Přerov – Frýdek-M. 3:0 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Litoměřice – Poruba 2011 3:0 (kon.)
Havířov – Jihlava 3:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 3:0 (kon.) | Kolín – Slavia 2:5 (kon.)
Kladno – Prostějov 4:2 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Sokolov – Kadaň 10:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 17.02.2021, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Posledních 5 zápasů Třebíče:

    Šumperk – Třebíč: 2:8

    Třebíč: – Vrchlabí 5:2

    Kladno – Třebíč: 3:2sn

    Třebíč: – Frýdek-Místek 1:3

    Třebíč: – Přerov 4:5sn
     
    SK Horácká Slavia Třebíč:

    Horácká Slavia letos předvádí dobrý hokej, důkazem budiž aktuální 5. místo v tabulce a těsný kontakt s první čtverkou, kde však bílým hvězdám schází pouze lepší skóre oproti aktuálně 4. Porubě. Svěřencům trenéra Jaroslava Barvíře se náramně vyvedla druhá polovina ledna, kdy si třebíčský tým připsal hned osm vítězných zápasů v řadě. Až teprve těsně před reprezentační pauzou přišel výsledkový útlum, když Třebíč ve vyrovnané bitvě podlehla Kladnu v samostatných nájezdech 2:3, poté překvapivě padla s Frýdkem-Místkem 1:3 a konečně v další vyrovnané bitvě brala pouze bod, když v samostatných nájezdech na domácí půdě nestačila přerovským Zubrům.

    Proč se letos Třebíčí tak daří? Odpovědí je jednoduchá, za bílé hvězdy řádí v letošní sezoně Ladislav Bittner, jenž s 20 trefami vede ligovou tabulku střelců. Bittner těží i ze spolupráce svých spoluhráčů, s Matějem Psotou se zná již od malička a v Třebíčí nastupovali také spolu v útočné formaci, Psota platí za jednoho z nejlepších nahrávačů ligy, když byl u 20 branek jako asistent a 7 jich sám vstřelil. Velký pozor si vsetínská obrana bude muset dát také na Martina Šťovíčka 13+13, právě on nejčastěji nastupuje po boku Bittnera v elitní formaci středečního soupeře.

    Třebíč umí také dobře bránit. Oporou zadních řad je třicetiletý Jakub Stehlík (4+9). Nastupující střední generaci v týmů reprezentuje Karel Nedbal (3+7). V čele třebíčské obrany pak už léta stojí brankář Pavel Jekel, ten už několikrát dokázal přímo deprimovat vsetínské střelce, svůj tým drží s obdivuhodnou úspěšností zákroků 91,97 procent, průměrně pak inkasoval 2,41 branky na zápas. Svými výkony si vysloužil i nominaci do brněnské Komety, kde vypomáhal s rozložením sil v brankovišti za zraněného Lukáše Klimeše. Dá se však předpokládat, že bílé hvězdy budou chtít na Valašsko přicestovat i se svým maskovaným hrdinou. V opačném případě má Třebíč ještě k dispozici Jana Mlčána.
     
    Posledních 5 zápasů Vsetína:

    Havířov – Vsetín 2:3pp

    Vsetín – Slavia Praha 3:2

    Slavia Praha – Vsetín 3:1

    Vsetín – Poruba 4:1

    Jihlava – Vsetín 1:2
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Vsetínští před reprezentační pauzou přivítali ve své kabině nového hlavního trenéra Romana Stantiena, pod jehož vedením slavili v posledním týdnu před přestávkou dvě cenná vítězství. Nejprve na Lapači deklasovali ambiciózní Porubu, aby si poté vyšlápli i na silný celek Jihlavy, kde brali všechny body za vydřenou výhru 2:1. V obou utkáních Vsetín zdobila organizovaná obrana v čele s brankářem Davidem Gábou. Nad čím se však určitě na Valašsku musejí stále zamýšlet jsou přesilové hry, které například v Jihlavě zůstaly trestuhodně nevyužity, Vsetín se tak připravil na Vysočině o možnost dohrát utkání s větším klidem, jako se mu to povedlo třeba v zápase s Porubou.

