Toronto – Vancouver 5:1 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Anaheim – San Jose 2:1 (2:1 po s.n.)
Calgary – Edmonton 6:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 4:7 (kon.) | Vegas – Los Angeles 4:3 (kon.)
Dallas – Chicago 1:2 (po pr.) | Florida – Detroit 1:4 (kon.) | Columbus – Carolina 5:6 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:3 (3:2, 0:1, 1:0)
Los Angeles Kings
Neděle 07.02.2021, 21:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:38 Chandler STEPHENSON - 4:3
     
    41:38
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí jdou podruhé v zápase do vedení! CHANDLER STEPHENSON se prohnal po levé straně a jeho následný křižný pas si nešťastně do vlastní brány ztečoval holí jeden z obránců Kings. Asistence: Alex Tuch a Alec Martinez.
    28:53 Jaret ANDERSON-DOLAN - 3:3
     
    28:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají skóre zápasu! Trevor Moore našel zpoza brány mezi kruhy najetého JARETA ANDERSON-DOLANA, jenž z první zamířil přesně pod břevno. jedná se o první gól tohoto útočníka Kings v NHL. Asistence: Trevor Moore a Austin Wagner.
    11:37 Chandler STEPHENSON - 3:2
     
    11:37
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí jdou poprvé v zápase do vedení! Mark Stone našel chytře zadovkou dobře najetého CHANDLERA STEPHENSONA, který už měl volnou cestu. Domácí útočník překonal Petersena střelou nad lapačku. Asistence: Mark Stone a Max Pacioretty.
    07:32 Zach WHITECLOUD - 2:2
     
    07:32
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí rychle vyrovnávají! Cody Glass našel křižným pasem dobře najetého ZACHA WHITECLOUDA, jenž střelou zápěstím k bližší tyči dokázal Petersena prostřelit. Asistence: Cody Glass a Alex Tuch.
    07:06 Adrian KEMPE - 1:2
     
    07:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté si po bleskové akci berou vedení zpět. Dustin Brown u modré čáry přistrčil kotouč na hůl ADRIANA KEMPEHO, který překvapil střelou z ostrého úhlu všechny, včetně Robina Lehnera, kterému prošel kotouč mezi rukou a tělem. Asistence: Dustin Brown a Kale Clague.
    05:57 Reilly SMITH - 1:1
     
    05:57
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají stav zápasu! Hosté se po ztrátě nedokázali včas vrátit dozadu, když Jonathan Marchessault z otočky našel ve středním pásmu dobře najetého REILLYHO SMITHE, který přejel přes modrou čáru a následně zamířil přesně k bližší tyči svatyni Kings. Asistence: Jonathan Marchessault a Shea Theodore.
    00:36 Anže KOPITAR - 0:1
     
    00:36
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté skórují z první střely v zápase! Kings využili pomalejšího střídání soupeře, kdy kotouč do útočného pásma zavezl Alex Iafallo, křižným pasem našel ANŽE KOPITARA, jenž střelou ke vzdálenější tyči překonal Robina Lehnera. Asistence: Alex Iafallo a Mikey Anderson.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 6. R. Smith (Marchessault, Theodore), 8. Whitecloud (Glass, Tuch), 12. Stephenson (Mark Stone, Pacioretty), 42. Stephenson (Tuch, Martinez) – 1. Kopitar (Iafallo, M. Anderson), 8. A. Kempe (D. Brown, Clague), 29. Anderson-Dolan (Moore, Wagner)


    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Martinez, Theodore, Hague, Whitecloud, Holden, Coghlan – Pacioretty, Stephenson, Mark Stone (C) – Marchessault (A), W. Karlsson, R. Smith (A) – Tuch, Glass, N. Roy – W. Carrier, Nosek, Reaves.
    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – M. Anderson, Doughty (A), MacDermid, Clague, Määttä, Strand – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – Wagner, Amadio, J. Carter (A) – A. Kempe, Vilardi, L. Andersson – Grundström, Anderson-Dolan, Moore.

    Rozhodčí: Pochmara, Peel – Gawryletz, Halkidis
    thejrc.org