Ufa – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:3 (2:3 po s.n.)
Kunlun – Viťaz 4:5 (kon.) | Soči – Minsk 3:4 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
Čerepovec – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:2 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
Dynamo Moskva
Neděle 07.02.2021, 15:30 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Čerepovcem a Dynamem. Úvodní buly je naplánováno na 15:30 a my budeme u toho.
     
    Severstal Čerepovec

    Čerepovec je letos poměrně příjemným překvapením. Po třiapadesáti zápasech má na svém kontě šedesát bodů a patří mu šestá pozice v rámci Západní konference. Severstal má jednu z horších defenziv soutěže, když dosud inkasoval 142 branek, sám jich vstřelil 133. Celkové skóre je tedy negativní -9. Hosté brali v posledních třech duelech plný počet bodů. Porazili totiž Rigu, Jaroslavl a Spartak.

    Nejproduktivnější hráči:
    Alexandr Petunin – 35 bodů (18+17)
    Vladislav Kodola – 31 bodů (8+23)
    Igor Geraskin – 25 bodů (7+18)
     
    Dynamo Moskva

    Dynamo naopak už má jistý postup do vyřazovacích bojů, když má na svém kontě sedmdesát dva bodů po čtyřiapadesáti zápasech. To znamená velmi dobrou třetí pozici Západní konference za Petrohradem a CSKA. Moskvané mají velmi produktivní útok, který dosud nasázel již 165 branek, naopak jich inkasovali 125. Dynamo bralo v posledních třech zápasech pět bodů. Porazil totiž Petrohrad 2:0 a Jokerit 5:1. V posledním zápase ale nestačil na Nižnij Novgorod po samostatných nájezdech.

    Nejproduktivnější hráči:
    Vadim Šipačov – 60 bodů (19+41)
    Dmitrij Jaškin – 49 bodů (33+16)
    Dmitrij Kagarlickij – 37 bodů (11+26)
     
    Československá stopa v utkání

    Jindřich Abdul (CER) 8 zápasů, 2+1

    Adam Liška (CER) 43 zápasů, 5+10

    Dmitrij Jaškin (DMS) 53 zápasů, 33+16

    Michal Čajkovský (DMS) 52 zápasů, 11+13
     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Vittasmäki, M. Chabarov, Kudako, Makejev, Lalonde, Adamčuk, Rogov – Berglund, Abdul, J. Morozov – Kodola, Vovčenko, Petunin – Jo. Nättinen, Kapustin, Geraskin – Vicharev, A. Alexejev, Dumbadze – Guslistov.

    Dynamo Moskva: Garipov (Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov, J. Zajcev, An. Sergejev, Grigorjev, Bojkov – Kagarlickij, Jaškin, Šipačov – O. Lindberg, Pääjärvi, Tarasov – Jefremov, Muranov, Brjukvin – Šipov, Bryzgalov, Raševskij.

    Rozhodčí: Fraňo, Odins – Zacharenkov, Sadovnikov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    A dnešní utkání nám právě začalo! Domácí hokejisté dnes nejsou favority, ale uvidíme... Hrají v černožlutých dresech, jejich soupeři zvolili bílomodré.
     
    01:12
    Čerepovec se již dostal do útočného pásma s kotoučem na holi, ale nic zde nevymyslel. Dynamo se však po chvilce zbavilo puku nepřesným pasem.
     
    01:43
    Stejná situace se navíc o několik sekund opakovala. Emil Garipov měl před sebou menší závar, ovšem svým betonem dokázal vše nebezpečné zastavit.
     
    02:14
    Hostující celek se ještě pořádně nedostal ke kotouči. Domácím se však nepovedla rozehrávka z obranného pásma, a tak je pískáno zakázané uvolnění.
     
    02:51
    Jenže Moskvané následné vhazování prohráli, a tak se musí s toušem probojovat do pásma znovu. To se jim během několika sekund navíc povedlo.
     
    03:26
    Vladislav Podjapolskij nakonec zasahovat musel, ale byl to pro něj poměrně jednoduchý zákrok. Zatím však nesledujeme ani trochu zajímavou podívanou.
     
    04:09
    Ve hře můžeme vidět na začátku duelu hodně nepřesností. Další z nich předvedl domácí hráč, který poslal kotouč daleko, jenom na zakázané uvolnění.
     