    Jak se říká, vždy je co zlepšovat. Ve Vsetíně se musejí i nadále zaměřit na střelbu, v efektivitě zakončení jsou zelenožlutí stále až na posledním 18. místě. Více se však mohou opřít o své brankáře, Jakub Málek s Davidem Gábou tvoří pátou nejlepší brankářskou dvojici v soutěži, když společně pro tým obstarali úspěšnost zákroků na úrovni 90,60 procent.
     
    Vzájemné utkání v sezoně 2020/2021:

    25.11.2020 Třebíč – Vsetín 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

    Oba soupeři se letos potkaly pouze v podzimním střetnutí na ledě Horácké Slavie. Vsetínu se tento zápas příliš nevyvedl, a to i přesto že si zejména ve třetí třetině vytvořil velký tlak, dokonce hrál i power-play v šesti proti třem, ale útočníci valašského celku si doslova vylámali zuby na perfektivním Pavlu Jekelovi. Naproti tomu Třebíč hrála trpělivě, v každé třetině dokázala jednou skórovat a dokráčela k cennému tříbodovému vítězství. Dvě branky proti Vsetínu obstaral výše zmíněný Ladislav Bittner a prosadil se také Matěj Psota. Nyní se Valachům otevírá příležitost k odvetě, dokáží na Lapači ukořistit další potřebné body v cestě k lepšímu tabulkovému postavení?
     
    VSETÍN vs. TŘEBÍČ

    Hezký den ze Vsetína, zdravíme všechny hokejové fanoušky u monitorů či displejů mobilních zařízení zejména ty na Valašsku a Vysočině. Po reprezentační pauze zamíří základní část Chance ligy do cílové rovinky a bude jistě zajímavé sledovat boje o elitní čtveřici zaručující přímý postup do čtvrtfinále. O ten se uchází dnešní návštěvník vsetínského lapače a to celek Třebíče. Valaši před pauzou zabrali, dvakrát brali skalp silných soupeřů Poruby a Jihlavy. Podaří se jim v domácí odvetě oplatit podzimní porážku i Horácké Slavii?
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Sachr) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), J. Jenáček – Březina, Pechanec, Gorčík – Babka, R. Vlach, Kucharczyk (A) – Hořanský, Šilhavý, Vítek – L. Bednář, A. Zeman, Berger.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Vodička, Nedbal, L. Chalupa, Furch, Tejnor, Vodný (A) – Šťovíček, Bittner (A), Psota – P. Beránek, Nedvídek (C), Hrubec – Malý, Brabenec, Š. Kratochvil – Křehlík, Michálek, Oščádal – Vedral.

    Rozhodčí: Dědek, Cabák – Hanzlík, Zedník.
     
    Vsetínu se dnes do sestavy po delším zranění vrací útočník David Březina. S jeho návratem by mohla ve vsetínském útoku stoupnout potřebná produktivita ruku jdoucí s efektivitou zakončení, kterou mají Valaši stále nejhorší ze všech týmů soutěže.
     
    Třebíč nastoupí do utkání na Lapači s elitní formací složenou ze tří nejproduktivnějších hráčů týmů. Komando ve složení Šťovíčk, Bittner, Psota bude pro vsetínskou defenzívu představovat stupeň maximální pohotovosti. Z brněnské Komety Třebíčí dnes pomůže také talentovaný Jakub Brabenec no a do branky se postaví Pavel Jekel, jenž mezi vsetínskými útočníky rozhodně není na seznamu oblíbených brankářů.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Úvodní buly dopadlo lépe pro hosty a ti okamžitě nahazují puk do útočného pásma.
     
    00:34
    Šťovíček napřáhl na levém kruhu a Gába musel zasáhnout svým ramenem.
     
    00:59
    Vlach nyní posílal puk v přečíslení na Babku, ten však nedokázal z voleje trefit letící kotouč.
     
    01:44
    Štach trefil blokujícího hráče a do protiútoku vyrazil Malý, vsetínskou branku však netrefil.
     
    02:26
    Vsetínu se nyní nepodařilo ideálně rozehrát, puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    02:52
    Horáci aktivně napadají vsetínskou rozehrávku, domácí se zatím nemohou vydat k přechodu přes střední pásmo.
     
    03:14
    Nyní už se to povedlo a navrátilec do vsetínské sestavy Březina hledal před Jekelem Pechance, třebíčská obrana však tuto situaci zvládla pokrýt.
     
