Příbram – Slovácko 1:4 (kon.) | Olomouc – Brno 1:0 (kon.) | Pardubice – Ostrava 3:2 (kon.)
Zlín – Sparta 0:3 (kon.)
konec
FK Příbram
1:4 (0:2)
1.FC Slovácko
Sobota 20.02.2021, 14:00 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:LIGA • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Fotbalisté Slovácka vstřelili v Příbrami tři góly, ačkoliv hráli od dvanácté minuty utkání o deseti, a potvrdili roli favorita. Tým z Uherského Hradiště vyhrál Na Litavce popáté v řadě a celkově porazil klub z hornického města již pojedenácté. Za hosty se prosadili Stanislav Hofmann, Jan Kliment, Milan Petržela a Václav Jurečka, zatímco čestný a jediný úspěch domácích vstřelil z penalty Radek Voltr. Konečný výsledek nádherného zápasu. 1.FK Příbram 1 1.FC Slovácko 4. (15:55:43)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
    90. Václav JUREČKA - 1:4
     
    90
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    VÁCLAV JUREČKA využil zmatků v příbramské obraně po centru z levé strany šestnáctky, když na přední tyči napálil odražený míč o horní tyč do předního rohu brány! Slovácko vede 4:1.
     
    89
    Slovácko sáhlo ke dvojitému střídání poté, co střela z volného přímého kopu zamířila vysoko nad bránu Příbrami. Běží poslední okamžiky zápasu a je to 1:3.
     
    88
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází Rigino Cicilia.
     
    88
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Stanislav Hofmann, přichází Patrik Šimko.
     
    87
    Jan Kalabiška hraje skvělý zápas a nyní se mezi dvěma protihráči pokusil proniknout do šestnáctky. Ve své snaze sice neuspěl, následuje ale volný přímý kop.
     
    86
    Emmanuel Antwi si naběhl na kolmou přihrávku od Filipa Zorvana a na levé straně šestnáctky mířil z ostrého úhlu do boční sítě. Poté se pískal ofsajd.
     
    84
    Václav Jurečka si nabíhal na přední tyči na krásný přízemní centr Petra Reinberka z pravé strany a málem skóroval, pod nohy se mu ale obětavě vrhl Jan Kvída a míč odvrátil pryč!
     
    82
    Následoval centr domácího týmu z opačné strany hřiště, fotbalisté Slovácka ale další rohový kop odvrátili a hájí v závěru dnešního zápasu dvoubrankové vedení.
     
    81
    Vít Nemrava nezachytil míč na hrací ploše a Příbram měla výhodu rohového kopu, který rozehrála nakrátko, a centr ze hry přizvedl Jan Kalabiška.
     
    79
    Centr Slovácka z rohového kopu žádné nebezpečí nepřinesl a Václav Jurečka se natahoval po míči v pokutovém území Příbrami zbytečně. Skóre 1:3.
     
    78
    Marek Havlík nyní operoval s míčem na levé straně vápna a jeho centr z téměř nulového úhlu byl sražený na rohový kop, který se kvůli strkanici bude opakovat.
     
    77
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Josef Divíšek.
    76. Kalabiška z první netrefil domácí bránu, míč skončil mimo
     
    76
    Jan Kalabiška mohl skórovat po pěkné zpětné přihrávce, jeho střela z levé strany šestnáctky ale minula levý horní roh brány poté, co se neprotlačil ke střele do prázdné brány Lukáš Sadílek! Příbram nyní odolala velkému tlaku.
    72. Radek VOLTR - 1:3
     
    72
    Příbram právě vstřelila branku!
    RADEK VOLTR zamířil prudkou přízemní střelou k levé tyči a fotbalisté Příbrami krátce po třetím gólu hostů snížili zásluhou pokutového kopu!
     
    71
    Michal Kadlec fauloval v pokutovém území Radka Voltra a Příbram bude kopat penaltu!
    70. Milan PETRŽELA - 0:3
     
    70
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    MILAN PETRŽELA využil nádherného kolmého pasu od Stanislava Hofmanna, když se na pravé straně šestnáctky nádherně uvolnil a z úhlu poté zamířil přízemní střelou ke vzdálenější levé tyči! Slovácko tedy vstřelilo v deseti dva góly.
     
    69
    Jan Rezek rozehrál standardní situaci a jeho centr trefil na přední tyči stojícího Milana Petrželu, se kterým se velice dobře zná z působení v plzeňské Viktorce.
     
    67
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Milan Lalkovič, přichází Stanislav Vávra.
     
    66
    Marek Havlík nyní rozehrál standardní situaci a do šestnáctky poslal centr, proti kterému se vrhl Ondřej Kočí a bez problému ho stáhl ze vzduchu. Střídání.
     
    64
    Fotbalisté Příbrami rozehráli na pravé straně hřiště rohový kop nakrátko a do šestnáctky letěl dobrý centr ze hry, hosté ze Slovácka ho ale hlavou odvrátili.
     
    63
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tomáš Pilík, přichází Jiří Januška.
     
    62
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Michal Kohút, přichází Vlastimil Daníček.
     
    62
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jan Kliment, přichází Václav Jurečka.
    59. Radek Voltr se pokusil o krásné akrobatické zakončení
     
    59
    Emmanuel Antwi načechral nádherný centr na vzdálenější pravou tyč, kde vystřihl nádherné boční nůžky Radek Voltr a míč minul přední pravý horní roh brány hostujícího Víta Nemravy!
     
