Riga – Kazaň 3:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:4 (2:2, 0:1, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Pondělí 15.02.2021, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:34 Michail GLUCHOV - 3:4
     
    51:34
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň odskakuje podruhé a to díky hodně šťastné brance. Lukojanov nahodil puk na zadní mantinel, k tomu dojel MICHAIL GLUCHOV, objel branku a poslal jej před ni, kotouč zřejmě tečoval jeden z obránců za záda svého gólmana.
    Asistence: Arťom Lukojanov.
    49:18 Roberts BUKARTS - 3:3
     
    49:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí se dotahují a také srovnávají. Po velice pohledné kombinaci se k puku dostal ROBERTS BUKARTS a přesnou rychlou ranou poslal puk do odkrytého místa v brance. Nutno říct, že hosté si o inkasovaný gól hodně koledovali.
    Asistence: Mathew Maione.
    32:46 Viktor TICHONOV - 2:3
     
    32:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň jde poprvé v zápase do vedení. Judin poslal přihrávku z levé strany před branku, tam se nejlépe a nejrychleji zorientoval VIKTOR TICHONOV, který si zpracoval puk na forhend a zamířil do k pravé tyči domácí brány, kde bylo volné místo. Ještě předtím se kotouče zřejmě dotkl Da Costa, kterému je připsána první asistence a francouzský hráč se tak zatím podílel na všech gólech svého mužstva.
    Asistence: Stéphane Da Costa a Dmitrij Judin.
    19:29 Stéphane Da Costa - 2:2
     
    19:29
    Kazaň vstřelila branku!
    A tak se také děje. Tichonov si sice neposedný puk zpracovat nedokázal, ovšem k tomu dojel STÉPHANE DA COSTA, rychlou střelou jej poslal do odkryté části soupeřovy svatyně a podruhé zajistil svému mužstvu vyrovnání.
    Asistence: Viktor Tichonov a Dmitrij Judin.
    14:40 Nikolajs JELISEJEVS - 2:1
     
    14:40
    Riga právě vstřelila branku!
    Celek z hlavního lotyšského města podruhé využívá početní výhodu a podruhé se v utkání ujímá vedení. Po pěkné kombinaci dostal přihrávku před branku NIKOLAJS JELISEJEVS, před brankářem byl sám a kličkou do bekhendu spojenou s rychlým zakončením překonal bezmocného gólmana.
    Asistence: Jevgenij Gračov a Miks Indrašis.
    06:28 Stéphane Da Costa - 1:1
     
    06:28
    Kazaň vstřelila branku!
    Teď už se hosté radují. STÉPHANE DA COSTA znovu vyjel do kruhu pro vhazování, vystřelil od červeného puntíku a našel skulinu ve výstroji domácího gólmana. Takže i Kazaň využívá přesilovou hru.
    Asistence: Patrice Cormier.
    01:40 Miks INDRAŠIS - 1:0
     
    01:40
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí rychle využívají přesilovku a jdou do vedení. MIKS INDRAŠIS přesnou střelou zápěstím k pravé tyči nedal brankáři Kazaně moc šancí k úspěšnému zásahu.
    Asistence: Mathew Maione a J. C. Lipon.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 2. Indrašis (Maione, Lipon), 15. Jelisejevs (Gračov, Indrašis), 50. Roberts Bukarts (Maione) – 7. S. Da Costa (Cormier), 20. S. Da Costa (V. Tichonov, Judin), 33. V. Tichonov (S. Da Costa, Judin), 52. M. Gluchov (Lukojanov)


    Dinamo Riga: Voris (Bruveris) – Ošenieks, Zile, Mamčics, Sotnieks, Mateiko, Skvorcovs, Tumanovs, Maione – Lipon, Gračov, Indrašis (C) – Dzierkals, Švanenbergs, Rihards Bukarts – Roberts Bukarts (A), Džerinš, Stoljarov (A) – Jelisejevs, Berzinš, Fjodorov.
    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Miftachov) – T. Murphy, Wikstrand, Rukavišnikov, Jarullin (A), Ljamkin, Judin, Lučevnikov – V. Tichonov, S. Da Costa, A. Galimov – Zaripov (C), Burmistrov, Galijev – K. Petrov, Cormier, Voronkov – M. Gluchov, Safonov, Lukojanov (A) – Pesonen.

    Rozhodčí: Gamalej, Sojn – Sadovnikov, Šišlo
    bahis siteleri