Přerov – Šumperk 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
5:4 (1:1, 2:0, 1:3 - 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pondělí 15.02.2021, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Souboj Zubrů s Draky je u konce! Domácí z něj vydolovali dva body, hosté si po zásluze odváží jeden. Ve třetí třetině předvedli skvělý obrat a Přerov se ještě musel třást o body. Hanáci se ovšem nevzdali a popáté z posledních sedmi zápasů nasměrovali zápas k remíze. V prodloužení se prosadil Pšurný, který krásným průnikem ukončil zápas, takže se s vámi pro dnešek z přerovské MEO Arény loučím a budu se těšit příště na počtenou! (18:27:06)
     
    Konec zápasu.
    63:09 Roman PŠURNÝ - 5:4
     
    63:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři rozhodují a i podruhé v sezoně poráží Šumperk za dva body! Domácí si vybojovali držení puku na hranici svého pásma, odkud projel až k brance ROMAN PŠURNÝ, který krásnou kličkou prošel přes bránícího Kabelku a v zakončení překonal Peksu! Asistence: M. Zbořil, J. Süss.
     
    62:23
    Až nyní přichází velká šance Jakuba Svobody, kterého našel Číp! Peksa ale zastavil i následnou dorážku Formana. Hra se přerušuje a pokračovat se bude se třemi muži v poli.
     
    62:14
    V prodloužení se toho zatím mnoho neděje.
     
    61:24
    Jaroš se raději stahuje za vlastní branku, hosté mohou prostřídat.
     
    60:52
    Šumperk hraje ve čtyřech, po přerušení budou obě mužstva znovu pokračovat ve třech.
     
    60:26
    Na puku je v útočném pásmu čtveřice Zubrů, kterým zbývá něco málo z přesilové hry.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šumperk se nedokázal prosadit v žádné přesilové hře, tu čtvrtou mu rozpůlila siréna, ani v ní však neskóroval. Poté však nakopl motor na nejvyšší obrátky a zavelel k solidnímu obratu. Nejprve si s přerovskou obranou ladnými kličkami poradil Jozef Baláž, poté přesilovku střelou do odkryté klece využil Jaroslav Moučka. To však nebyl konec, góly skončily další dvě oslabení. Draky poslal do vedení Tadeáš Král, rychle ale zpátky srovnal Matěj Svoboda, ten mohl v úniku dokonce rozhodnout, zápas ale zamířil do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:20
    Draci vyhazují puk k Petráskovi.
     
    58:52
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Jozef Danielčák – 2 min., podrážení).
     
    58:41
    Matěj Svoboda se mohl stát hvězdou zápasu, v průniku hostující obranou ale nevyzrál na gólmana Peksu!
     
    58:00
    Petrásek vyjel kvůli brejku ze své branky, puk ale odpálil pouze směrem na dojíždějícího soupeře, který puk rychle odpaloval na prázdnou branku! Před jistým gólem ale Zubry zachránil jeden z dojíždějících beků!
     
    57:33
    Hejcman se ocitl v dobré pozici, nastřelil ale pouze brusli jednoho z Draků.
     
    57:11
    Ofsajd hostů.
    56:26 Matěj SVOBODA - 4:4
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 16. Zbořil (Macuh, F. Dvořák), 30. Forman (T. Doležal, Pšurný), 34. Matěj Svoboda (Indrák), 57. Matěj Svoboda (Pšurný, T. Doležal), 64. Pšurný (Zbořil, Süss) – 10. Blaško (Tadeáš Král), 51. Baláž (Moučka, Krejčiřík), 53. Moučka (Jaroš, Bernovský), 55. Tadeáš Král (P. Kratochvíl)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Holík) – Dluhoš, Forman (C), Krisl (A), Zbořil, Dřímal, Mlčák, Fencl (A) – Dostálek, Pšurný, T. Doležal – Číp, Hejcman, Svoboda – Süss, Indrák, Matěj Svoboda – F. Dvořák, Macuh, Štefka.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Altrichter) – Machů, Kabelka, Ševčík, Záruba, Dosek, Volráb – Danielčák, Baláž (A), Moučka – Bernovský, Milfait (C), Jaroš (A) – P. Kratochvíl, Tadeáš Král, Krejčiřík – Blaško, Kučera, Horký – Kaplan.

    Rozhodčí: Doležal, Dědek – Vašíček, Zedník
    ocianews.com