Toronto – Vancouver 5:1 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Anaheim – San Jose 2:1 (2:1 po s.n.)
Calgary – Edmonton 6:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 4:7 (kon.) | Vegas – Los Angeles 4:3 (kon.)
Dallas – Chicago 1:2 (po pr.) | Florida – Detroit 1:4 (kon.) | Columbus – Carolina 5:6 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:6 (2:1, 1:3, 2:2)
Carolina Hurricanes
Neděle 07.02.2021, 21:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Dougie Hamilton – 2 min., sekání).
    59:04 Patrik LAINE - 5:6
     
    59:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus se nechce je tak vzdát! Nyní snížil na rozdíl jediného gólu po brilantní střele PATRIKA LAINEHO z levého kruhu. Znovu mu na brance asistovali Seth Jones s Jackem Roslovicem. 5:6. Asistence: Seth Jones a Jack Roslovic.
     
    57:25
    Columbus už načíná svou powerplay. Na ledě je šest hráčů Blue Jackets a brankář Korpisalo zamířil na střídačku.
     
    53:01
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jesper Fast – 2 min., sekání).
    50:37 Dougie HAMILTON - 4:6
     
    50:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Dnes má Joonas Korpisalo až neuvěřitelnou smůlu. DOUGIE HAMILTON jen nahodil puk od modré čáry směrem na bránu, ale s pomocí teče obránce Davida Savarda černá guma proskočila až do brány. Naděje Caroliny na vítězství jsou už v tuto chvíli obrovské. 4:6. Asistence: Ryan Dzingel a Jordan Staal.
     
    48:02
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jordan Staal – 2 min., nedovolené bránění).
    45:33 Jordan STAAL - 4:5
     
    45:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovku využívají Hurikáni opravdu bleskově a znovu jdou do vedení! Dougie Hamilton zvládl svou režisérskou úlohu na modré čáře výborně. Tvrdou střelou poslal puk před bránu, kde jej jemnou tečí nejprve zasáhl Trocheck a poté také JORDAN STAAL. Oba dva hráči Caroliny odvedli před Korpisalem kus poctivé práce. 4:5. Asistence: Vincent Trocheck a Dougie Hamilton.
     
    45:13
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Patrik Laine – 2 min., hákování).
    42:08 Max DOMI - 4:4
     
    42:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dnešní utkání nabízí velké množství gólů! O další se postaral MAX DOMI, který si počkal na pravé straně útočného pásma a pohotově vsítil branku po přihrávce obránce Harringtona. Pro Domiho se jedná o druhou trefu v sezoně. 4:4. Asistence: Scott Harrington a Oliver Bjorkstrand.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 12 – 19
     
    38:45
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Max Domi – 2 min., zdržování hry / trenérská výzva).
    38:45 Vincent TROCHECK - 3:4
     
    38:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    VINCENT TROCHECK se vrátil na led po šití ve velkém stylu. Ještě zpoza brány našel mezi kruhy Bretta Pesceho, jehož ránu vyrazil Korpisalo do strany. K dorážce si ale dojel právě Trocheck, jenž rychlou střelou poslal Carolinu poprvé do vedení. John Tortorella zkoušel verdikt zvrátit trenérskou výzvou, neboť chtěl prozkoumat případný ofsajd, ale ten se nekonal. Carolina navíc bude hrát přesilovku. 3:4. Asistence: Brett Pesce a Brady Skjei.
    36:35 Brett PESCE - 3:3
     
    36:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina už potřetí v utkání smazává svou ztrátu! Dean Kukan nedokázal odehrát puk za vlastní bránou a najednou se ocitl v obležení hned dvou hráčů Hurricanes. Jordan Martinook vydoloval puk a poté jej předložil na kruh BRETTU PESCEMU, který se prosadil svižnou ranou. Střela byla ještě jemně tečována, ale zřejmě od těl bránících hráčů Blue Jackets. 3:3. Asistence: Jordan Martinook.
    34:24 Nick FOLIGNO - 3:2
     
    34:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    NICK FOLIGNO se nakonec své branky číslo 200 v kanadsko-americké NHL dnes dočkal. Gavrikov mu z vlastního pásma předal skvělou přihrávku přímo do úniku. Domácí kapitán zápěstím vypálil naprosto přesně. James Reimer tak v tomto utkání inkasuje potřetí z teprve desáté střely Columbusu na bránu. 3:2. Asistence: Vladislav Gavrikov a David Savard.
     
