Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Litvínov – K. Vary 3:2 (po pr.) | Sparta – Pardubice 5:4 (1:0 po s.n.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (po pr.) | Plzeň – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Vítkovice 0:4 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 07.02.2021, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:19 Richard JARŮŠEK - 3:2
     
    61:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov zvládl prodloužení rozhodně lépe, a proto si připisuje dva body on. Ščotka vybídl na pravé straně Zdráhala, který našel mezi kruhy RICHARDA JARŮŠKA, jenž parádní střelou k zadní tyči prostřelil Filipa Novotného. Domácí tak využili chvilkovou převahu 3 na 2, neboť v obranném pásmu zrovna zůstal ležet hostující Martin Kohout. 3:2 po prodloužení. Asistence: Patrik Zdráhal a Jan Ščotka.
    51:20 Jiří ČERNOCH - 2:2
     
    51:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Také Energie se dnes prosazuje z přesilovky. Jakub Flek přihrál na modrou čáru Petru Šenkeříkovi, který zápěstím nahodil na Godlu. Kotouč těsně před brankářem domácích tečoval JIŘÍ ČERNOCH, jenž si tak připsal svůj druhý dnešní zásah. 2:2. Asistence: Petr Šenkeřík a Jakub Flek.
    35:26 Jiří ČERNOCH - 2:1
     
    35:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie ale předvedla velmi podobnou akci, jakou jsme viděli při prvním gólu Litvínova. Navíc i tentokrát je z toho gól. Petr Koblasa získal čas a prostor za bránou, aby zpoza ní mohl předložit puk dobře najetému JIŘÍMU ČERNOCHOVI. Centr první lajny Karlových Varů se dostal před Davida Šticha a kotouč doklepl k zadní tyči. 2:1. Asistence: Petr Koblasa a Michal Plutnar.
    23:31 Jan ŠČOTKA - 2:0
     
    23:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se z druhé přesilovky v tomto duelu prosazuje, a to navíc opravdu pěknou souhrou. Uvis Balinskis přihrál na modré čáře do strany Viktoru Hüblovi, jehož parádní přihrávka zamířila přesně na hůl JANA ŠČOTKY, jenž těsně před Novotným jen nastavil hůl a poslal puk do brány. 2:0. Asistence: Viktor Hübl a Uvis Balinskis.
    14:03 Richard JARŮŠEK - 1:0
     
    14:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se zaslouženě dostávají do vedení. Skvělou práci odvedl za bránou Martin Hanzl, jehož šikovná a rychlá přihrávka našla na levé straně útočného pásma volného RICHARDA JARŮŠKA. Útočník Litvínova rychle vystřelil a dezorientovaný Filip Novotný nestačil zasáhnout. 1:0. Asistence: Martin Hanzl a David Štich.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 15. Jarůšek (M. Hanzl, Štich), 24. Ščotka (V. Hübl, Balinskis), 62. Jarůšek (P. Zdráhal, Ščotka) – 36. Černoch (Koblasa, Plutnar), 52. Černoch (Šenkeřík, Flek)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Balinskis, Cibulskis, Demel, Štich (A), Irving, Ščotka, D. Zeman – F. Lukeš, V. Hübl (C), Pospíšil – Látal, Gerhát, Zygmunt – Jarůšek, M. Hanzl (A), P. Zdráhal – Helt, Žejdl, L. Stehlík.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Hamrla) – Šenkeřík, Weinhold, Plutnar, D. Mikyska, Zábranský, Pulpán (A), Kowalczyk – Koblasa, Černoch, Flek – O. Beránek, Hladonik, Kohout – T. Mikúš, Skuhravý (C), Vondráček (A) – Redlich, Vildumetz, Osmík.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Ondráček, Špůr
    bahis siteleri