    04:45
    Domácí obránce si sjel od modré a šikovnou přihrávkou vyšachoval hned dva soupeře. Jeho spoluhráč ale nedokázal zamířit do prostoru mezi třemi tyčemi.
     
    05:22
    Konečně jsme se dočkali šance! Vladislav Jefremov sice nejprve trefil jenom soupeře, ale puk se k němu vrátil. Hráč hostí proto vypálil ještě jednou, ale Podjapolskij zasáhl lapačkou.
     
    05:50
    Je za námi první komerční přestávka této třetiny. Dynamo začíná pomalu ale jistě přebírat otěže utkání. Na jakékoliv soudy je však ještě hodně brzy.
     
    06:07
    Jegor Morozov pádil za kotoučem, ale nakonec to nestihl včas. Domácím je pískáno zakázané uvolnění, a tak se hra znovu stěhuje před jejich gólmana.
     
    06:58
    Zatím se nám přerušuje hodně často, a tak nám hra nemůže moc plynout. Tentokrát za to mohlo ofsajdové postavení, do které se dostal Severstal.
     
    07:25
    Vadim Šipačov si sjel mezi kruhy, kam na něj také mířil kotouč. Nakonec byl ale ještě nějak atakovaný soupeřem, takže pořádně nezakončil. Následně se zle díval na rozhodčího, ale ten vylučovat nebude.
     
    07:50
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Kirill Adamčuk – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    08:17
    Hostující hokejisté mají ideální možnost na to jít do vedení. Mají k dispozici přesilovou hru, jenže zatím se nemohou usadit v pásmu a kombinovat.
     
    08:45
    Až nyní se jim povedlo dostat kotouč za modrou. Tam sice došlo k několika soubojům, ovšem Moskvané pásmo udrželi a mohou konečně něco vymyslet.
     
    09:18
    Jenže v početní výhodě se jim zatím ani trochu nedaří! Čerepovec vyhazuje jeden kotouč za druhým a brání se bez největších potíží, nejspíše to ustojí.
     
    09:50
    Kirill Adamčuk je na ledě!
     
    10:29
    Paradoxně až nyní se hosté dostali do tlaku a kombinují v útočné třetině. Viděli jsme ránu ze středu hřiště, kterou zastavil někdo z hráčů před brankou.
     
    11:04
    Už více jak tři minuty se nám hraje bez přerušení, to je dnes rozhodně nejdelší časový úsek... Na nějakou branku či větší možnost ale stále čekáme.
     
    11:43
    Hokejisté v černožlutých dresech získali touš ve středním pásmu a míří s ním dopředu.
     
    12:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže akce se jim nepovedla, a tak vidíme první branku na druhé straně! Michail Grigorjev vypálil od modré a jeho schovaný pokus skončil překvapivě v brance! Nakonec se ukázalo, že touš ještě tečoval JEGOR BRYZGALOV, který je nakonec zapsán jako střelec branky. Asistence: Michail Grigorjev a Ilja Šipov.
    12:13 Jegor BRYZGALOV - 0:1
     
    13:03
    Tak Dynamo se nám dostalo do vedení, mělo trochu herní převahy v posledních minutách. Rozhodně však nebude chtít zůstat jen u jedné branky.
     
    13:37
    Domácí hokejisté se drželi snad nejdelší časový úsek v útočné třetině, ale nevymysleli zde vůbec nic... Proto budou muset zase dobývat nějakou pozici.
     
    14:28
    Střely na branku: 5 – 8!
     
    15:11
    Shawn Lalonde posunul kotouč na spoluhráče, ale domácí hráč kombinují jen ve sém obranném pásmu... Odtud brankáře hostí ale opravdu neohrozí.
     
    16:00
    Po delší době se nám hra zase přerušila. Mohl za to Emil Garipov, který zapsal úspěšný zákrok. Ten měl proti střele od modré, na kterou dobře viděl.
     
    16:17
    Moskvanům se tentokrát nepovedla rozehrávka z vlastního obranného pásma. Čerepvec tak vlastně zadarmo vybojoval další buly před gólmanem hostí.
     
    16:47
    Jenže místo nějaké střely domácích jsme viděli rychlou protiakcí Dynama. Ta skončila prudkou ranou z levé strany, ale Vladislav Podjapolskij odolal.
     
    17:16
    Hráči v bílomodrých dresech působí o něco aktivnějším dojmem i nadále, ovšem nyní se už k nebezpečným střelám nedostávají, snad se hra brzy zvedne.
     
