FTZS Liberec – Svarog Teplice 1:2 (kon.) | Helas Brno – České Budějovice 2:0 (kon.) | Interobal Plzeň – Olympik Mělník 9:2 (kon.)
Sparta – Ž. Vlci Brno 4:2 (kon.) | Česká Lípa – Slavia 3:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
3:4 (2:1)
SK Slavia Praha
Pátek 19.02.2021, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:40
    To je neskutečné! Míč se totiž odrazil do brankoviště na naprosto volného Fichtnera, který si mohl vybrat směr letu míče, jenomže ho fantasticky vychytal Karpiak!
     
    37:41
    Zapletal z úhlu trefil pouze tyč, posléze to do prázdné branky zkoušel brankář Karpiak, který jí o kousek minul.
     
    36:31
    Démoni měli k dispozic desetimetrový kop, k jehož rozehrávce se nakonec postavil Tomáš Fichtner, jehož ránu dokázal Karpiak vyrazit.
    35:20 HAVRDA - 3:4
     
    35:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražský celek se poprvé v utkání dostává do vedení! Fantastickou finesou to na levém křídle udělal hostující Ševčík, který poté předkládal na zadní tyč na Ostráka. Ten byl v ostrém úhlu, přesto trefil nohu ONDŘEJ HAVRDY, od které se míč odrazil do domácí branky.
     
    31:30
    Fichtner rozehrál přesně na Zapletala, který pro změnu zakončil k zadní tyči, kde jeho pokus odehrál soupeř.
    29:31 ŠEVČÍK - 3:3
     
    29:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil MATÚŠ ŠEVČÍK, který vsadil na razanci a míč se mu povedlo poslat k levé tyči, zatímco se brankář Kirov vydal k opačné konstrukci.
     
    29:31
    Je tu pokutový kop pro Slavii!
     
    28:15
    Homola byl poté hodně blízko! Po rozehrávce z levé strany se dostal k dělovce, kterou ovšem poslal přímo do brankové konstrukce.
    26:48 JOŠT - 3:2
     
    26:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Znovu ale přichází poměrně rychlá kontaktní branka! Sešívaní totiž rozjeli rychlou kombinaci, která přinesla střílenou nabídku k zadní tyči, kde ve skluzu dokázal přesně zakončit DAVID JOŠT.
    26:26 HRUBÝ - 3:1
     
    26:26
    Démoni právě vstřelili branku!
    Domácí si berou dvoubrankové vedení zpět! Karpiak se totiž zapojil do kombinace, avšak tu poslal přímo na kopačku VÍTĚZSLAVA HRUBÉHO, kterému se z vlastní poloviny povedlo odehrát míč do prázdné hostující branky.
     
    26:24
    Chyba domácích přinesla přečíslení dva na jednoho. Sláma zakončoval k zadní tyči, avšak míč nakonec přeci jenom putoval vedle.
     
    25:41
    Odražený míč se dostal na kopačku hostujícího Vaktora, proti kterému bleskově vystartoval brankář Mareš, který znovu podržel svůj celek.
     
    21:17
    Domácí se dostali do slibného přečíslení dva na jednoho, jenomže Fichtner trefil pouze nohu protihráče. Na opačné straně pro změnu pálil do tyče Sita.
     
    17:01
    Velká šance domácích! Parádní nahrávka v podání Fichtnera putovala k zadní tyči, kde šel do skluzu Zapletal, který ovšem trefil pouze brankáře.
    14:40 SLÁMA - 2:1
     
    14:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku! ZDENĚK SLÁMA se sám dostal přes bránícího Abrháma, načež proti němu vyběhl také brankář Mareš. Hostující útočník ovšem pravačkou zamířil do vzdálenější šibenice, tato střela byla naprosto přesná.
    13:02 FICHTNER - 2:0
     
    13:02
    Démoni právě vstřelili branku!
    To je neuvěřitelné! Sešívaní totiž zahrávali standardní situaci, která trefila pouze protihráče. K odraženému míči se jako první dostal TOMÁŠ FICHTNER, který od svého pokutového území napálil balón do hostující branky, kde situaci podcenil Karpiak, který byl úplně mimo branku.
     
    10:21
    Křemen udělal velkou chybu a sám na branku se přes pravou stranu dostával domácí Abrhám, který svým zakončením nechal vyniknout brankáře.
     
    04:36
    Ostrák dával velice hezky před branku, kam si seběhl Ševčík, který ovšem trefil pouze brankovou konstrukci. Následnou dorážku vyrazil domácí brankář.
    03:39 ZAPLETAL - 1:0
     
    03:39
    Démoni právě vstřelili branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Nahrávka před branku směřovala na Fichtnera, který ovšem z blízkosti nevyzrál na brankáře Karpiaka. K odraženému míči se ovšem jako první dostal PETR ZAPLETAL, kterému se povedlo umístit balón přesně do odkryté branky.

    David Suchý

    Branky: 4. Zapletal, 14. Fichtner, 27. Hrubý – 15. Sláma, 27. Jošt (Sita), 30. Ševčík (pen.), 36. Havrda (vla.)


    FC Démoni Česká Lípa: Mareš (Kirov) – Rott (C), Fichtner, Švec, Havrda, Zapletal, Caizl, Klimt, Hrubý, Abrhám, Bejda, Hanzlík, Jiráský
    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, Vondráček) – Flachs, Vaktor, Jošt, Sita, Ševčík, Hruška, Sláma, Plíšek, Homola (C), Křemen, Ostrák

    Rozhodčí: Nagy, Milner
    bahis siteleri