Chrudim – Česká Lípa 4:0 (kon.) | Ž. Vlci Brno – FTZS Liberec 3:6 (kon.) | Svarog Teplice – Rapid Ústí n/L 8:4 (kon.)
Olympik Mělník – Helas Brno 1:6 (kon.)
konec
FK Chrudim
4:0 (3:0)
FC Démoni Česká Lípa
Pátek 12.02.2021, 19:00 • Sportovní hala Města Chrudim • 1. Futsal liga • 17. kolo
     
    Dnešní utkání je u konce. Chrudim zápas měla od začátku zápas pod kontrolou a dokráčela si pro všechny tři body, když se trefili Yuri, Max, Matěj Slováček a Roman Mareš. (20:30:38)
     
    Konec zápasu.
     
    39:12
    Téměř minutu před koncem se domácí znovu marně snažili o navýšení náskoku. A tak si kombinaci na útočné polovině vyzkoušeli hosté, ti se ale o balón připravili sami.
     
    37:56
    Yuri si zpracoval míč po přihrávce Doši a ihned se snažil zakončit, ani on ale svůj dnešní gól nepřidal, Kirov byl proti.
     
    37:30
    Na přihrávku od postranní čáry si naběhl David Drozd, jeho zakončení levačku žádné nebezpečí pro hosty neznamenalo.
     
    37:12
    Milen Kirov dostal přihrávku do velmi těžké pozice a tak se rozhodl pouze odkopnout míč do zámezí.
     
    35:51
    Střídání brankářů v týmu FK Chrudim: ze hřiště odchází Rennan, přichází Daniel Javorski.
     
    35:51
    Vítězslav Hrubý vystihl kombinaci Chrudimi a snažil se přes celé hřiště zakončit do prázdné brány, jelikož byl Rennan na útočné polovině. Bohužel pro hosty ale lehce přestřelil.
     
    34:20
    Milan Bialek (FC Démoni Česká Lípa) dostal žlutou kartu za strčení jednoho z domácích hráčů do reklamního panelu.

    Ve stejný čas dostal stejné napomenutí také Jaroslav Kubát (FK Chrudim).
     
    33:54
    V zakončení znovu Dominik Balog. Mladý levonohý futsalista ale tentokrát nezamířil mezi tři tyče, bránu přestřelil.
     
    33:04
    Chyba v rozehrávce Démonů mohla znamenat pátý gól Východočechů! K míči vystartoval jako první Dominik Balog, který z bezprostřední blízkosti míč napálil jen do gólmana Kirova!
    31:36 Roman MAREŠ - 4:0
     
    31:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Trvalo to trochu déle, ale domácí se i ve druhé půli prosazují! Felipe rozehrál aut přesně na nohu ROMANA MAREŠE, jehož zakončení v pádu skončilo v síti, 4:0! Asistence: Felipe.
     
    30:55
    Ondřej Havrda se po neúspěšné kombinaci Chrudimi dostal do úniku na branku domácích, jeho střelu ale vystihl Rennan!
     
    30:31
    Rennan (FK Chrudim) po odpískaném faulu na polovině hřiště vzal balón a zabránil tak Démonům v rozehrávce. Kvůli tomu dostává žlutou kartu.
     
    29:02
    Po tlaku Chrudimi ze začátku poločasu se hra trochu vyrovnala a hráči v červeném už tolik nekombinují. To se ale muže změnit, brankář Rennan už je znovu za polovinou hřiště a rozehrává.
     
    26:52
    Uběhlo téměř sedm minut a Démoni si nepřipsali žádnou gólovou šanci. To se teď snažil změnit Vítězslav Hrubý, který z dálky prověřil Rennana. Brazilský brankář vyráží střelu.
     
    25:48
    V rohu volného Romana Mareše našel brankář Rennan. Velezkušený Mareš poté z první hledal před bránou jednoho ze spoluhráčů, svůj pas ale namířil až příliš vysoko.
     
    23:50
    Martin Doša z levé strany přiťukl míč proti noze Romana Mareše, jehož přízemní střela z dálky pořádně protáhla brankáře Milena Kirova.
     
    22:55
    Jak se dalo očekávat, tak Chrudim pokračuje v tlaku. Nyní dostal přihrávku Felipe, ten byl ale zády k bráně a jakoby nevěděl, co s míčem udělat. Následuje roh.
     
    21:04
    Znovu v akci Max! Tentokrát dostal přihrávku z pravé strany a už musel jen dostat míč do poloodkryté brány. To se mu ale nepodařilo a obránce Kirov za pomoci obránce počtvrté neinkasuje!
     
    20:21
    Max se ze začátku druhé půle snažil o střelu z první, balón mu ale nesedl ideálně a tak mohou rozehrát Démoni.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce! Chrudim po něm vede, stejně jako ve středu, 3:0. Po gólu se trefili Yuri, Max a Slováček, hosté domácího brankáře nijak výrazně neprověřili.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:07
    Rennan se znovu zapojil do útoku a nyní i prověřil pozornost brankáře Kirova, který balón vyrazil před sebe. Jeden z hostů se snažil zakončit přes celé hřiště do branky, domácí brankář ale na polovině hřiště míč zachytil.
     
    18:29
    Oddechový čas pro hosty.
     