    17:51
    I když nyní to celkem zajímavé bylo! Vladislav Podjapolskij ale předvedl skvělý zákrok, přestože byl už na břiše. Nyní své spoluhráče opravdu podržel.
     
    18:27
    Domácí vyhráli vhazování v útočné třetině a Jindřich Abdul měl kotouč na své hokejce. Nakonec se ale ke střele od mantinelu neodhodlal a jen nahodil.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    19:31
    Arťom Volkov byl aktivně napadán v obranném pásmu, takže musel jen posunout kotouč podél mantinelu. Dynamo to ale ustálo a s toušem vyjelo pryč.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první perioda, po které bude spokojenější hostující celek, který vede o jednu branku. Dechberoucí podívanou jsme však nesledovali... I branka Dynama byla víceméně šťastná. Michail Grigorjev nahodil puk od modré a Jegor Bryzgalov, který byl v té době v souboji, puk tečoval mimo dosah gólmana. Můžeme jen doufat, že obraz hry bude v následující periodě zajímavější.

    Další třetině začne přibližně v 16:20.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 7 – 12
    Trestné minuty: 2 – 0
    Vhazování: 15 – 4
    Zblokované střely: 4 – 2
    Hity: 2 – 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    A už se nám rozjela i druhá třetina dnešního duelu, dočkáme se více branek či zajímavých šancí? O tom nám napoví následných dvacet minut hry!
     
    20:49
    Kirill Kapustin zabojoval u mantinelu útočného pásma a udělal dobře, jelikož touš vybojoval. S následným nahozením od modré neměl gólman problémy.
     
    21:19
    Hosté nám mohou zaútočit poprvé v druhé periodě. Vhazováni po pravé ruce Podjapolskiho se však bude ještě jednou opakovat, kdo bude úspěšný?
     
    21:45
    Čerepovec nakonec vyhrál buly v obranném pásmu, ale s pukem se nikam daleko nedostal. Proto mohou jít do ofenzivní akce hráči z hlavního města.
     
    22:24
    Zatím nic nenasvědčuje tomu, že bychom měli vidět něco zajímavějšího než v první periodě... Znovu jsou k vidění časté nepřesnosti na obou stranách.
     
    23:17
    Domácí hokejisté bojovali o touš u mantinelu a povedlo se jim ho získat. Následovalo další nahození od modré, které Emil Garipov v pohodě vyráží.
     
    23:58
    Skoro se nám nepřerušuje, což se nezměnilo ani nyní. Jeden z hostí střílel chytře na zadní tyč, ovšem Vladislav Podjapolskij kotouč vykopl do rohu hřiště.
     
    24:30
    To však byla zajímaví možnost! Vadim Šipačov byl nejspíše tím, kdo se dostal do zajímavé střelecké pozice ale domácí brankář jeho pokus vyrazil vyrážečkou do bezpečí!
     
    25:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Na domácím ledě je po pěti minutách druhé periody srovnáno! O srovnání stavu se zasloužil IGOR GERASKIN, jedeme tedy od znovu!
    25:13 Igor GERASKIN - 1:1
     
    26:05
    Domácí hokejisté by mohli být nakopnutí vstřelenou brankou a budou se pokoušet otočit stav ve svůj prospěch. Povede se jim to v následujících minutách?
     
    26:48
    Hokejisté v černožlutých dresech se dostali na několik okamžiků do útočného pásma, ale nic zde nevymysleli. Dynamo dnes brání celkem pevně.
     
    27:01
    Komerční přestávka.
     
    27:36
    Michail Grigorjev se nenechal odstavit od kotouče, přestože už byl na kolenou. Vše skončilo nahozením od modré, které bylo sraženo do rohu.
     
    28:14
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Ivan Rogov – 2 min., sekání).
     
    28:37
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Veli-Matti Vittasmäki – 2 min., podrážení).
     
    28:50
    Tak to byla první velká šance dvojnásobné početní výhody! Juuso Hietanen se zjevil na kraji kruhu a pálil do zadní šibenice. Vladislav Podjapolskij ale předvedl fantastický zákrok!
     
    29:17
    Dobrou zprávou pro domácí je, že se jim povedlo vyhodit a celá trojka mohla vystřídat. Dynamo se mezitím dostali zpět do útočného pásma.
     
