Helas Brno – Ž. Vlci Brno 3:3 (kon.)
konec
Helas Brno
3:3 (1:1)
Žabinští Vlci Brno
Sobota 06.02.2021, 19:001. Futsal liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    36:35
    Dominik Havlín poslal míč od ohně před bránu. Tam stál volný Čenek Cenek, který ale ani nadvakrát nedokázal procpat míč za záda Klímka!
     
    36:15
    Začíná se přitvrzovat. Presl (HEL) poslal k zemi kapitána soupeře Hansl a rozhodčí mu za to udělil žlutou kartu.
     
    32:30
    Pavel Svoboda (ZVB) si teď tvrdě počkal na Lukšiju a vidí za své počínání žlutou kartu.
    30:55 HAVLÍN - 3:3
     
    30:55
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Velmi nenápadnou situací je srovnáno! Cenek poslal míč na bránu z levého křídla nepříliš razantní střelou. Míč však po cestě do brány tečoval DOMINIK HAVLÍN a Klimek na tuto změnu směru nezareagoval. Hostující střelec tak abnormálním způsobem kompletuje hattrick.
     
    29:33
    Další protiútok Helasu už nebyl daleko od úspěchu. Presl ještě našel volného Špičku, jenž ovšem míč usměrnil jen do tyče!
    27:48 HAVLÍN - 3:2
     
    27:48
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Hosté snižují a dostávají se opět na dostřel jediné branky. Propadu obrany Helasu využil DOMINIK HAVLÍN, který tvrdou střelou mezi nohy gólmana vstřelil svůj druhý gól v zápase.
    25:54 CUPÁK - 3:1
     
    25:54
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Hráči v modrobílém skórují po rohovém kopu. Proti první střele sice Večeřa ještě zasáhl, míč ovšem skončil jen u VOJTĚCHA CUPÁKA, který jej z bezprostřední blízkosti poslal do sítě patičkou.
     
    24:20
    Žlutou kartu dostává Špička (Helas Brno).
    21:30 MATYSKA - 2:1
     
    21:30
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Domácí obracejí stav zápasu a poprvé se ujímají vedení. Tomáš Poul přihrál na pravou stranu LUKÁŠI MATYSKOVI, jenž si míč jedním dotekem zpracoval a tím druhým jej pak poslal pod horní tyč.
     
    20:24
    Dobrá šance hned na úvod druhého poločasu. Šarközy se s míčem dostal kolem dvou obránců do slibné pozice, Večeřa jeho rychlý přízemní pokus ale zastavil.
     
    18:01
    Michal Kratochvíl vidí žlutou kartu. Rozhodčí následně připisuje do kolonky Vlků hned dva fauly, protože v moment, kdy Kratochvíl zahrál rukou, měl Helas už výhodu za předchozí nedovolený zákrok.
    15:40 POUL - 1:1
     
    15:40
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá svou územní převahu a stav zápasu je tak vyrovnaný. Tečovaný míč dokázal Večeřa vyrazit jen k TOMÁŠI POULOVI, který jej pak jen už dorazil do brány.
    10:00 HAVLÍN - 0:1
     
    10:00
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Hostující tým se vydal do protiútoku a nakonec se ujímá vedení! K DOMINIKU HAVLÍNOVI přišel míč k levé tyči od pravé postranní čáry a hostující hráč jej bez problémů uklidil do brány.
     
    06:40
    Zatím největší šance zápasu! David Presl byl sám před Večeřou, ten jeho přízemní pokus vyrazil a následná dorážka byla nepřesná.

    Filip Krůza

    Branky: 16. Poul, 22. Matyska (Poul), 26. Cupák – 10. Havlín, 28. Havlín, 31. Havlín (Cenek)

    Karty:   25. Špička (HEL), 37. Presl (HEL) – 19. Kratochvíl (ZVB), 33. Svoboda (ZVB)


    Helas Brno: Klímek (Mykytjuk) – D. Cupák, Svoboda, Šarközy, Sznapka, Presl (C), Lidmila, Lukšija, V. Cupák, Matyska, Poul, Špička, Doubravský
    Žabinští Vlci Brno: Večeřa (Pšurný) – Chroust, Kratochvíl, Svoboda, Starý, Hansl (C), Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Hromek

    Rozhodčí: Rygl, Kliner
    ocianews.com