    03:57
    Třebíčí se zatím daří dobře bránit střední pásmo, pověstný úvodní nápor Vsetína se tak nekoná.
     
    05:02
    Vsetín znovu naráží na dobrou organizaci Třebíče ve středním pásmu, Horáci však nyní poslali puk na zakázané uvolnění, a tak se Valaši přeci jen před Jekela budou moci dostat.
     
    05:14
    Další icing v podání týmu z Vysočiny.
     
    05:46
    Valachům se nyní nepodařilo udržet puk v útočném pásmu, od Gáby tak budou znovu hledat cestu vstříc třetině soupeře.
     
    06:03
    Třebíč znovu zkomplikovala domácím přechod do pásma, píská se ofsajd a následuje komerční přestávka.
     
    06:35
    Březina to zkusil z pravé strany, jeho střelu však dokázal zablokovat bránící Chalupa a vhazuje se po levici brankáře Jekela.
     
    07:08
    Vsetín už v útočném pásmu dokázal kombinovat, ovšem Horáci při první příležitosti posílají puk minimálně do středního pásma. Slavia zatím pracuje organizovaně v defenzívě a nejspíš bude čekat na okénka v řadách Vsetína.
     
    08:08
    Nyní se do slibné palebné pozice na pravém kruhu dostal Zeman, když bránícím hráčům propadl kotouč, ale branku přestřelil a hra se stěhuje do středního pásma.
     
    08:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otevírají skóre zápasu! Kudělka vystřelil od modré čáry, Jekel sice puk vyrazil, ale byl příliš vyjetý z branky a z dorážky se prosadil ADAM ZEMAN. Asistence: Tomáš Kudělka, Jan Berger.
    08:23 Adam ZEMAN - 1:0
     
    08:57
    Třebíč usiluje o rychlou reakci a drží se s pukem před Gábou.
     
    09:30
    Vsetínská obrana ovšem nepovolila výraznější ohrožení svého brankáře a nyní už mají domácí puk pod kontrolou.
     
    10:11
    Vsetínu se nyní povedlo uzavřít hosty v obranném pásmu a Bartko vypálil od modré čáry, Jekelovi clonil jeden ze vsetínských útočníků, i přesto si však třebíčský brankář puk našel a úspěšným zákrokem hru přerušil.
     
    10:46
    Malý vystartoval do útočného pásma individuálně po pravém křídle, dostal se i ke střele zápěstím, kterou však Gába vyrazil a jeho spoluhráči z obrany puk vyvezli mimo obranné pásmo domácího celku.
     
    11:44
    Třebíč se nyní snaží domácí sevřít v obranném pásmu, ti se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    12:10
    Psota nyní poslal puk na pravý kruh Šťovíčkovi, jenž měl dostatek času na to, aby zamířil, Gába jeho ránu zlikvidoval a o chvíli později zasáhl úspěšně znovu. Vsetín však znovu vyhazuje puk jen na zakázané uvolnění.
     
    12:52
    Třebíč operuje s pukem v útočném pásmu, vsetínská pětice už potřebuje nutně střídat.
     
    13:08
    Nyní už se Valachům podařilo dostat puk do bezpečné vzdálenosti od vlastní branky a posílají na led čerstvé síly.
     
    14:20
    Vsetínu se nepodařilo udržet útočné pásmo a Brabenec vyvezl puk na druhou stranu hřiště.
     
    15:29
    Na Třebíčí jde vidět enormní snaha o vyrovnávací branku, šikovně před Gábou tečoval puk Vladimír Oščádal, vsetínský brankář však stačil včas zareagovat.
     
    15:41
    Další pohotový zákrok Gáby, kterým zlikvidoval střelu bez přípravy v podání Šťovíčka.
     
    16:19
    Valaši mají problémy s rozehrávkou, v obranném pásmu o puk přicházejí a Třebíč se znovu pokusí kombinovat.
     
    16:53
    Beránek prověřil Gábu z pravé strany, vsetínský brankář zasáhl ramenem a chvíli nevěděl, kde se puk nachází, naštěstí pro Vsetín nebyl na dorážku nikdo z Třebíčských připraven.
     
    18:10
    Valaši se po delší době dostali do útočného pásma, ovšem Horáci velmi dobře zvládají osobní souboje a domácí se tak příliš dlouho před Jekelem nezdrželi.
     