    28:02
    Hned po vstřelené brance nebezpečně zahrozil hostující Brock McGinn, který se ocitl úplně sám na pravém kruhu. Korpisalo si ale z brány vyjel a famózním zákrokem svůj tým zachránil.
    27:23 Warren FOEGELE - 2:2
     
    27:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Joonas Korpisalo poslal kotouč po mantinelu, ale ten získali hokejisté v bílých dresech. Hurikáni to poté vykombinovali dobře, když Dzingel posunul Staalovi a kapitán hostů následně našel WARRENA FOEGELEHO. Posledně jmenovaný dokázal těsně před brankovištěm prostřelit Korpisala. 2:2. Asistence: Jordan Staal a Ryan Dzingel.
     
    22:04
    Max Domi i přes svou nepříliš velkou postavu rozdal pár ran při pěstním souboji s Ninem Niederreiterem. Oba kohouti tedy půjdou na pět minut na trestnou lavici.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 8 – 6
    15:34 Riley NASH - 2:1
     
    15:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že si svůj dvoustý gól v NHL připíše Nick Foligno, ale po opakovaném záběru bylo zjištěno, že branka nakonec padla díky RILEYMU NASHOVI. Vše začalo přihrávkou Savarda právě na Foligna, který z vrcholu kruhu vystřelil. Jemná teč Nashe dokázala překonat Jamese Reimera. 2:1. Asistence: Nick Foligno a David Savard.
     
    12:04
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Cam Atkinson – 2 min., podrážení).
    10:32 Brock MCGINN - 1:1
     
    10:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina ale po chybě v rozehrávce domácí obrany dokázala vyrovnat. Po ose Svečnikov – Aho se dostal kotouč k úplně volnému BROCKU MCGINNOVI, který jej dokázal u zadní tyče poslat přes ležícího Joonase Korpisala. 1:1. Asistence: Sebastian Aho a Andrej Svečnikov.
    10:07 Patrik LAINE - 1:0
     
    10:07
    Columbus právě vstřelil branku!
    Druhou přesilovku v zápase už ale domácí s noblesou využívají. Jack Roslovic posunul na modrou čáru Jonesovi, který přihrál PATRIKU LAINEMU do pozice na levém kruhu. Střelou z první poté finský útočník propálil vše, co mu stálo v cestě. 1:0. Asistence: Seth Jones a Jack Roslovic.
     
    09:24
    Přesilovka Columbusu ale bude pokračovat. Hostující Andrej Svečnikov nezvládl souboj na obranné modré čáře a jednoho z hráčů domácího celku podrazil.
     
    07:01
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Sebastian Aho – 2 min., sekání).

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 11. Laine (S. Jones, Roslovic), 16. Riley Nash (N. Foligno, D. Savard), 35. N. Foligno (Gavrikov, D. Savard), 43. Domi (Harrington, Bjorkstrand), 60. Laine (S. Jones, Roslovic) – 11. B. McGinn (Aho, Svečnikov), 28. Foegele (J. Staal, Dzingel), 37. Pesce (Martinook), 39. Trocheck (Pesce, Skjei), 46. J. Staal (Trocheck, D. Hamilton), 51. D. Hamilton (Dzingel, J. Staal)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Johnson) – S. Jones, Kukan, D. Savard, Gavrikov, Del Zotto, Harrington – Atkinson (A), Roslovic, Laine – Bjorkstrand, Texier, Domi – Robinson, Riley Nash, N. Foligno (C) – Foudy, M. Koivu, Jenner (A).
    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – Pesce, Slavin (A), D. Hamilton, Skjei, H. Fleury, Gardiner – B. McGinn, Aho, Svečnikov – T. Teräväinen, Trocheck, Niederreiter – Fast, Geekie, Martinook (A) – Dzingel, J. Staal (C), Foegele.

    Rozhodčí: Hebert, Rooney – J. Murray, Baker

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri