do jízdy MARTINU PROCHÁZKOVI, který to v přečíslení dvou proti jednomu vzal na sebe, najel si až k brance a bekhendovou kličkou nedal Málkovi šanci! Asistence: Jiří Jebavý a Tomáš Svoboda.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 27. Kafka (Jaroslav Brož, Vlček), 60. Kružík (Vlček, Barák) – 5. Procházka (Jebavý, T. Svoboda), 7. M. Beran (Miškář, Urban), 22. Konečný (Výtisk, Válek), 60. T. Svoboda


    HC Slavia Praha: Málek (Pittr) – Barák, Sedlák, Jeřábek, Buchta, Veber, J. Říha, T. Duda – Kuťák, Vampola (C), Šmerha – Kafka, Poletín, Kružík – M. Ondráček (A), Pšenička, Vlček – Tomica, Šteiner, Jaroslav Brož.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Kremláček, Háva, Jebavý (A), Špaček, Výtisk (C) – M. Beran, Miškář (A), T. Svoboda – Procházka, Válek, M. Kadlec – Konečný, Urban, P. Svoboda – Jindra, M. Havelka, Berka.

    Rozhodčí: Šindel, Zavřel – Komínek, Zídek
    thejrc.org