Rapid Ústí n/L – FTZS Liberec 2:6 (kon.) | Slavia – Interobal Plzeň 3:5 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
3:5 (2:0)
SK Interobal Plzeň
Úterý 16.02.2021, 20:10 • SH Eden • 1. Futsal liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    40. VNUK - 3:5
     
    40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Těsná situace končí pátou brankou Plzně a učiňuje přítrž nadějím Slavie! TOMÁŠ VNUK poslal tvrdou ranou s pomocí břevna za Vondráčka – 3:5. Asistence: Lukáš Rešetár.
     
    39
    Nepřehlednou situaci v brankovišti Plzně vyřešil sudí odpískáním nedovoleného zákroku Matúše Ševčíka. Interobal tak pošetří další důležité vteřinky. Pro Slavii to je pátý akumulovaný faul ve druhém poločase.
     
    38
    David Jošt faulován na sešívané polovině Tomášem Vnukem. Pátý akumulovaný faul pro Interobal.
     
    36
    Sešívaní futsalisté vyzkouší hru v power-play. V modrém dresu na palubovce Matúš Ševčík.
    32. VNUK - 3:4
     
    32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté poprvé v zápase vedou. Velká škoda pro Slavii. TOMÁŠ VNUK se znovu uvolnil ke střele. Tentokrát na ose hřiště a netradičním pokusem překvapil Adama Vondráčka a zkompletoval hattrick – 3:4.
    32. VNUK - 3:3
     
    32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav duelu! Peter Kozár vysunul TOMÁŠE VNUKA, který si perfektně zaběhnul za Slámu a přízemní střelou překonal Vondráčka – 3:3. Asistence: Peter Kozár.
     
    29
    Pumelice Michala Seidlera nedoputovala k brance Slavie. Naopak na druhé straně po dlouhém míči mohl vstřelit čtvrtou branku Slavie Ševčík, který odstavil vysunutého Vahalu. Rychle se stihl vrátit Vnuk, který zachránil Plzeň před další pohromou.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Michal Holý (SK Interobal Plzeň). Třetí akumulovaný faul pro hostující celek.
    27. VNUK - 3:2
     
    27
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tohle si sešívaní vůbec nepohlídali. TOMÁŠ VNUK se dostal do palebné pozice a křižnou ranou z pravé strany propálil Vondráčka – 3:2. Asistence: Peter Kozár.
     
    25
    Po nedovoleném zákroku Ricka na Křemena se do dalšího zakončení dostal Sláma. Zkušený futsalista zřejmě vzpomněl na svá mladší léta a pokusil se o efektní nůžky. Střela nakonec s přispěním teče hráče Interobalu skončila mimo!
    24. JOŠT - 3:1
     
    24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle Slavii bohatě stačí! Sešívaní znovu získali míč na vlastní polovině a Sláma ho připravil následně do prázdné brány DAVIDU JOŠTOVI, který se nemýlil – 3:1. Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    23
    Žlutou kartu dostává Michal Seidler (SK Interobal Plzeň).
    21. SEIDLER - 2:1
     
    21
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté na začátku druhého poločasu korigují skóre. MICHAL SEIDLER využil přesného míče od Tomáše Vnuka a hlavičkou usměrnil míč za bezmocného Vondráčka – 2:1. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    19
    Pěknou akci Interobalu zahájil Vahala, který znovu podpořil ofenzívu. Seidlerova zpětná hlavička našla Tomáše Vnuka, který pouze o malý kousek minul.
     
    18
    Nevídané! Gabriel Rick se snažil protlačit míč za brankovou čáru. Již překonaného Vondráčka ale zastoupil Filip Vaktor. Brankář Slavie pak odražený míč stáhl do svých rukavic.
     
    15
    Jan Homola si nepříliš dobře zpracoval míč a ve skluzu, když se snažil vybojovat míč, fauloval Michala Seidlera. Žlutá karta pro sešívaného kapitána a čtvrtý akumulovaný faul pro domácí tým.
    12. ŠEVČÍK - 2:0
     
    12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné! Efektivita Slavie je naprosto parádní a sešívaní vedou o dvě branky. Jan Křemen předložil v rychlém kontru balon MATÚŠI ŠEVČÍKOVI, který se trefil do odkryté branky! Nutno podotknout, že právě Ševčík do nedávna v Interobalu působil – 2:0. Asistence: Jan Křemen.
     
    11
    Žlutou kartu dostává plzeňský Martin Zdráhal, který dohrál brankáře Vondráčka. Sešívaný gólman zatím předvádí fenomenální výkon.
    10. JOŠT - 1:0
     
    10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se dostávají do vedení. DAVID JOŠT se ocitl ve výhodné pozici na levé straně. Přízemní střelu dokázal propasírovat přes Ondřeje Vahalu až do plzeňské branky – 1:0!
     
    8
    Velký tlak Interobalu! Slávisté asi do této doby neví, jak tuto situaci dokázali ubránit. Adam Vondráček je zatím pro Slavii velkou oporou.
     
    6
    Skvělá akce sešívaného celku po oddechovém času. Sláma ukázal, že má stále co nabídnout a zamotal nohy plzeňským futsalistům. Následně předložil míč Homolovi, který přehodil s Vahalou i hostující branku!
     
    5
    David Jošt se dostal do zakončení na středu hřiště a pouze s přispěním obrany Interobalu míč zamířil pouze nad branku. Rohový kop sešívaných skončil střelou Slámy, ten ale netrefil hrací předmět ideálně.

    Martin Kamenik

    Branky: 10. Jošt (Křemen), 12. Ševčík (Křemen), 24. Jošt (Sláma) – 21. Seidler (Vnuk), 27. Vnuk (Kozár), 32. Vnuk (Kozár), 32. Vnuk, 40. Vnuk (Rešetár)

    Karty:   15. Homola (SLA) – 11. Zdráhal (PLZ), 23. Seidler (PLZ), 28. Holý (PLZ)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak, Žežulka) – Jošt, Ševčík, Křemen, Homola (C) – Vaktor, Záruba, Hruška, Sláma, Plíšek, Sita, Flachs
    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec) – Holý, Seidler, Rešetár (C), Vnuk – Rick, Kozár, Havel, Zdráhal, Štrajt, Künstner

    Rozhodčí: Černý, Rygl – Cichra
    thejrc.org