Chrudim – Česká Lípa 4:0 (kon.) | Ž. Vlci Brno – FTZS Liberec 3:6 (kon.) | Svarog Teplice – Rapid Ústí n/L 8:4 (kon.)
Olympik Mělník – Helas Brno 1:6 (kon.)
konec
SK Olympik Mělník
1:6 (0:4)
Helas Brno
Pátek 12.02.2021, 20:30 • SH Mělník, Gymnázium • 1. Futsal liga • 17. kolo
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Helasu Brno, který svého soupeře porazil výsledkem 6:1. Druhý poločas nám přinesl o něco atraktivnější podívanou, avšak jsme v něm viděli pouhé tři branky. Nejprve se Brno dostalo do vedení o pět branek, nicméně domácí přeci jenom vykřesali čestnou branku. Závěrečné slovo přesto mělo na svědomí Brno, který se díky brance Šarközyho dostalo zpět do vedení o pět branek. (21:58:30)
     
    Konec zápasu.
     
    39:12
    Brno je i v závěru tohoto zápasu častěji na míči, nyní budeme sledovat rozehrávku volného kopu z levé strany.
     
    39:00
    Do konce zápasu zbývá jedna minuta.
     
    37:20
    Nepovedená rozehrávka Brna putovala pouze do moci soupeře, který se v tomto duelu hodně trápí. Navíc do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času.
    36:12 ŠARKÖZY - 1:6
     
    36:12
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Je tu pětibrankové vedení pro hostující celek! Přihrávka putovala přímo před brankáře, kam si dokázal seběhnout IVAN ŠARKÖZY, kterému se jednoduchým způsobem a zakončením povedlo vyzrát na domácího brankáře.
    Asistence: Bohumír Doubravský.
     
    36:08
    Domácí Moravec měl proti sobě přesilu protihráčů, proti které si nevěřil na výpad. Míč se poté snesl do zámezí, přesto Mělník bude moci rozehrávat zprava.
     
    35:21
    David Cupák elegantně připravil střeleckou pozici pro Šarközyho, který to zkoušel levou nohou. Rána ovšem trefila pouze položenou nohu protihráče.
     
    34:21
    Hostující kapitán David Cupák se hezkým způsobem dostal kolem protihráče, avšak ten další ho ve skluzu zastavil. Je tu následná protiakce protihráče.
     
    33:03
    Do střelecké pozice se dostával domácí Nečas, který se nakonec neodvážil vystřelit. Místo toho přišla špatná nahrávka na Špičku, u míče tak je znovu soupeř.
     
    32:19
    Nahrávka na pravou stranu měla znovu oslovit Šupa, avšak ten to měl na dlouhou nohu. Ani tentokráte z domácí strany nic nepřišlo a hrát tak může Helas.
     
    31:09
    Znovu jsme sledovali rozehrávku hostujícího celku, který se ovšem daleko nedostal. Vzápětí táhl útočnou akci domácí Šup, který raději věnoval zpětnou nahrávku.
     
    30:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. I druhý poločas je celkem jednoznačně v režii Helasu, který svého soupeře nepouští ani k brance.
     
    29:12
    V krátkém časovém sledu Helas orazítkoval hned dvakrát brankovou konstrukci, při domácích stojí pořádná dávka štěstí!
     
    28:01
    Hra musela být přerušena, po souboji měl zdravotní problémy domácí Lukáš Nečas. Nakonec z toho nebylo nic vážnějšího a po chvíli se může pokračovat ve hře.
     
    27:20
    O další rozehrávku se postaral Matyska, kterému se povedlo v tandemu oslovit Svobodu. Ten si potáhl míč na levou nohu a poté prověřil brankáře Hnízdila.
     
    26:15
    Pokračovalo se tedy rozehrávkou z hostující poloviny. Kapitán David Cupák režíroval hru, ve středu hrací plochy našel pouze obsazeného Zbyňka Špičku.
    25:02 KALABIS - 1:5
     
    25:02
    Mělník právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom je tu kontaktní branka domácích! Prosadit se dokázal domácí JAN KALABIS, který se dostal do palebné pozice, ze které se mu povedlo najít recept na dobře chytajícího brankáře Helasu Brno.
     
    24:26
    Rozehrávka výhozem nakonec putovala přes celou délku hrací plochy. Výhozem rozehrál také domácí brankář Hnízdil, po jehož nahrávce fauloval Kalabis.
    23:30 SVOBODA - 0:5
     
    23:30
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Rázem je to o pět branek! Chyba domácího hráče přinesla únik v podobě MILANA SVOBODY, který se řítil sám na domácího brankáře. Tomu se nakonec nepovedlo zakročit, míč totiž putoval kousek vedle jeho nohy.
     