    29:43
    Viděli jsme další dělovou ránu někde ze středu hřiště. Juuso Hietanen ji měl znovu na starosti, ale domácí gólman jeho ránu vyrazil vyrážečkou do bezpečí.
     
    30:14
    Ivan Rogov je na ledě!
     
    30:37
    Veli-Matti Vittasmäki je na ledě!
     
    30:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se sice ubránili dvojnásobné i klasické početní výhodě, ale krátce poté se Dynamo prosazuje! VADIM ŠIPAČOV předvedl krásnou individuální akci, díky které se dostal až před gólmana. Toho překonal nečekaně mezi betony! Asistence: Dmitrij Jaškin.
    30:42 Vadim ŠIPAČOV - 1:2
     
    31:10
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Oscar Lindberg – 2 min., podrážení).
     
    31:47
    Čerepovec má celkem zajímavou možnost na vstřelení srovnávací branky, když má k dispozici svou první přesilovou hru v utkání... Skóruje?
     
    32:14
    Zatím to tak úplně nevypadá. Hostující hokejisté bez potíží vyhazují jeden kotouč za druhým. Domácí hokejisté se nemohou dostat do nějaké kombinace.
     
    32:47
    Shawn Lalonde ještě zastavil v těžké pozici kotouč na modré a okamžitě ho posílal před branku. Emil Garipov bez potíží vyráží, jelikož na nahození viděl.
     
    33:10
    Oscar Lindberg je na ledě!
     
    34:04
    Do konce prostřední periody nám chybí už jenom šest minut. Severstal se sice v průběhu třetiny dostal na vyrovnání, ale nyní už zase prohrává.
     
    34:48
    Hostující obránce musel zabrat směrem dozadu, ovšem byl u touše o chvilku dříve než jeho soupeř. Dynamo se proto může hnát do ofenzivy.
     
    35:16
    Dmitrij Kagarlickij to zkusil z nepřipravené pozice od mantinelu, asi doufal v nějakou teč. Ta však nepřišla, přesto se hosté nadále drží u puku v pásmu.
     
    35:39
    Komerční přestávka.
     
    35:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskvan se radují, jelikož vedou už o tři branky! Hodně agilní byl na brankovišti VLADISLAV JEFREMOV, od něhož se touš doslova odrazil za brankovou čáru. Vladislav Podjapolskij už na změnu směru nestihl zareagovat. Asistence: Andrej Sergejev a Ivan Muranov.
    35:54 Vladislav JEFREMOV - 1:3
     
    36:24
    Tak druhá perioda nám přece jen přináší zajímavější podívanou, a tak jsme se dočkali už tří branek. Podaří se ještě někomu do sirény vstřelit branku?
     
    36:54
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Michail Grigorjev – 2 min., podrážení).
     
    37:18
    Dynamo se hnalo ve vlastním oslabení do šance, jenže ta byla zastavena čárovým sudím z důvodu ofsajdového postavení. Následuje proto buly na modré.
     
    37:55
    Čerepovec sice hraje přesilovou hru, ovšem na hřišti to tak zatím vůbec nevypadá... Moskvané jsou ve vlastním oslabení dokonce nebezpečnějším celkem.
     
    38:24
    A do konce druhé periody už nám chybí opravdu jen málo! Dynamo se početní výhodě rozhodně ubrání... Severstal vůbec nic nevymyslel.
     
    38:54
    Michail Grigorjev je na ledě!
     
    39:28
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Makar Chabarov – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Již jsou za námi dvě periody dnešního utkání, po kterých rozhodně bude spokojenější Dynamo, které vede o dvě branky... Čerepovec sice dokázal po pět minutách druhé periody srovnat, když e trefil Igor Geraskin, jenže... Následovala pěkná individuální akce Vadima Šipačova, jenž ji zakončil nečekaně mezi betony. Poté ještě Vladislav Jefremov šikovně tečoval touš na hranici brankoviště.

    Další třetina začne přibližně v 17:09.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 11 – 25
    Trestné minuty: 8 – 4
    Vhazování: 22 – 11
    Zblokované střely: 6 – 7
    Hity: 4 – 6
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    A už je před námi i poslední perioda dnešního duelu! Povede se Čerepovci ještě zdramatizovat stav utkání? Nejprve se však bude muset ubránit přesilovce.
     
