Ufa – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:3 (2:3 po s.n.)
Kunlun – Viťaz 4:5 (kon.) | Soči – Minsk 3:4 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
Čerepovec – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:2 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
HK Soči
3:4 (1:0, 1:2, 1:2)
HC Dinamo Minsk
Neděle 07.02.2021, 15:00 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:54 Zack MITCHELL - 3:4
     
    56:54
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Třetí obrat je na světě. Usov v pravém rohu za brankou výborně získal kotouč a posunul jej přímo za branku Treťjaka. U puku byl první, dojel jej a poslal na ZACKA MITCHELLA, který bleskovou střelou vymetl levý horní růžek branky Treťjaka, jenž s touto střelou nemohl nic dělat. Jeho lapačka sice máchla, ale fyzicky prostě nebylo možné tvrdou a přesnou ránu zastavit. Asistence: Ilja Usov.
    53:21 Stěpan FALKOVSKIJ - 3:3
     
    53:21
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Další vyhrané buly Dinama již přineslo hostím úspěch! Francis Paré byl na buly úspěšný, poslal puk na Gorbunova a ten jej rychle přihrál Menellovi. Jasně nejproduktivnější forvard Minsku se opřel z první o puku a před brankou clonící STĚPAN FALKOVSKIJ usměrnil puk do sítě za bezmocného Treťjaka. Asistence: Brennan Menell, Roman Gorbunov.
     
    41:23
    Soči právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra Soči je využitá! Miromanov na modré našel na levé straně dobrou přihrávkou IGORA RUDĚNKOVA, který se přihlásil o puk a poté ho nechytatelně a tvrdě poslal nad lapačku Furcha do šibenice. Asistence: Daniil Miromanov, Vasilij Glotov.
    39:39 Vladislav KURBATOV - 2:2
     
    39:39
    Soči právě vstřelilo branku!
    Při oslabení tří proti čtyřem ujel do útoku VLADISLAV KURBATOV, který se natlačil před Almqvista a dostal se před Furcha. Navedl si puk na behkend a úspěšně vystřelil na teploměr golmana – puk proskákal mezi tělem a levou rukou českého muže v masce do sítě. Bez asistence.
    37:22 Alexej PROTAS - 1:2
     
    37:22
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv přesilovka Dinama nebyla vůbec dobrá, nakonec se hosté radují. Adam Almqvist viděl na pravém kruhu volného ALEXEJE PROTASE, který se z tohoto prostoru opřel do střely a kotouč i přes clonícího Mosaljova prošel kolem levého betonu Tretjaka do sítě. Asistence: Adam Almqvist, Zack Mitchell.
    21:20 Rob KLINKHAMMER - 1:1
     
    21:20
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Menell výborně zachytil puk na modré a dal jej na pravou stranu. Shane Prince ještě viděl před brankou volného ROBA KLINKHAMMERA, který se snažil zakončit zády k branye mezi betony Tretjaka a nakonec puk skutečně propadl pod levým betonem gólmana do sítě. Asistence: Shane Prince, Brennan Menell.
    13:23 Nikita TOČICKIJ - 1:0
     
    13:27
    Soči právě vstřelilo branku!
    Za branou rozjel útočnou akci Kirill Peťkov, který z vlastního pásma vyvezl puk na druhou stranu. Z osy hřiště předal kotouč na levý kruh pro NIKITU TOČICKÉHO, jenž přes obránce Znacharenka vystřelil a navíc v době, kdy před Furchem projel právě Peťkov s Falkovským. Český gólman toho asi moc neviděl. Asistence: Kirill Peťkov.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. Točickij (Peťkov), 40. Kurbatov, 42. Ruděnkov (Miromanov, Glotov) – 22. Klinkhammer (Prince, Menell), 38. Protas (Almqvist, Z. Mitchell), 54. Falkovskij (Menell, Gorbunov), 57. Z. Mitchell (Usov, Šinkevič)


    HK Soči: Treťjak (Krasikov) – Rundblad, Miščenko, J. Alexandrov (C), Miromanov, Batyršin, Pogorišnyj, Sedov – Točickij (A), Peťkov, Šmeljov – Rubcov, J. Karjalainen, Ruděnkov (A) – Kolgotin, Volodin, Glotov – A. Galimov, Kurbatov, Feoktistov.
    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Falkovskij, Menell, Almqvist, Znacharenko (A), Děrjabin, Šinkevič, Denisov – Z. Mitchell, Alistrov, Prince (A) – Klinkhammer (C), Protas, Kozun – Gorbunov, Paré, Mosaljov – Usov, K. Voronin, Kogalev – Děmkov.

    Rozhodčí: Alexej Bělov, Jurij Oskirko – Alexander Černyšjov, Dmitrij Šišlo
    thejrc.org