    23:10
    Mělník znovu rozjel kombinaci, do které se zapojil také domácí brankář Hnízdil. Poté po souboji skončil na zemi Lehner, o nedovolený zákrok ale nešlo.
     
    22:15
    Olympik se musel popasovat s napadající smečkou protihráčů, přičemž se mu nakonec povedlo odehrát míč na druhou stranu, kde byl ale zastaven Šustr.
     
    21:36
    Nepřesná nahrávka nakonec putovala ven z hrací plochy. Helas tak mohl rozehrávat z levé strany, avšak kombinace od Vojtěcha Cupáka nebyla povedená.
     
    20:10
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzalo na starost Brno, které bude pro změnu hrát zleva doprava.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přineslčtyř branky, přičemž se o všechny postaralo Brno. Úvod zápasu přinesl nezáživnou podívanou, avšak poté mělo navrch právě Brno, které se dokázalo prosadit hned čtyřikrát. Olympik se směrem dopředu hodně trápil, téměř každá jeho útočná akce končila na dobře postavené obraně soupeře.
     
    20:00
    První poločas skončil.
    19:57 ŠARKÖZY - 0:4
     
    19:57
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom je tu čtvrtý zásah hostujícího celku! Domácí brankář Hnízdil se vydal na druhou stranu, kde nerozehrál nejlépe. Naopak se k míči dostal IVAN ŠARKÖZY, kterému se povedlo zamířit do prázdné branky.
     
    19:50
    Brno se sice radovalo ze čtvrtého zásahu, avšak ten kvůli faulu Tomáše Poula nakonec neplatí!
     
    19:03
    Žlutou kartu dostává Dominik Šup (SK Olympik Mělník).
     
    18:41
    Hnízdil musel po delší době zasahovat, poté soupeř zahrával rohový kop, který putoval na nohu Šarközyho. Tomu ovšem míč projel pod nohou na vlastní polovinu.
     
    17:20
    Domácí nyní rozjeli kombinaci u středového kruhu. Nakonec v souboji přišel o míč Šustr, na kterého si čistým způsobem počíhal hostující Vojtěch Cupák.
     
    16:42
    Mělník přeci jenom začíná být aktivní. Po rozehrávce to přímo na branku zkoušel Nedostup, také jeho další střelecký pokus skončil na obětavém soupeři.
     
    15:12
    O zakončení se nyní pokoušel také domácí brankář Hnízdil, jehož střelecký pokus z velké vzdálenosti od branky nakonec putoval výrazně vedle svatyně.
     
    14:21
    Na opačné straně se domácí snažil do protiútoku přejít Moravec, který ve finální fázi trefil pouze protihráče před sebou. Mělník tak bude rozehrávat roh.
     
    13:47
    Nahrávka do běhu směřovala na Tomáše Poula, který nakonec zakončoval ve skluzu, přičemž tvrdou ránu poslal do levé tyče!
    12:18 DOUBRAVSKÝ - 0:3
     
    12:18
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Ukázková kombinace hostů končí třetí brankou! Brno totiž sympaticky kombinovalo na polovině soupeře, kde jsme sledovali nahrávku před brankáře na BOHUMÍRA DOUBRAVSKÉHO, kterému stačilo nastavit pravou nohu k překonání brankáře.
    Asistence: Milan Svoboda.
     
    12:09
    Po delší době to směrem dopředu zkoušel domácí celek, avšak Šup se daleko nedostal. Hlavní sudí musel přerušit hru, v bolestech skončil na zemi jeden z domácích.
    11:12 Vojtěch CUPÁK - 0:2
     
    11:12
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Je tu druhá hostující branka! Rychlá rozehrávka Helasu přinesla překvapivé řešení v podání VOJTĚCHA CUPÁKA, kterému se povedlo prudkou střelou vyzrát na domácího brankáře Hnízdila.
    Asistence: Andrej Mykytjuk.
     
    11:12
    Po pravém křídle se do protiútoku dostával hostující Poul, který mířil nad branku. Poté musel do akce domácí brankář Hnízdil, který vychytal právě Poula.
     
    10:00
    Poul velice nebezpečně odcentroval na hlavu nekrytého Sznapky, jehož hlavičku senzačním způsobem zneškodnil brankář Hnízdil.
     
    09:05
    Sledovali jsme rozehrávku od hostující branky, která putovala vzduchem. Helas si poté vybojovali rozehrávku zleva, kterou Poul poslal na nohu Matysky.
     
    08:11
    Svoboda zpětnou nahrávkou našel kolegu Vojtěcha Cupáka, který se mu okamžitě pokoušel vrátit do běhu. Velice zodpovědně se vrátil jeden z protihráčů.
     
