Chrudim – Česká Lípa 4:0 (kon.) | Ž. Vlci Brno – FTZS Liberec 3:6 (kon.) | Svarog Teplice – Rapid Ústí n/L 8:4 (kon.)
Olympik Mělník – Helas Brno 1:6 (kon.)
konec
SK Olympik Mělník
1:6 (0:4)
Helas Brno
Pátek 12.02.2021, 20:30 • SH Mělník, Gymnázium • 1. Futsal liga • 17. kolo
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Helasu Brno, který svého soupeře porazil výsledkem 6:1. Druhý poločas nám přinesl o něco atraktivnější podívanou, avšak jsme v něm viděli pouhé tři branky. Nejprve se Brno dostalo do vedení o pět branek, nicméně domácí přeci jenom vykřesali čestnou branku. Závěrečné slovo přesto mělo na svědomí Brno, který se díky brance Šarközyho dostalo zpět do vedení o pět branek. (21:58:30)
     
    Konec zápasu.
     
    39:12
    Brno je i v závěru tohoto zápasu častěji na míči, nyní budeme sledovat rozehrávku volného kopu z levé strany.
     
    39:00
    Do konce zápasu zbývá jedna minuta.
     
    37:20
    Nepovedená rozehrávka Brna putovala pouze do moci soupeře, který se v tomto duelu hodně trápí. Navíc do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času.
    36:12 ŠARKÖZY - 1:6
     
    36:12
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Je tu pětibrankové vedení pro hostující celek! Přihrávka putovala přímo před brankáře, kam si dokázal seběhnout IVAN ŠARKÖZY, kterému se jednoduchým způsobem a zakončením povedlo vyzrát na domácího brankáře.
    Asistence: Bohumír Doubravský.
     
    36:08
    Domácí Moravec měl proti sobě přesilu protihráčů, proti které si nevěřil na výpad. Míč se poté snesl do zámezí, přesto Mělník bude moci rozehrávat zprava.
     
    35:21
    David Cupák elegantně připravil střeleckou pozici pro Šarközyho, který to zkoušel levou nohou. Rána ovšem trefila pouze položenou nohu protihráče.
     
    34:21
    Hostující kapitán David Cupák se hezkým způsobem dostal kolem protihráče, avšak ten další ho ve skluzu zastavil. Je tu následná protiakce protihráče.
     
    33:03
    Do střelecké pozice se dostával domácí Nečas, který se nakonec neodvážil vystřelit. Místo toho přišla špatná nahrávka na Špičku, u míče tak je znovu soupeř.
     
    32:19
    Nahrávka na pravou stranu měla znovu oslovit Šupa, avšak ten to měl na dlouhou nohu. Ani tentokráte z domácí strany nic nepřišlo a hrát tak může Helas.
     
    31:09
    Znovu jsme sledovali rozehrávku hostujícího celku, který se ovšem daleko nedostal. Vzápětí táhl útočnou akci domácí Šup, který raději věnoval zpětnou nahrávku.
     
    30:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. I druhý poločas je celkem jednoznačně v režii Helasu, který svého soupeře nepouští ani k brance.
     
    29:12
    V krátkém časovém sledu Helas orazítkoval hned dvakrát brankovou konstrukci, při domácích stojí pořádná dávka štěstí!
     
    28:01
    Hra musela být přerušena, po souboji měl zdravotní problémy domácí Lukáš Nečas. Nakonec z toho nebylo nic vážnějšího a po chvíli se může pokračovat ve hře.
     
    27:20
    O další rozehrávku se postaral Matyska, kterému se povedlo v tandemu oslovit Svobodu. Ten si potáhl míč na levou nohu a poté prověřil brankáře Hnízdila.
     
    26:15
    Pokračovalo se tedy rozehrávkou z hostující poloviny. Kapitán David Cupák režíroval hru, ve středu hrací plochy našel pouze obsazeného Zbyňka Špičku.

    David Suchý

    Branky: 26. Kalabis – 7. Šarközy, 12. Cupák (Mykytjuk), 13. Doubravský (Svoboda), 20. Šarközy, 24. Svoboda, 37. Šarközy (Doubravský)

    Karty:   20. Šup (MEL)


    SK Olympik Mělník: Hnízdil (Šanda) – Moravec, Lehner, Nedostup, Gombáš, Nečas, Šustr, Kalabis, Sváta, Šup (C), Prejsa
    Helas Brno: Klimek (Mykytjuk) – D. Cupák (C), Svoboda, Šarközy, Sznapka, V. Cupák, Matyska, Poul, Špička, Doubravský

    Rozhodčí: Řeháček – Nešněra
    bahis siteleri