    19:16
    Horáci se snaží ještě do první sirény něco vymyslet, ovšem vsetínská obrana je v pohotovosti a Gába zatím zasahovat nemusel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi. Zápas zprvu nepřinášel zrovna atraktivní podívanou, Třebíč vycházela ze zabezpečené obrany, jejíž slabinu se však Valachům podařilo najít v 9. minutě utkání, když se před Jekelem dobře orientoval Adam Zeman. Ve zbytku první části však za silnější konec provazu tahala Třebíč a brankář Gába se musel mít na pozoru před hostujícími střelci, ti se však zatím trefit do černého nedokázali, a tak domácí drží těsný náskok. Druhá perioda odstartuje v 18:16.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Na startu druhé třetiny posílá Třebíč puk na zakázané uvolnění.
     
    20:50
    Další střelu Šťovíčka zablokovala vsetínská obrana.
     
    21:17
    Kucharczyk nyní z pravého křídla poslal puk na Vlacha, ten byl zcela osamocen před Jekelem, ale byl seknut Michalem Furchem. Vsetín marně reklamuje trestné střílení, nakonec je z toho menší trest pro třebíčského hráče.
     
    21:50
    Jekel po střele Štacha dlouho hledal kotouč, nakonec se mu rodící se závar před vlastní brankou podařilo uhasit, když puk zasedl a rozhodčí hru přerušil.
     
    21:55
    Třebíč se osvobozuje.
     
    22:14
    Valaši v ofsajdu.
     
    22:42
    Bartko nabil Hryciowovi, jeho střelu Jekel vyrazil a Třebíčí se podařilo i vyhodit.
     
    23:19
    Gába poslal puk až na útočnou modrou, kde si jej zpracoval Šilhavý, proti jeho pokusu zasáhl Jekel lapačkou, mezitím jsou hosté v plném počtu.
     
    24:14
    Vodný přenechal v útočném pásmu puk Psotovi, jehož střela byla sražena nad, nicméně Třebíč se nadechuje k náporu.
     
    24:59
    Domácí ovšem odmítají zařazeni vyššího rychlostního stupně ze strany hostů a daří se jim teď držet Třebíčské s pukem v obranném pásmu.
     
    25:57
    Třebíč usazena před Gábou, na tři střelecké pokusy hostů Gába viděl.
     
    26:27
    Třebíč navazuje na závěr první třetiny a mocně tlačí Valachy.
     
    26:46
    Brabencův pokus skončil mimo, Vsetínští stále nemohou vystřídat.
     
    27:10
    Až nyní se Bergerovi podařilo vyvézt kotouč a domácí mohou prostřídat.
     
    27:50
    Smetana vypálil z vrcholku levého kruhu, Jekelovi clonil ještě Pechanec, ale třebíčský brankář si dokázal poradit.
     
    28:13
    Šťovíček se neukvapil se zakončením, počkal si až mu vsetínský obránce lehne do střely, aby následně svou pozici ještě vylepšil, brankáře Gábu však ne a ne prostřelit.
     
    28:49
    První formace Třebíče dělá obraně domácích značné problémy.
     
    30:03
    Hra má nyní rychlý spád, Vsetínu se podařilo znovu odrazit nápor Třebíče a snaží se něco vymyslet před Jekelem.
     
    31:11
    Valaši se příliš dlouho neohřáli v útočném pásmu, Gorčík byl odzbrojen Tejnorem a hosté vyrážejí do protiútoku.
     
    31:43
    Babka dojel nahozený kotouč a z nulového úhlu se snažil nachytat Jekela, ten měl však bližší tyč dobře pokrytou a hru přerušil.
     
    32:32
    Snaha o rychlý brejk ze strany Třebíče končí postavením mimo hru, následuje komerční přestávka.
     
    32:49
    Vsetín je v přihrávkách nepřesný, nyní z toho pramení zakázané uvolnění.
     
    33:48
    Brabenec si vypracoval střeleckou pozici v útočném pásmu, ale branku Gáby minul, hosté se nadále drží na puku.
     
    34:28
    Vsetín byl znovu pod tlakem, Brabenec zpoza branky vyzval ke střele Malého, tu však zpacifikoval zatím stoprocentní Gába.
     
