FTZS Liberec – Svarog Teplice 1:2 (kon.) | Helas Brno – České Budějovice 2:0 (kon.) | Interobal Plzeň – Olympik Mělník 9:2 (kon.)
Sparta – Ž. Vlci Brno 4:2 (kon.) | Česká Lípa – Slavia 3:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
3:4 (2:1)
SK Slavia Praha
Pátek 19.02.2021, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Slavie, která svého soupeře porazila poměrem 4:3. Démoni se v úvodu druhého poločasu dostali zpět do dvoubrankového vedení, což znamenalo pohodlnější vedení. Sešívaní si ovšem připravili rychlou odpověď a rázem to bylo o jednu branku. Slavii se navíc povedlo vyrovnat díky penaltě, navíc si krátce před koncem zápasu domácí vstřelili vlastní branku, což znamenalo vedení pro pražský celek, který ho udržel až do konce. (22:11:11)
     
    Konec zápasu.
     
    39:40
    To je neskutečné! Míč se totiž odrazil do brankoviště na naprosto volného Fichtnera, který si mohl vybrat směr letu míče, jenomže ho fantasticky vychytal Karpiak!
     
    39:20
    Česká Lípa to znovu zkouší bez brankáře a sledujeme kombinaci na polovině soupeře.
     
    38:43
    Oddechový čas pro hosty.
     
    37:41
    Zapletal z úhlu trefil pouze tyč, posléze to do prázdné branky zkoušel brankář Karpiak, který jí o kousek minul.
     
    37:25
    Sita se pokoušel dostat za záda Hrubého, což by se zřejmě povedlo, nicméně míč doputoval do zámezí. Následná rozehrávka domácích přinesla zisk autu.
     
    36:31
    Démoni měli k dispozic desetimetrový kop, k jehož rozehrávce se nakonec postavil Tomáš Fichtner, jehož ránu dokázal Karpiak vyrazit.
     
    36:12
    Daleko od vyrovnání nyní nebyl domácí Jiráský, proti kterému včas vyběhl brankář Karpiak. Démoni po inkasované brance ožili a jsou nesmírně aktivní.
    35:20 HAVRDA - 3:4
     
    35:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražský celek se poprvé v utkání dostává do vedení! Fantastickou finesou to na levém křídle udělal hostující Ševčík, který poté předkládal na zadní tyč na Ostráka. Ten byl v ostrém úhlu, přesto trefil nohu ONDŘEJ HAVRDY, od které se míč odrazil do domácí branky.
     
    35:14
    Jošt spadl přes vyběhnuvšího Mareše, tentokráte se o nedovolený zákrok nejednalo. Nyní se hraje hodně ofenzivně, navíc do konce nezbývá moc času.
     
    34:08
    Joštovi se proti přesile protihráčů přeci jenom povedlo zakončit, míč ovšem putoval vedle domácí branky. Brankář Mareš tak ihned rozehrál nakrátko po zemi.
     
    33:12
    Akumulované fauly ve druhém dějství: 5 – 5.
     
    32:04
    Na druhé straně jsme byli svědky dalšího rychlého protiútoku, při kterém se do zakončení protlačil Ostrák, ten na Mareše nedokázal vyzrát, je tu rohový kop.
     
    31:30
    Fichtner rozehrál přesně na Zapletala, který pro změnu zakončil k zadní tyči, kde jeho pokus odehrál soupeř.
     
    31:24
    Do konce řádné hrací doby zbývá poslední desetiminutovka. Před malým momentem byl nedovoleně zastaven Fichtner, který vybojoval standardní situaci.
    29:31 ŠEVČÍK - 3:3
     
    29:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil MATÚŠ ŠEVČÍK, který vsadil na razanci a míč se mu povedlo poslat k levé tyči, zatímco se brankář Kirov vydal k opačné konstrukci.

    David Suchý

    Branky: 4. Zapletal, 14. Fichtner, 27. Hrubý – 15. Sláma, 27. Jošt (Sita), 30. Ševčík (pen.), 36. Havrda (vla.)


    FC Démoni Česká Lípa: Mareš (Kirov) – Rott (C), Fichtner, Švec, Havrda, Zapletal, Caizl, Klimt, Hrubý, Abrhám, Bejda, Hanzlík, Jiráský
    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, Vondráček) – Flachs, Vaktor, Jošt, Sita, Ševčík, Hruška, Sláma, Plíšek, Homola (C), Křemen, Ostrák

    Rozhodčí: Nagy, Milner
    bahis siteleri