Ufa – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:3 (2:3 po s.n.)
Kunlun – Viťaz 4:5 (kon.) | Soči – Minsk 3:4 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
Čerepovec – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:2 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
Dynamo Moskva
Neděle 07.02.2021, 15:30 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Jegor ZAJCEV - 2:5
     
    59:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí to ještě zkusili bez brankáře, jenže inkasují! Vladislav Jefremov od mantinelu posunul kotouč na útočnou modrou, kde byl JEGOR ZAJCEV, jenž v poklidu uklidil puk do prázdné sítě. Asistence: Vladislav Jefremov a Dmitrij Kagarlickij.
    47:14 Vladislav KODOLA - 2:4
     
    47:14
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Ještě by z toho mohlo být drama na domácím stadionu! Severstal snižuje na rozdíl dvou gólů! Po přihrávce Vovčenka se totiž do puku opřel VLADISLAV KODOLA, jenž dal ještě týmu naději. Asistence: Daniil Vovčenko a Vadim Kudako.
    41:16 Dmitrij JAŠKIN - 1:4
     
    41:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté ale využívají přesilovou hru a vedou už o tři branky, rozhodli právě dnešní duel? DMITRIJ JAŠKIN si sjel na vrcholek kruhu, odkud překvapil brankáře, kterému propadl kotouč mezi betony!
    35:54 Vladislav JEFREMOV - 1:3
     
    35:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskvan se radují, jelikož vedou už o tři branky! Hodně agilní byl na brankovišti VLADISLAV JEFREMOV, od něhož se touš doslova odrazil za brankovou čáru. Vladislav Podjapolskij už na změnu směru nestihl zareagovat. Asistence: Andrej Sergejev a Ivan Muranov.
    30:42 Vadim ŠIPAČOV - 1:2
     
    30:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se sice ubránili dvojnásobné i klasické početní výhodě, ale krátce poté se Dynamo prosazuje! VADIM ŠIPAČOV předvedl krásnou individuální akci, díky které se dostal až před gólmana. Toho překonal nečekaně mezi betony! Asistence: Dmitrij Jaškin.
    25:13 Igor GERASKIN - 1:1
     
    25:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Na domácím ledě je po pěti minutách druhé periody srovnáno! O srovnání stavu se zasloužil IGOR GERASKIN, jedeme tedy od znovu!
    12:13 Jegor BRYZGALOV - 0:1
     
    12:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže akce se jim nepovedla, a tak vidíme první branku na druhé straně! Michail Grigorjev vypálil od modré a jeho schovaný pokus skončil překvapivě v brance! Nakonec se ukázalo, že touš ještě tečoval JEGOR BRYZGALOV, který je nakonec zapsán jako střelec branky. Asistence: Michail Grigorjev a Ilja Šipov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 26. Geraskin, 48. Kodola (Vovčenko, Kudako) – 13. Bryzgalov (Grigorjev, Šipov), 31. Šipačov (Jaškin), 36. Jefremov (An. Sergejev, Muranov), 42. Jaškin, 60. J. Zajcev (Jefremov, Kagarlickij)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Vittasmäki, M. Chabarov, Kudako, Makejev, Lalonde, Adamčuk, Rogov – Berglund, Abdul, J. Morozov – Kodola, Vovčenko, Petunin – Jo. Nättinen, Kapustin, Geraskin – Vicharev, A. Alexejev, Dumbadze – Guslistov.
    Dynamo Moskva: Garipov (Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov, J. Zajcev, An. Sergejev, Grigorjev, Bojkov – Kagarlickij, Jaškin, Šipačov – O. Lindberg, Pääjärvi, Tarasov – Jefremov, Muranov, Brjukvin – Šipov, Bryzgalov, Raševskij.

    Rozhodčí: Fraňo, Odins – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 2017
    thejrc.org