Vegas – Colorado 1:0 (kon.) | Arizona – St. Louis 1:0 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
St. Louis Blues
Pondělí 15.02.2021, 22:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Přece jen se ještě k docela nebezpečnému zakončení dostal Vince Dunn, který z pravé strany mířil k protější tyči, ale našel jen dobře připravenou lapačku brankáře!
     
    56:35
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Ryan O'Reilly – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:44
    St. Louis to hodně pěkně vykombinovalo, Vince Dunn po přihrávce pálil na přesouvajícího Darcyho Kuempera, ale ten se stejně nenechal překonat!
     
    48:23
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Brayden Schenn – 2 min., sekání).
     
    39:52
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Mackenzie MacEachern – 2 min., hákování).
     
    39:39
    Conor Garland je i nadále velmi nebezpečný, tentokrát unikl díky odraženému puku, ale mezi tyče se zase netrefil!
     
    37:37
    Conor Garland dokonce mohl navýšit vedení, a to když ujel po pravé straně a velmi dobře mířil ke vzdálenější tyči, ale byl až příliš přesný, protože nastřelil jen brankovou konstrukci!
     
    30:29
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Lawson Crouse – 2 min., sevření puku rukou).
     
    29:03
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Clayton Keller – 2 min., hákování).
     
    27:56
    Hosté mají dost smůly, ale to tak prostě je! Vince Dunn totiž ihned vypálil po vyhraném vhazování a pálil dost nebezpečně, jenže se trefil jen do brankové konstrukce!
    25:21 Clayton KELLER - 1:0
     
    25:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes sice v posledních chvílích zaostávali, ale to zvrátili během jediného okamžiku! O to se postarala první útočná formace, Nick Schmaltz se zhostil role nahrávače, kdy naznačil střelu a uvolnil ještě lépe postaveného CLAYTONA KELLERA, který překonal Jordana Binningtona prudkou střelou na lapačku, která se sice o rukavici otřela, ale stejně se přes ni dostala. Asistence: Nick Schmaltz.
     
    20:33
    Oskar Sundqvist dokonce mohl skórovat v oslabení, a to když projel z levé strany před bránu a mířil mezi betony, ale Darcy Kuemper se nenechal připravit o čisté konto.
     
    19:34
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Ryan O'Reilly – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:40
    Tak zničehonic mohla jít Arizona do vedení! Derick Brassard po přihrávce pálil z pravého kruhu do horní tyče a puk následně poskakoval na výstroji Jordana Binningtona, ale za brankovou čáru nezamířil!
     
    10:14
    Conor Garland dlouho kroužil kolem branky soupeře a pak zničehonic uvolnil Claytona Kellera, který mířil nebezpečně pod horní tyč, ale na brankáře Blues si nepřišel!
     
    07:06
    Z pravé strany se tak dostal před bránu Nick Schmaltz, který zkusil kus gumy zasunout mezi betony Jordana Binningtona, ale ten tento prostor včas uzavřel!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 26. Keller (Schmaltz)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Chychrun, Goligoski (A), Ekman-Larsson (C), Demers, Oesterle, Ljubuškin – Keller, Schmaltz, Garland – Pitlick, Dvorak, Kessel – Hunt, Brassard (A), Fischer – Crouse, Hayton, Hayden.
    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Krug, Faulk, Gunnarsson, Parayko (A), Dunn, Bortuzzo – Barbašev, R. O'Reilly (C), Perron – Hoffman, B. Schenn (A), Kyrou – Sanford, Sundqvist, Poganski – Clifford, J. de La Rose, MacEachern.

    Rozhodčí: St. Laurent, Kozari – Knorr, Galloway
    thejrc.org