Toronto – Vancouver 5:1 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Anaheim – San Jose 2:1 (2:1 po s.n.)
Calgary – Edmonton 6:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 4:7 (kon.) | Vegas – Los Angeles 4:3 (kon.)
Dallas – Chicago 1:2 (po pr.) | Florida – Detroit 1:4 (kon.) | Columbus – Carolina 5:6 (kon.)
konec
Calgary Flames
6:4 (1:2, 2:0, 3:2)
Edmonton Oilers
Neděle 07.02.2021, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:57 Sam BENNETT - 6:4
     
    50:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Zcela zničehonic je tu zásah v podání SAMA BENNETTA, kterému Gaudreau poslal puk zpoza branky a Bennet zamířil mezi betony Koskinena . Asistence: Johnny Gaudreau a Christopher Tanev.
    48:55 Darnell NURSE - 5:4
     
    48:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hra čtyři na čtyři nyní lépe svědčila pro Oilers. DARNELL NURSE si sjel přesně na střed mezi kruhy, kde dostal puk od Draisaitla a chladnokrevně jej poslal do sítě. Asistence: Dominik Kahun a Leon Draisaitl.
    45:16 Johnny GAUDREAU - 5:3
     
    45:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Po krátkém tlaku Edmontonu je tu únik v podání JOHNNYHO GAUDREAUA, který si přebral puk na modré čáře a přesně jej trefil pod víko. Asistence: Sean Monahan a Mark Giordano.
    42:56 Dillon DUBÉ - 4:3
     
    42:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté však využívají svou první plnohodnotnou přesilovku. DILLON DUBÉ se dostal ke střele z pravé strany prostřelil Koskinena. Asistence: Mark Giordano a Mikael Backlund.
    41:18 Jesse PULJUJÄRVI - 3:3
     
    41:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Následoval rychlý protiútok, kdy akce začala od brankáře Koskinena! McDavid dlouhou přihrávkou poslal JESSE PULJUJÄRVIHO na branku a ten dokázal dostat puk za záda Markströma. Asistence: Connor McDavid.
    24:58 Mikael BACKLUND - 3:2
     
    24:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se dostávají podruhé v dnešním zápase do vedení! Ti se nyní dostali do přečíslení a MIKAEL BACKLUND dokázal nadvakrát překonat Koskinena, kterému puk po první střele z výstroje vypadl. Asistence: Andrew Mangiapane a Milan Lucic.
    23:04 Milan LUCIC - 2:2
     
    23:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Krátký tlak Flames znamená vyrovnání. Mangiapane zpoza branky přihrával přes brankoviště a MILAN LUCIC z ostrého úhlu posílá puk pod horní tyč. Asistence: Andrew Mangiapane a Mikael Backlund.
    18:29 Connor MCDAVID - 1:2
     
    18:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Třetí přesilovka je však v podání Edmontonu využita! CONNOR MCDAVID si sám zavezl puk do pásma. Následně mu byl vrácen z levé strany od Hopkinse a trefil perfektně prostor u bližší tyče. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Tyson Barrie.
    06:53 Jujhar KHAIRA - 1:1
     
    06:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A máme tu brzkou vyrovnávací trefu. Střela od modré čáry byla v před brankovém prostoru tečována JUJHAREM KHAIROU a ten srovnal stav utkání. Asistence: William Lagesson a Adam Larsson.
    00:56 Elias LINDHOLM - 1:0
     
    00:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Velmi rychlý protiútok nakonec končí úvodní brankou Flames. Autorem branky je ELIAS LINDHOLM. Asistence: Dillon Dubé a Matthew Tkachuk.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 1. E. Lindholm (Dubé, M. Tkachuk), 24. Lucic (Mangiapane, Backlund), 25. Backlund (Mangiapane, Lucic), 43. Dubé (Giordano, Backlund), 46. J. Gaudreau (Monahan, Giordano), 51. S. Bennett (J. Gaudreau, Ch. Tanev) – 7. Khaira (Lagesson, A. Larsson), 19. McDavid (Nugent-Hopkins, Barrie), 42. Puljujärvi (McDavid), 49. Nurse (Kahun, Draisaitl)


    Calgary Flames: Markström (Rittich) – Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Välimäki, N. Nestěrov – M. Tkachuk, E. Lindholm, Dubé – S. Bennett, J. Gaudreau, Monahan (A) – Rinaldo, Backlund (A), Mangiapane – Lucic, Nordström, Froese.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Skinner) – Nurse (A), Barrie, A. Larsson, Koekkoek, K. Russell, Bouchard – Nugent-Hopkins, McDavid (C), Puljujärvi – Kahun, Draisaitl (A), Yamamoto – Chiasson, Turris, Kassian – Neal, Khaira, J. Archibald – Lagesson.

    Rozhodčí: M. Dunning, E. Furlatt – S. Cherrey, B. Mills
    thejrc.org