Rapid Ústí n/L – FTZS Liberec 2:6 (kon.) | Slavia – Interobal Plzeň 3:5 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
3:5 (2:0)
SK Interobal Plzeň
Úterý 16.02.2021, 20:10 • SH Eden • 1. Futsal liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    40. VNUK - 3:5
     
    40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Těsná situace končí pátou brankou Plzně a učiňuje přítrž nadějím Slavie! TOMÁŠ VNUK poslal tvrdou ranou s pomocí břevna za Vondráčka – 3:5. Asistence: Lukáš Rešetár.
    32. VNUK - 3:4
     
    32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté poprvé v zápase vedou. Velká škoda pro Slavii. TOMÁŠ VNUK se znovu uvolnil ke střele. Tentokrát na ose hřiště a netradičním pokusem překvapil Adama Vondráčka a zkompletoval hattrick – 3:4.
    32. VNUK - 3:3
     
    32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav duelu! Peter Kozár vysunul TOMÁŠE VNUKA, který si perfektně zaběhnul za Slámu a přízemní střelou překonal Vondráčka – 3:3. Asistence: Peter Kozár.
    27. VNUK - 3:2
     
    27
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tohle si sešívaní vůbec nepohlídali. TOMÁŠ VNUK se dostal do palebné pozice a křižnou ranou z pravé strany propálil Vondráčka – 3:2. Asistence: Peter Kozár.
    24. JOŠT - 3:1
     
    24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle Slavii bohatě stačí! Sešívaní znovu získali míč na vlastní polovině a Sláma ho připravil následně do prázdné brány DAVIDU JOŠTOVI, který se nemýlil – 3:1. Asistence: Zdeněk Sláma.
    21. SEIDLER - 2:1
     
    21
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté na začátku druhého poločasu korigují skóre. MICHAL SEIDLER využil přesného míče od Tomáše Vnuka a hlavičkou usměrnil míč za bezmocného Vondráčka – 2:1. Asistence: Tomáš Vnuk.
    12. ŠEVČÍK - 2:0
     
    12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné! Efektivita Slavie je naprosto parádní a sešívaní vedou o dvě branky. Jan Křemen předložil v rychlém kontru balon MATÚŠI ŠEVČÍKOVI, který se trefil do odkryté branky! Nutno podotknout, že právě Ševčík do nedávna v Interobalu působil – 2:0. Asistence: Jan Křemen.
    10. JOŠT - 1:0
     
    10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se dostávají do vedení. DAVID JOŠT se ocitl ve výhodné pozici na levé straně. Přízemní střelu dokázal propasírovat přes Ondřeje Vahalu až do plzeňské branky – 1:0!

    Martin Kamenik

    Branky: 10. Jošt (Křemen), 12. Ševčík (Křemen), 24. Jošt (Sláma) – 21. Seidler (Vnuk), 27. Vnuk (Kozár), 32. Vnuk (Kozár), 32. Vnuk, 40. Vnuk (Rešetár)

    Karty:   15. Homola (SLA) – 11. Zdráhal (PLZ), 23. Seidler (PLZ), 28. Holý (PLZ)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak, Žežulka) – Jošt, Ševčík, Křemen, Homola (C) – Vaktor, Záruba, Hruška, Sláma, Plíšek, Sita, Flachs
    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec) – Holý, Seidler, Rešetár (C), Vnuk – Rick, Kozár, Havel, Zdráhal, Štrajt, Künstner

    Rozhodčí: Černý, Rygl – Cichra
    thejrc.org