Rapid Ústí n/L – FTZS Liberec 2:6 (kon.) | Slavia – Interobal Plzeň 3:5 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
3:5 (2:0)
SK Interobal Plzeň
Úterý 16.02.2021, 20:10 • SH Eden • 1. Futsal liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou parádní duel, který nakonec vyzněl lépe pro hostující Interobal, který dokázal rozhodnout o svém triumfu obratem ve druhém poločase. Hlavní postavu utkání byl Tomáš Vnuk, který skóroval čtyřikrát a k tomu přidal jednu asistenci. (21:47:29)
     
    Konec zápasu.
    40. VNUK - 3:5
     
    40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Těsná situace končí pátou brankou Plzně a učiňuje přítrž nadějím Slavie! TOMÁŠ VNUK poslal tvrdou ranou s pomocí břevna za Vondráčka – 3:5. Asistence: Lukáš Rešetár.
     
    40
    Slavia dlouho připravuje poslední útok. Nejprve do předbrankového prostoru z voleje poslal míč Homola. Brankář Vahala dokázal zasáhnout.
     
    39
    Slavia nerozehrála přesně a do branky se musel znovu vrátit Adam Vondráček. Je ale jasně patrné, že Plzeň již hraje na čas a snaží se pouze rozbít sešívané snažení.
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    39
    Nepřehlednou situaci v brankovišti Plzně vyřešil sudí odpískáním nedovoleného zákroku Matúše Ševčíka. Interobal tak pošetří další důležité vteřinky. Pro Slavii to je pátý akumulovaný faul ve druhém poločase.
     
    38
    David Jošt faulován na sešívané polovině Tomášem Vnukem. Pátý akumulovaný faul pro Interobal.
     
    38
    Pražané se složitě usazují na polovině Interobalu. Až nyní musel vyrazit balon nohou Ondřej Vahala. O malý moment později netrefil branku Sláma.
     
    37
    Slavia zpět v power-play. Uvidíme, jestli se Slavii podaří přesilovou situaci sehrát tak dobře jako při utkání na západě Čech.
     
    37
    Interobal brzy získal míč a do branky Slavie se vrátil Adam Vondráček. Slávisté si následně připsali čtvrtý akumulovaný faul.
     
    36
    Sešívaní futsalisté vyzkouší hru v power-play. V modrém dresu na palubovce Matúš Ševčík.
     
    Stav akumulovaných faulů: 3:4.
     
    Oddechový čas pro domácí.
     
    36
    Gabriel Rick nastřelil míč do předbrankového prostoru. Přízemní pokus trefil Seidlera, který v leže téměř dokázal dostat míč do branky. Slavia si teď výrazně oddechla.
     
    35
    David Jošt se dostával směrem k Vahalovi. Brankář Plzně dokázal včas vyběhnout a upálil míč od futsalek sešívanému pivotovi.
     
    34
    Slavia se snaží vyvinout na Interobal tlak, ale zatím se hosté dobře brání. Sešívaní vrací do hry první čtveřici v čele s Joštem a kapitánem Homolou.
     
    33
    Tvrdý projektil vyslal na Vahalu Jan Křemen. Gabriel Rick obětavě vložil do střely sešívaného futsalisty hlavu a srazil míč do bezpečí.

    Martin Kamenik

    Branky: 10. Jošt (Křemen), 12. Ševčík (Křemen), 24. Jošt (Sláma) – 21. Seidler (Vnuk), 27. Vnuk (Kozár), 32. Vnuk (Kozár), 32. Vnuk, 40. Vnuk (Rešetár)

    Karty:   15. Homola (SLA) – 11. Zdráhal (PLZ), 23. Seidler (PLZ), 28. Holý (PLZ)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak, Žežulka) – Jošt, Ševčík, Křemen, Homola (C) – Vaktor, Záruba, Hruška, Sláma, Plíšek, Sita, Flachs
    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec) – Holý, Seidler, Rešetár (C), Vnuk – Rick, Kozár, Havel, Zdráhal, Štrajt, Künstner

    Rozhodčí: Černý, Rygl – Cichra
    thejrc.org