    07:21
    Domácí kapitán Šup se dostal do menších problémů, nakonec trefil pouze napadajícího Sznapku. Mělník rozehrával odkopem, který byl hodně nepovedený.
    06:26 ŠARKÖZY - 0:1
     
    06:26
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Helas kombinoval, načež se na pravém křídle dostal k míči IVAN ŠARKÖZY, který to zkoušel dělovkou ke vzdálenější konstrukcí. Hnízdil se po míči natahoval marně a jeho celek tak prohrává o jednu branku.
     
    06:20
    Do vyložené šance se nyní dostal domácí Dominik Šup, který měl relativně dost prostoru na zakončení, nakonec dělovkou trefil pouze Klímka.
     
    05:12
    Rozehrávka výhozem našla pouze domácího Svátu, který poté hledal pouze spoluhráče. Úvod zápasu nám nic nepřináší, znovu je u míče hostující brankář.
     
    05:01
    Milan Svoboda se s míčem dostával na druhou stranu, kde ovšem zkoušel nepřesně přenést hru k pravému křídlu. Mělník tak bude moci znovu rozehrát.
     
    04:06
    Dalekonosný pokus nakonec směřoval vedle domácí branky. Poté se rozehrávku povedlo zablokovat Vojtěchu Cupákovi, rozehrávat tak bude Nedostup.
     
    03:31
    Na nahrávku na levé křídlo nyní nedosáhl domácí Gombáš, soupeř tak mohl v poklidu rozehrávat. Doubravský po manévru oslovil vedle stojícího spoluhráče.
     
    02:16
    Brno se dostávalo na druhou stranu, kde si nedovoleným způsobem pomohl jeden z hostujících hráčů. Olympik tak bude rozehrávat kousek od své branky.
     
    01:12
    Domácí kombinovali na vlastní polovině, kde se Sváta dral po levém křídle na druhou stranu, kde ho nedovoleným zákrokem zastavil David Cupák.
     
    00:10
    Dnešní utkání právě začalo, úvodní rozehrávku si vzal na starost domácí celek, který bude v úvodním dějství útočit zleva doprava. Rozehrávku obstaral Sváta.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Olympik Mělník: Hnízdil (Šanda) – Moravec, Lehner, Nedostup, Gombáš, Nečas, Šustr, Kalabis, Sváta, Šup, Prejsa

    Helas Brno: Klimek (Mykytjuk) – Cupák (C), Svoboda, Šarközy, Sznapka, V. Cupák, Matyska, Poul, Špička, Doubravský

    Rozhodčí: Řeháček – Nešněra.
     
    Helas Brno

    Na opačné straně stojí Helas Brno, kterému pro změnu patří osmá pozice tabulky. Brno má na svém kontě deset bodů, na svého dnešního soupeře tak ztrácí tři body. Hostující tým tohoto zápasu z posledních tří duelů nevyhrál ani jednou, současně vybojoval jediný bod za nerozhodný výsledek 3:3 proti ŽV Brnu. Helas je osmým nejlepším venkovním týmem, do této doby totiž sehrál pět zápasů, během kterých se mu povedlo vyhrát pouze v jediném případě, a sice proti Českým Budějovicím.
     
    SK Olympik Mělník

    Mělník se po jedenácti odehraných zápasech nachází na průběžné sedmé pozici, přičemž se mu povedlo nasbírat dvanáct bodů. Olympik z posledních pěti ligových duelů vyhrál dvakrát, naposledy tomu tak bylo v minulém kole na půdě desáté České Lípy. Mělník je pátým nejlepším domácím týmem, na své palubovce zatím odehrál čtyři duely, během kterých se mu povedlo vyhrát hned třikrát. Jediná domácí porážka se urodila začátkem února, tehdy Mělník na domácím stadionu nestačil na vedoucí Plzeň poměrem 3:4.
     
    1. FUTSAL liga má před sebou další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi SK Olympik Mělník a Helas Brno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    David Suchý

    Branky: 26. Kalabis – 7. Šarközy, 12. Cupák (Mykytjuk), 13. Doubravský (Svoboda), 20. Šarközy, 24. Svoboda, 37. Šarközy (Doubravský)

    Karty:   20. Šup (MEL)


    SK Olympik Mělník: Hnízdil (Šanda) – Moravec, Lehner, Nedostup, Gombáš, Nečas, Šustr, Kalabis, Sváta, Šup (C), Prejsa
    Helas Brno: Klimek (Mykytjuk) – D. Cupák (C), Svoboda, Šarközy, Sznapka, V. Cupák, Matyska, Poul, Špička, Doubravský

    Rozhodčí: Řeháček – Nešněra
    bahis siteleri