Toronto – Vancouver 5:1 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Anaheim – San Jose 2:1 (2:1 po s.n.)
Calgary – Edmonton 6:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 4:7 (kon.) | Vegas – Los Angeles 4:3 (kon.)
Dallas – Chicago 1:2 (po pr.) | Florida – Detroit 1:4 (kon.) | Columbus – Carolina 5:6 (kon.)
konec
Florida Panthers
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Detroit Red Wings
Neděle 07.02.2021, 21:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí po špatné přihrávce ztratili útočné pásmo, ke kotouči se dostal VLADISLAV NAMĚSTNIKOV a ruský útočník ho bez problému nikým nerušený zavezl až do prázdné branky. Bez asistence.
    49:11 Robby FABBRI - 1:3
     
    49:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté nejprve přežili přečíslení soupeře tři na jednoho a hned z protiútoku zvyšují na 3:1! Smithova střela na branku neprošla, ale na brankovišti se nejlépe zorientoval a napálil z blízka kotouč do prázdné branky. Asistence: Givani Smith, Troy Stecher:
    42:09 Alexander WENNBERG - 1:2
     
    42:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida konečně odčarovala kouzlo neprůstřelného Greisse a snižuje na 1:2! Od modré čáry střílel obránce Strälman a kotouč před brankou šikovně tečoval mimo dosah brankáře ALEXANDER WENNBERG, pro kterého je to první gól v dresu Floridy. Asistence: Anton Strälman, Frank Vatrano.
    37:02 Givani SMITH - 0:2
     
    37:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává do vedení o dvě branky! Yandle za brankou Floridy ztratil kotouč, Ryan okamžitě puk naservíroval před branku na GIVANIHO SMITHA, který z blízka překonal Driedgera a raduje se z prvního gólu v sezoně. Asistence: Bobby Ryan.
    22:58 Marc STAAL - 0:1
     
    22:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté měli skvělý vstup do druhé třetiny a ten nyní korunují úvodní brankou zápasu! Střela od modré sice na branku Floridy neprošla, ale kotouč se odrazil na hokejku MARCA STAALA a ten dokázal skákavý kotouč bekhendem poslat do brány. Asistence: Sam Gagner, Troy Stecher.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 43. Wennberg (Strälman, Vatrano) – 23. M. Staal (Gagner, Stecher), 38. Smith (B. Ryan), 50. Fabbri (Smith, Stecher), 58. Naměstnikov


    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad (A), Weegar, Strälman, Juulsen, Gudas, Yandle – Duclair (C), Barkov, Verhaeghe (A) – Hörnqvist, Wennberg, Huberdeau – Tippett, Luostarinen, Vatrano – Acciari, Lammikko, Marchment.
    Detroit Red Wings: Greiss (Pickard) – Hronek, Djoos, Stecher, M. Staal, Merrill, Nemeth – Smith, D. Larkin (C), Zadina – B. Ryan, Fabbri, Bromé – Gagner, Naměstnikov, Nielsen (A) – Erne, Glendening (A), Helm.

    Rozhodčí: Morton, L’Ecuyer – Racicot, Toomey
    thejrc.org