    40:54
    Což zatím vypadá poněkud reálně. Až nyní se Dynamo dostalo do nějaké vážnější kombinace, ovšem Vladislav Podjapolskij ještě nemusel zasahovat.
     
    41:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté ale využívají přesilovou hru a vedou už o tři branky, rozhodli právě dnešní duel? DMITRIJ JAŠKIN si sjel na vrcholek kruhu, odkud překvapil brankáře, kterému propadl kotouč mezi betony!
    41:16 Dmitrij JAŠKIN - 1:4
     
    42:06
    Tak takový start do poslední třetiny si domácí asi nepředstavovali. Ti nyní budou muset vrhnout všechny síly do ofenzivy a je otázkou, zda to bude stačit.
     
    42:45
    Nyní se však bude vhazovat před hostujícím gólmanem. Moskvanům se úplně nepovedla rozehrávka, a tak touš skončil jen na zakázaném uvolnění.
     
    43:09
    Jegor Morozov nepříjemně narazil do branky, kterou vychýlil ze svého místa. Následně potkal i mantinel, a tak rozhodčí raději přerušil hru. Domácí útočník odjíždí po svých a vypadá v pořádku, to je dobře.
     
    43:57
    Hokejisté v černožlutých dresech se drží v útočném pásmu, ovšem nemohou si vytvořit nějakou zajímavější možnost. Emil Garipov moc práce nemá.
     
    44:28
    Jeden z hostujících hokejistů se dostal do ideální pozice mezi kruhy, ale při střele upadl... Je otázkou, jestli nebyl faulován. Trest se však nebude ukládat.
     
    45:11
    Hráči v bílomodrých dresech byli napadáni ve vlastním obranném pásmu, ale celou situaci ustáli. Ohrozit brankáře domácích se jim však nepodařilo.
     
    46:04
    Hra se nám v posledních minutách tolik nepřerušuje, což se nyní ale změnilo. Dynamu se nepovedla rozehrávka, a tak se píská zakázané uvolnění.
     
    46:38
    Vladimir Brjukvin se dostal do zajímavé střelecké pozice a vyslal tvrdou ránu na zadní tyč. S tou si však poradila lapačka domácího brankáře.
     
    47:14
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Ještě by z toho mohlo být drama na domácím stadionu! Severstal snižuje na rozdíl dvou gólů! Po přihrávce Vovčenka se totiž do puku opřel VLADISLAV KODOLA, jenž dal ještě týmu naději. Asistence: Daniil Vovčenko a Vadim Kudako.
    47:14 Vladislav KODOLA - 2:4
     
    47:44
    Domácí jsou samozřejmě nabuzení po vstřelené brance a vybojovali vhazování v pásmu. To se jim však nepovedlo vyhrát, jinak mají dnes větší úspěšnost.
     
    48:17
    Dynamo se ocitlo v ofenzivní akci, ale křižná přihrávka byla hodně čitelná dopředu. Domácí touš proto zastavil a hosté se musí stáhnout do obrany.
     
    48:51
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Ivan Muranov – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:17
    Pro domácí hokejisty je toto ideální možnost na vstřelení důležité snižující branky. Musí se však dostat do pásma, což se jim zatím vůbec nedaří.
     
    49:49
    Až nyní se kotouč dostal před gólmana hostujícího celku. Ten nakonec musel zasahovat. Zvládl to však bez potíží a nechal raději přerušit hru.
     
    50:15
    Čerepovec vyhrál vhazování v útočném pásmu. Celá akce byla zakončena tvrdou střelou k levé tyči, jenže ta byla nepřesná. Následně navíc domácí vyhnala.
     
    50:51
    Ivan Muranov je na ledě!
     
    51:30
    Severstal se nemůže dostat do nějakého souvislého tlaku, který by hodně potřeboval. Moskvané se celkem dobře brání, ale už moc neútočí...
     
    52:06
    Hostující obránce to zkusil individuálně, jelikož všichni jeho spoluhráči se vydali na střídačku. Osamocený hráč Dynama toho proti soupeřům moc nesvedl.
     
    52:55
    To byla zajímavá akce na hostující straně, která měla přečíslení tři na dva! Přihrávka na střed hřiště ale nebyla nejšťastnějším řešením, jelikož tam soupeř stihl vpadnout.
     