    18:29
    Ondřej Havrda vytvořil téměř z ničeho zajímavou situaci, když se prokličkoval obranou. Míč se po teči Slováčka dostal za brankovou čáru, následuje roh.
     
    17:34
    Max si dělal zálusk na druhou branku v dnešním utkání, ale trefil jen dobře postaveného Hrubého.
    16:00 Matěj SLOVÁČEK - 3:0
     
    16:00
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Stejně jako v minulém utkání vedou Chrudimští v první půli už 3:0, když se prosadil MATĚJ SLOVÁČEK! Jeho první střela se neujala, dorážka domácího kapitána už skončila za zády brankáře! Bez asistence.
     
    15:00
    Ondřej Havrda se snažil o zakončení po rohovém kopu, jeho volej ovšem zamířil dobrých pár metrů vedle pravé tyče domácí branky.
     
    14:10
    Stejně jako v minulém utkání se do útočné kombinace zapojil brankář. Rennan rozehrál na levou stranu, kde po kombinaci bratří Drozdů skončil míč v zámezí.
     
    12:48
    Jeden z domácích futsalistů byl faulován. To znamená druhý faul České Lípy, Chrudimští se provinili jednou.
     
    11:01
    Střela Havrdy trefila pouze kapitána Miroslava Rotta a tak šla Chrudim do protiútoku. Z levé strany zakončoval David Drozd, brankář Kirov byl úspěšný.
     
    10:32
    Fichtner vystihl balón a vydal se směrem kupředu, kde ale narazil na přečíslení obránců. Následovala ale další akce Démonů, ani tentokrát ale Rennan nemusel zasahovat.
     
    09:40
    Přímý kop rozehrával Max, jeho tvrdá střela ale trefila pouze ve zdi stojícího Michala Jiráského.
     
    08:32
    Dnes v červeném hrající hráči Chrudimi se snažili o další rychlou kombinaci. Slováček hledal u pravé postranní čáry Yuriho, ten jeho úmyslu neporozuměl.
    06:42 MAX - 2:0
     
    06:42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky! Souhru všech tří brazilských hráčů dokonal MAX, který v klidu doklepl míč do sítě po skvělé přihrávce Yuriho! Asistence: Yuri.
     
    06:27
    U míče nyní byli na své půlce hráči České Lípy, hosté ale nerozehráli přesně a na polovinu soupeře se tak nedostali.
     
    04:53
    Roman Mareš dloubáčkem z autu našel na druhé straně hřiště Davida Drozda, jeho zakončení z prvního dotyku se ale neujalo.
     
    03:29
    Svěřenci Felipe Condeho pokračují v kombinaci, která ale zatím nevede k dalšímu ohrožení brány.
    01:36 YURI - 1:0
     
    01:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po necelých dvou minutách se Chrudim dostává do vedení! Matěj Slováček přesně našel YURIHO, který pohotově zakončil a prostřelil brankáře Milena Kirova. Asistence: Matěj Slováček.
     
    01:02
    O první střelecký pokus utkání se postaral Yuri, který v dnešním utkání nahradil Evertona. Brazilský hráč ovšem míč nenasměroval mezi tři tyče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Chrudim: Rennan (Javorski) – Yuri, Mužík, Mareš, Kubát, Max, Drozd P., Drozd D., Doša, Malý, Balog, Slováček (C), Felipe.

    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Mareš) – Rott (C), Fichtner, Švec, Havrda, Bužik, Caizl, Klimt, Hrubý, Abrhám, Bejda, Bialek, Jiráský.

    Rozhodčí: Čurda, Vaněk.
     
    Česká Lípa zatím neprožívá ideální sezónu, po 12 odehraných utkáních je totiž až desátá, přičemž hned devětkrát prohrála, jednou remizovala a pouze dvakrát odešla ze zápasu vítězně. Démoni čekají na tříbodový zisk už dlouhé čtyři měsíce, naposledy totiž vyhráli na začátku října proti Rapidu Ústí nad Labem.
     
    Chrudim zatím v lize odehrála 11 zápasů, ve kterých si připsala 29 bodů za 9 výher a dvě remízy. Poslední utkání odehráli Východočeši před pouhými dvěma dny, kdy rovněž doma vyhráli 8:1 s Helasem Brno. Tento zápas bude pro svěřence Felipe Condeho čtvrtým utkáním během posledních 8 dnů. Půjde pro ně rovněž o generálku na čtvrtfinále Ligy Mistrů, ve kterém příští sobotu Chrudim vyzve portugalský Sporting.
     
    Vítejte u online přenosu ze zápasu 17. kola 1. FUTSAL ligy, ve kterém se utkají týmy FK Chrudim a Démoni Česká Lípa. Výkop je naplánován na 19:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    David Klier

    Branky: 2. Yuri (Slováček), 7. Max (Yuri), 16. Slováček, 32. Mareš (Felipe)

    Karty:   31. Rennan (CHR), 35. Kubát (CHR) – 35. Bialek (CLI)


    FK Chrudim: Rennan (36. Javorski) – Yuri, Mužík, Mareš, Kubát, Max, Drozd P., Drozd D., Doša, Malý, Balog, Slováček (C), Felipe.
    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Mareš) – Rott (C), Fichtner, Švec, Havrda, Bužik, Caizl, Klimt, Hrubý, Abrhám, Bejda, Bialek, Jiráský.

    Rozhodčí: Čurda, Vaněk
    bahis siteleri