Philadelphia – Boston 1:2 (kon.) | Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | Florida – Nashville 2:1 (kon.)
Anaheim – San Jose 4:5 (0:2 po s.n.) | Vegas – Los Angeles 5:2 (kon.) | Ottawa – Montreal 1:2 (kon.)
St. Louis – Arizona 1:3 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Arizona Coyotes
Sobota 06.02.2021, 21:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Jakob CHYCHRUN - 1:3
     
    59:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes nakonec potvrzují své vítězství střelou do opuštěné klece, když Garland nahrál mezi kruhy JAKOBOVI CHYCHRUNOVI, který tak vstřeluje svou druhou branku v utkání. Asistence: Conor Garland.
    30:44 Clayton KELLER - 1:2
     
    30:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes využívají přesilovou hru! Kessel ve středním pásmu nahrál na levou stranu rozjetému CLAYTONOVI KELLEROVI, který se následně prohnal kolem bránícího hráče a byl sám před Hussem, kterému poslal puk pod jeho betony do brány domácích. Asistence: Phil Kessel.
    04:05 Robert THOMAS - 1:1
     
    04:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ovšem Blues mají připravenou rychlou odpověď! Domácí celek skvěle získal puk za bránou Coyotes, a ten se následně dostal na modrou k Paraykovi, který ho nahodil směrem na Kuempera, jenž kotouč vyrazil vedle sebe, kde byl ROBERT THOMAS, jenž hned třikrát dorážel a třetí pokus nakonec skončil v bráně. Asistence: Colton Parayko, Torey Krug.
    02:50 Jakob CHYCHRUN - 0:1
     
    02:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní vstup do utkání pro hostující celek, který se poprvé v zápase dostal pořádně do útoku, kde nakonec Keller zavezl puk za bránu Blues, odkud nahrál přímo na hůl JACOBA CHYCHRUNA, který byl trestuhodně volný u tyče a následně prostřelil Hussa. Asistence: Clayton Keller, Conor Garland.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Thomas (Parayko, Krug) – 3. Chychrun (Keller, Garland), 31. Keller (Kessel), 60. Chychrun (Garland)


    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Krug, Faulk, Dunn, Gunnarsson, Mikkola, Parayko, Walman – Hoffman, R. O'Reilly, Perron – Schwartz, B. Schenn, Kyrou – Barbašev, Thomas, Sundqvist – Blais, MacEachern.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Chychrun, Ljubuškin, Goligoski, Hjalmarsson, Oesterle, Demers – Keller, Schmaltz, Garland – Caggiula, Dvorak, Pitlick – Brassard, Hayton, Kessel – Chaput, Jo. Larsson, Hayden.

    Rozhodčí: Hebert, South – Galloway, Knorr
    thejrc.org