Michalovce – Trenčín 2:1 (3:1 po s.n.) | Banská Bystrica – Nitra 7:0 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 1:11 (kon.)
Detva – Košice 2:3 (kon.) | Nové Zámky – HC Slovan 0:2 (kon.) | Miskolc – Zvolen 1:5 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
7:0 (1:0, 2:0, 3:0)
HK Nitra
sk Neděle 07.02.2021, 17:00 • ZŠ Zvolen, Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil MLYNAROVIČ.
    Domáci to napokon stihli v rámci riadnej hracej doby a gól platí. Tento zásah číslo sedem len podčiarkol vysoké víťazstvo Baranov. Mlynarovič dobre usmernil strieľanú prihrávku za Cowleyho chrbát.
     
    58:25
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil KABÁČ. Asistencie Výhonský, Ganz.
    Bystrica aj v samom závere zápasu potvrdila, že dnes im patrí veľké uznanie za hru pred súperovým brankárom. Vyrazený puk si našiel voľný Kabáč a poslal ho do prázdnej bránky. Hostia si za pokrytie voľných hráčov dnes nezaslúžia pochvalu.
     
    52:18
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil TAMÁŠI. Asistencie Ganz, Bdžoch.
    Alex Tamáši dostal puk na modrej čiare a tvrdou strelou prepálil všetko čo mu stále v ceste. Kým sa Cowley spamätal, domáci sa už radovali z gólu. Nitra definitívne rezignovala.
     
    47:25
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil SLOBODA. Asistencie D´Aoust.
    Dovolím si tvrdiť, že už je s určitosťou rozhodnuté! Nahodený puk do pásma a odrazil od mantinelu. Dokorčuľoval ho Sloboda a všetci vedeli, že bude strieľať! Cowley mal odkrytý výhľad, ale aj tak puk končí v sieti!
     
    37:32
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil BDŽOCH. Asistencie D´Aoust.
    Nitra nedokázala z tlaku na súperovu bránu nič vyťažiť a tak prišiel trest. Domáci D´Aoust potiahol puk do pásma po pravej strane a natlačil sa do zakončenia. Cowley nemal puk pod kontrolou a Bdžoch zareagoval najrýchlejšie! Bystrica opäť ťaží v dobrej hre pred brankárom.
     
    33:09
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil SUKEĽ. Asistencie Žiak, Ihnačák.
    Ihnačák zvolil namiesto strely spomedzi kruhov na voľného spoluhráča. Ten puk síce zle spracoval, ale dokázal ešte cez bránkovisko poslať puk na Sukeľa. Ten nemal problém poslať puk do prázdnej bránky a zvyšuje vedenie Baranov!
     
    15:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil FAŠKO-RUDÁŠ. Asistencie Ihnačák.
    Obranca Šimon Nemec pod tlakom za bránou chyboval a našiel rovno hokejku protihráča. Ihnačák zdvihol hlavu a pred bránou uvidel voľného posluhráča. Faško-Rudáš už iba nastavil hokejku a puk končí v sieti! Krásna kombinácia a domáci sa zaslúžene dostávajú do vedenia!

    Filip Sabo

    Branky a nahrávky: 16. Faško-Rudáš (Ihnačák), 34. Sukeľ (Žiak, Ihnačák), 38. Bdžoch (D´Aoust), 48. Sloboda (D´Aoust), 53. Tamáši (Ganz, Bdžoch), 59. Kabáč (Výhonský, Ganz), 60. Mlynarovič (Breton, Lamper)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Belányi, (Gajan) – Crevier-Morin, Breton, Ďatelinka, Cardwell, Bdžoch, Žiak, Sojka, Ganz – Faško-Rudáš, Ihnačák, J.Sukeľ – D'Aoust, Mlynarovič, Sloboda – Lamper, Dvorský, Vašaš – Výhonský, Tamáši, Kabáč
    HK Nitra: Cowley, (Beržinec) – Vitaloš, Mezei, Nemec, Švarný, Bodák, Ege, Pupák, Hřebíček – Finlay, Slovák, Tvrdoň – Molnár, Dauda, Fominykh – Žitný, Kollár, Hrnka – Múčka, Šiška, Minárik

    Rozhodčí: Ondrej Kalina, Vladimír Baluška – Ľudovít Šoltés, Filip Crman – Juraj Konc st.

    Diváci: bez divákov
    thejrc.org