    35:45
    Třebíč je znovu usazena v útočném pásmu a snaží se najít cestu ke srovnání.
     
    36:48
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jakub Babka – 2 min., sekání).
     
    37:49
    Třebíč neúnavně kombinuje v útočném pásmu, ke dvěma po sobě jdoucím střelám se dostal Nedvídek, Gába oba pokusy zneškodnil.
     
    38:08
    Vsetínu se podařilo vyhodit.
     
    38:48
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    39:25
    Valaši se perou o puk v útočném pásmu a snaží se udržet vedení do konce druhé třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dějství branku nepřineslo. Vsetín měl slibnou šanci na navýšení náskoku v úvodu druhé třetiny, když Kucharczyk poslal puk Vlachovi, ten byl však ve finální fázi faulován a Valaši měli možnost první přesilové hry v zápase. Tu však nevyužili a následně se opět ke slovu dostala Třebíč, když měla znovu více ze hry a tlačila Valachy několikrát zamknuté v obranném pásmu. Také Horáci měli možnost početní výhody, ale jejich pokusy zatím stoprocentně eliminoval brankář Gába. Nicméně třetí třetina slibuje zajímavé vyvrcholení dnešního utkání, Vsetínu by se pasivní hra nemusela vyplatit. Závěrečná část zápasu startuje v 19:01.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Vsetínští začali aktivně a snaží se najít prostor v útočném pásmu.
     
    41:13
    Třebíč se ovšem rychle přizpůsobuje a bojuje o puk se vsetínskými obránci ve třetině domácích.
     
    41:52
    Puk se nyní odrazil mezi kruhy k Hořanskému, ten okamžitě pálil, Jekel dokázal na pohotovu střelu vsetínského útočníka reagovat úspěšným zákrokem lapačkou.
     
    42:26
    Zeman to zkusil na Jekela z pravé strany, třebíčský brankář vytáhl puk betonem.
     
    42:56
    Horákům se nyní nepovedla rozehrávka, puk končí až na zakázaném uvolnění.
     
    43:19
    Hryciow udržel puk v útočném pásmu a Gorčík zpoza branky našel ideálně postaveného Březinu, jenž zakončoval, ovšem výborným zákrokem se prezentoval i brankář Jekel!
     
    43:35
    Gába si připisuje další úspěšný zákrok proti střele Nedvídka.
     
    44:48
    Valachům se nyní nedaří rozehrát, z toho těží hosté a vsetínskou branku ohrozil Vodný.
     
    45:04
    Vsetín vyhazuje jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    45:19
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Matěj Psota – 2 min., podrážení).
     
    45:26
    Vsetín hned v úvodu přesilové hry rozebral obranu Třebíče, střela Březiny však končí v moci brankáře Jekela.
     
    46:16
    Třebíč se osvobozuje, ještě před tím za Vsetín pálil dvakrát Zeman, ale ani jedna střela z voleje se neujala.
     
    46:45
    Třebíči se znovu podařilo vyhodit.
     
    47:08
    Hostům se podařilo zahrozit ve vlastním oslabení, Šťovíček postupoval po pravém křídle, byl ještě podporován Bittnerem, ale volil individuální zakončení, které však skončilo nad brankou Vsetína, následně došlo k vypadnutí vsetínské branky ze základního postavení a vhazuje se před Gábou.
     
    47:19
    Třebíč je kompletní.
     
    47:45
    Hosté se okamžitě usadili v útočném pásmu a snaží se domácí tým dostat pod tlak.
     
    48:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši poslali na led čerstvé síly a Třebíč podcenila rychlý protiútok Valachů, kteří se do útočného pásma dostali po rychlém vývozu puku Bergera, jenž našel na levém křídle DAVIDA BŘEZINU a navrátilec do vsetínské sestavy se po několika zmařených střeleckých pokusech konečně prosazuje. Asistence: Jan Berger, Tomáš Ondračka.
    48:29 David BŘEZINA - 2:0
     
    49:23
    Vodného střelu Gába vyrazil betonem a jeho spoluhráčům se následně podařilo dostat puk z obranného pásma.
     
    50:08
    Hrubcova střela byla přizvednuta do ochranné sítě, následuje komerční přestávka.
     