    53:43
    Vladislav Jefremov se ocitl na ledě po souboji u mantinelu a kontroloval si obličej. Ten však vypadá v pořádku a hráč hosté se okamžitě zapojil do hry.
     
    54:17
    A Dynamo mohlo znovu vést o tři branky! Vadim Šipačov ještě svou střelou neuspěl. Mnohem větší šanci však měl u tyčky připravený Dmitrij Jaškin, jenž Vladislav Podjapolskij se roztáhl a skvěle zasáhl proti jeho pokusu!
     
    54:47
    Domácí chtěli za každou cenu ještě udržet touš na útočné modré, ale to se jim o kousek nepovedlo. Povedlo se jim však puk vybojovat v neutrálním pásmu.
     
    55:16
    Jenže přechod skrze útočnou modrou nebyl zrovna ideální... Moskva se však už nikam dopředu nežene, a tak vlastně jen odevzdala kotouč obráncům.
     
    55:51
    Jenže Dynamo ani moc útočit nemusí, jelikož skvěle brání obrannou modrou... Čerepovec se nemůže za žádnou cenu dostat do nějaké kombinace.
     
    56:28
    Andrej Sergejev si netroufl na střelu, když proti němu vystoupil jeden ze soupeřů. Moskvané však ušetřili několik velmi cenných sekund v útoku.
     
    57:05
    Hokejisté v černožlutých dresech se po delší době dostali do rychlé akce, ale ta neskončila ani zakončením... Přihrávka na druhou stranu byla nepřesná.
     
    57:58
    Ne, tady to už na žádné drama nevypadá. Hosté poměrně klidně kontrolují konec utkání a nemají ani ty nejmenší potíže... Dnes zapíšou další dva body.
     
    58:27
    Navíc ze strany domácích zatím nemůže přijít ani odvolání gólmana, jelikož nemají kotouč pevně na svých hokejkách... Povede se jim ještě skórovat?
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    59:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí to ještě zkusili bez brankáře, jenže inkasují! Vladislav Jefremov od mantinelu posunul kotouč na útočnou modrou, kde byl JEGOR ZAJCEV, jenž v poklidu uklidil puk do prázdné sítě. Asistence: Vladislav Jefremov a Dmitrij Kagarlickij.
    59:37 Jegor ZAJCEV - 2:5
     
    59:37
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Daniil Vovčenko – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Favorit v podobě Dynama nakonec bere z tohoto utkání celkem přesvědčivou výhru 5:2 a k tomu dva body do tabulky. V poslední periodě jsme viděli zase tři góly. Už na jejím začátku se trefil v přesilové hře Dmitrij Jaškin. Ještě malou naději dal svému týmu Vladislav Kodola. Výhru hostujícího celku zpečetil brankou do prázdné sítě Jegor Zajcev.
     
    Dnešní utkání sledovalo 2017 diváků.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 18 – 33
    Trestné minuty: 18 – 6
    Vhazování: 29 – 20
    Zblokované střely: 7 – 11
    Hity: 6 – 9
     
    Československá stopa v utkání

    Jindřich Abdul (CER) 0+0, 0 střel, čas na ledě – 10:36.

    Dmitrij Jaškin (DMS) 1+1, 5 střel na branku, 5/7 vyhraných vhazování, čas na ledě – 20:45.

    Michal Čajkovský (DMS) 0+1, 1 střela na branku, čas na ledě – 17:19.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:48:47)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 26. Geraskin, 48. Kodola (Vovčenko, Kudako) – 13. Bryzgalov (Grigorjev, Šipov), 31. Šipačov (Jaškin), 36. Jefremov (An. Sergejev, Muranov), 42. Jaškin, 60. J. Zajcev (Jefremov, Kagarlickij)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Vittasmäki, M. Chabarov, Kudako, Makejev, Lalonde, Adamčuk, Rogov – Berglund, Abdul, J. Morozov – Kodola, Vovčenko, Petunin – Jo. Nättinen, Kapustin, Geraskin – Vicharev, A. Alexejev, Dumbadze – Guslistov.
    Dynamo Moskva: Garipov (Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov, J. Zajcev, An. Sergejev, Grigorjev, Bojkov – Kagarlickij, Jaškin, Šipačov – O. Lindberg, Pääjärvi, Tarasov – Jefremov, Muranov, Brjukvin – Šipov, Bryzgalov, Raševskij.

    Rozhodčí: Fraňo, Odins – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 2017
    thejrc.org