FTZS Liberec – Svarog Teplice 1:2 (kon.) | Helas Brno – České Budějovice 2:0 (kon.) | Interobal Plzeň – Olympik Mělník 9:2 (kon.)
Sparta – Ž. Vlci Brno 4:2 (kon.) | Česká Lípa – Slavia 3:4 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
9:2 (5:0)
SK Olympik Mělník
Pátek 19.02.2021, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:57
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Přece jen se povedlo Plzni to, co celou dobu chtěla. Rozhýbala obranu Mělníka a po centru z levé strany to dopadlo tak, že si Štrajt s PETEREM KOZÁREM dali přednost a kapitán slovenské reprezentace se trefil do levého spodního rohu. Asistence: Michal Štrajt.
    39:57 KOZÁR - 9:2
    35:47 MIKYSKA - 8:2
     
    35:47
    Mělník právě vstřelil branku!
    Zřejmě Zdráhal udělal chybu při plzeňské powerplay s Němcem a míč ze sálovky MICHALA MIKYSKY doskákal z levé strany ke vzdálenější tyči prázdné brány.
    27:28 VNUK - 8:1
     
    27:28
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tenhle gól jde za Radkem Hrdým! Ten nahrával naslepo patou zleva na střed, kde byl Rešetár. Jeho tvrdou střelu vyrážel Hnízdil jen do levé části pokutového území a TOMÁŠ VNUK snadnou dorážkou zaznamenal svou čtvrtou branku v utkání. Asistence: Lukáš Rešetár
    25:32 NEČAS - 7:1
     
    25:32
    Mělník právě vstřelil branku!
    Jiří Miker se dostal na plac až ve druhém poločase a dost možná to je jeho první střídání v dresu Mělníka. Obešel padajícího beka kličkou z levé strany na střed a našel v levé polovině vápna Hrdého. Ten poslal míč k opačné tyči LUKÁŠI NEČASOVI před prázdnou bránu. To bylo pěkné! Asistence: Radek Hrdý.
    23:00 VNUK - 7:0
     
    23:00
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hattrick TOMÁŠE VNUKA! Olympik udělal velkou chybu v rozehrávce a Buchta posunul míč ze středu na levou stranu k tyči, kde jeden z mnoha odchovanců domácího klubu mířil do prázdné brány! Asistence: Tomáš Buchta.
    22:24 RICK - 6:0
     
    22:24
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Slovenské trio zařídilo 1000. branku Interobalu v lize! GABRIEL RICK nejprve získal míč dobrým napadáním rozehrávky. Kozár na středu připravil míč do levé poloviny vápna a Zdráhal adresoval centr ke vzdálenější tyči, kde skoro z brankové čáry doklepával GABRIEL RICK. Asistence: Martin Zdráhal.
    13:45 SEIDLER - 5:0
     
    13:45
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Vnukova nahrávka propadla přes Moravce na pravou stranu na MICHALA SEIDLERA a ten po zemi na zadní tyč prostřelil Hnízdila. Asistence: Tomáš Vnuk.
    08:07 VNUK - 4:0
     
    08:07
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    To byl dost možná plzeňský signál! Na hranici čtvrté sekundy doběhl Němec z obranné poloviny na útočnou. Zrychlil hru pasem na levou stranu na TOMÁŠE VNUKA, ten posunul míč k pravé lajně. Když už se zdálo, že Seidler bude zakončovat, tak situaci vyšperkoval křížem na zadní tyč před prázdnou bránu, kde byl TOMÁŠ VNUK. Hezká akce Interobalu až do kuchyně. Asistence: Michal Seidler.
    07:06 VNUK - 3:0
     
    07:06
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Výhoz Hnízdila odhlavičkoval Němec postavený těsně před svým vápnem. Míč se odrazil do kontru Plzně tři na dva. TOMÁŠ VNUK to vzal na středu na sebe, prošel přes beka, postrčil si balón na pravou stranu a s ranou ke vzdálenější tyči pod šibenici nemohl Hnízdil nic dělat. Asistence: Lukáš Němec.
    04:01 RICK - 2:0
     
    04:01
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Zdráhal obešel na levé straně Hrdého a nacentroval po zemi k zadní tyči, kde měl GABRIEL RICK před sebou prázdnou bránu. Asistence: Martin Zdráhal.
    00:29 SEIDLER - 1:0
     
    00:29
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Moravec zaváhal v rozehrávce, Vnuk nahrál zprava na levou stranu a MICHAL SEIDLER skóroval po zemi podél pravé nohy Hnízdila. Asistence: Tomáš Vnuk.

    Vít Muzikář

    Branky: 1. Seidler (Vnuk), 5. Rick (Zdráhal), 8. Vnuk (Němec), 9. Vnuk (Seidler), 14. Seidler (Vnuk), 23. Rick (Zdráhal), 23. Vnuk (Buchta), 28. Vnuk (Rešetár), 40. Kozár (Štrajt) – 26. Nečas (Hrdý), 36. Mikyska

    Karty:   24. Hnízdil (MEL)


    SK Interobal Plzeň: Němec (Vahala) – Buchta, Rešetár (C), Vnuk, Seidler – Zdráhal, Kozár, Rick, Štrajt – Maur, Havel, Künstner
    SK Olympik Mělník: Hnízdil – Moravec, Nedostup, Šustr, Hrdý – Nečas (C), Jungbauer, Kalabis, Mikyska – Miker, Lehner.

    Rozhodčí: Cílek – Vlašič
    thejrc.org