    50:19
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    50:33
    Nahození domácích byl Jekel nucen podržet, vhazovat se tak bude před jeho brankou.
     
    51:18
    Hryciow se snažil propálit Jekela z pravého kruhu, před brankou ještě clonil Kucharczyk, ale vsetínský obránce trefil masku třebíčského brankáře.
     
    51:45
    Vodného přechod do útočného pásma končí postavením mimo hru.
     
    52:18
    Beránek to zkusil na Gábu z levého křídla, vsetínský brankář si bez problémů poradil. Následuje komerční přestávka.
     
    52:18
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vojtěch Šilhavý – 2 min., držení).
     
    53:01
    Kombinaci hostů vystihl Gorčík, ten vyvezl puk a ještě připravil příležitost Vítkovi, jehož bekhend však Jekel bez problémů pokryl.
     
    53:27
    Vsetín vyhazuje.
     
    53:56
    Vodný dvakrát pálil od modré čáry, Gába měl na oba pokusy ztížený výhled, ale dokázal úspěšně likvidovat a vsetínská obrana odpálila puk do bezpečí.
     
    54:18
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    55:03
    Vsetínu se nyní daří držet puk v útočném pásmu, což domácím maximálně vyhovuje.
     
    55:53
    Berger se snažil těžit z nepřesné rozehrávky hostů, na poslední chvíli mu však střela byla zablokovaná.
     
    56:37
    Valachům se stále daří držet puk před Jekelem, ke střele se dostal Šilhavý a přinutil třebíčského brankáře k přerušení hry.
     
    57:02
    Kratochvíl jen těsně minul růžek vsetínské branky, tady se Gába jen ohlížel za pukem.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:04
    Bartko vypálil od modré čáry, na teč byl ještě připravený Březina, Jekel si ovšem puk našel a ukryl jej ve své výstroji.
     
    58:24
    Vsetín nadále kontroluje puk, Třebíč tak zatím nemůže sáhnout k power-play.
     
    58:59
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Gába – 2 min., podrážení).
     
    58:59
    Oddechový čas pro hosty, ti s největší pravděpodobností odvolají Jekela a půjdou do početní výhody 6 na 4.
     
    58:59
    Tak pozor, Jekel zůstává v brance, Horáci jdou do akce zatím pouze v pěti hráčích.
     
    59:05
    Vsetínu se podařilo ihned osvobodit.
     
    59:19
    Jekel míří na střídačku, Třebíč hraje v početní výhodě 6 na 4!
     
    59:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín dnes oplatí Třebíčí podzimní porážku a nejspíš to bude totožným brankovým poměrem. Přes celé kluziště se střelou do prázdné branky prosadil VOJTĚCH ŠILHAVÝ. Asistence: David Vítek.
    59:35 Vojtěch ŠILHAVÝ - 3:0
     
    59:51
    Gába jde vstříc čistému kontu, nyní zlikvidoval další z mnoha dnešních střeleckých pokusů Šťovíčka.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Vsetín oplácí stejnou mincí Třebíčí podzimní porážku a na Lapači si nechává všechny body za vítězství 3:0. Hosty zlomila branka navrátilce do vsetínské sestavy Davida Březiny. Ve zbytku zápasu už se Horáci nedostali do tlaku, který by mohl ještě zápas zdramatizovat a poslední slovo měl Vojtěch Šilhavý, jenž přes celé kluziště trefil prázdnou branku Třebíče. To je pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost při sledování přenosu a z Valašska přeji hezký zbytek večera. (19:38:55)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 9. A. Zeman (Kudělka, Berger), 49. Březina (Berger, Ondračka), 60. Šilhavý (Vítek)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Sachr) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), J. Jenáček – Březina, Pechanec, Gorčík – Babka, R. Vlach, Kucharczyk (A) – Hořanský, Šilhavý, Vítek – L. Bednář, A. Zeman, Berger.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Vodička, Nedbal, L. Chalupa, Furch, Tejnor – Šťovíček, Bittner (A), Psota – P. Beránek, Nedvídek (C), Hrubec – Malý, Brabenec, Š. Kratochvil – Křehlík, Michálek, Oščádal – Vedral.

    Rozhodčí: Dědek, Cabák – Hanzlík, Zedník
    thejrc.org