    59
    Jan Kliment chtěl podruhé v zápase sklepnout míč na spoluhráče patou, opět ale neuspěl. Příbram vyrazila do rychlého protiútoku, který opět vyzněl naprázdno.
     
    57
    Denis Laňka mohl vrátit Příbram zpět do zápasu po přetaženém centru z pravého křídla, jeho pohotový volej pravačkou ale zamířil nad bránu!
     
    57
    Michal Kohút rozehrál rohový kop a Slovácko mělo příležitost udeřit v Příbrami potřetí, domácí fotbalisté ovšem dokázali jeho následný centr odvrátit pryč.
     
    56
    Fotbalistům Příbrami nelze upřít snaha, jenže jsou směrem vpřed bezzubí. Hlavní příčinou je často kostrbatá rozehrávka a spousta nepřesností a chyb.
     
    54
    Václav Svoboda měl nyní na levém křídle obrovskou kliku, když si sice nedokázal míč narazit s jedním ze spoluhráčů, míč se k němu ale ihned odrazil zpět.
     
    53
    Jan Kvída byl sice u míče jako první a dokázal ho zahrát, s ním ovšem trefil nohu protihráče. Žlutá.
     
    52
    Jan Rezek nyní vysunul krátkou kolmou přihrávkou Emmanuela Antwiho, jeho následný kolmý pas ale zamířil do území nikoho a míče se ujal Michal Kadlec.
     
    51
    Příbram sáhla o přestávce ke dvojitému střídání a již v průběhu prvního poločasu nahradil Mihaila Cmiljanoviće zkušený Jan Rezek, zatím ale není vidět žádná změna.
     
    49
    Slovácko se střetlo v lize s Příbramí desetkrát a ve všech deseti případech ji dokázalo porazit. Domácí tým proti týmu z Uherského Hradiště ještě nebodoval.
     
    48
    Slovácko vstupuje do druhého poločasu střetnutí s dvoubrankovým vedením, přestože od dvanácté minuty utkání hraje bez vyloučeného Jana Navrátila.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Martin Nový, přichází Emmanuel Antwi.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Stefan Vilotić, přichází Václav Svoboda.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:04.
     
    Stanislav Hofmann využil v úvodu zápasu chyby Ondřeje Kočího a poslal Slovácko do vedení. Krátce na to byl ale vyloučen Jan Navrátil, jehož skluz oběma nohama napřed byl přezkoumán u videa, a nakonec viděl místo žluté červenou kartu. Místo tlaku Příbrami však přišla penalta na opačné straně hřiště, kterou proměnil Jan Kliment. Skóre po prvním poločase zápasu Na Litavce. 1.FK Příbram 0 1.FC Slovácko 2.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Jan Kliment mohl využít šťastného odrazu míče, v blízkosti levé tyče ho ale úžasným zákrokem vychytal Ondřej Kočí! Dorážka byla zablokována.
     
    45
    Nad rámec prvního poločasu byly nastaveny 3 minuty.
     
    44
    Stefan Vilotić chtěl vybojovat ztracený míč na levé straně útočné poloviny Příbrami, jenže neuspěl. Karta.
     
    43
    Milan Lalkovič zpracovával vysoký míč na pravé straně útočné poloviny Příbrami a byl faulován Michalem Kadlecem, který mu skočil na záda a poslal ho k zemi.
     
    42
    Jaroslav Tregler byl na přední tyči připravený a centr Slovácka od pravé postranní čáry odkopl na autové vhazování. Tým z Uherského Hradiště stále útočí.
     
    40
    Denis Laňka chyboval v rozehrávce a Slovácko mohlo podniknout rychlý protiútok, jenže Petr Reinberk se na pravé straně k ničemu nedostal a míč „zadrbal“.
     
    39
    Jan Rezek chtěl roztáhnout hru doprava, kde měl spoustu volného místa Denis Laňka, přihrávka na něj ale byla nepřesná a ve skluzu míč neudržel ve hřišti.
     
    37
    Milan Lalkovič si zpracovával vysoký centr z levého křídla na hranici šestnáctky na prsa, míč mu ale odskočil a na druhý pokus se mu to nepodařilo.
     
    36
    Jan Rezek zakroutil ve středu hřiště hlavou poté, co se mu nepodařilo dlouhou kolmou přihrávkou najít Denise Laňku. Vít Nemrava poté v klidu rozehrával nohou.
     
    35
    Radek Voltr se ocitl v hledáčku spoluhráče a rozebíhal se na pravém křídle za kolmou přihrávkou, rychle se ale zastavil, protože míč byl příliš prudký. Vhazování hostů.
    33. Lalkovič poslal míč do vápna, Kvída našel přímo Nemravu
     
    33
    Milan Lalkovič rozehrál standardní situaci a do šestnáctky poslal nádherný centr, po kterém Jan Kvída hlavičkoval přímo do Víta Nemravy!
     
    32
    Jeden z fotbalistů Slovácka zahrál v blízkosti vlastní šestnáctky rukou a Příbram bude mít příležitost snížit ze standardní situace. Je to však z velkého úhlu.
     
    31
    Kdyby Jan Klimenta patou sklepl míč na levé straně šestnáctky na svého spoluhráče, Slovácko by mělo obrovskou šanci, zatímco Ondřej Kočí velké problémy.
     
    30
    Slovácko rozjelo velice pěknou kombinační akci a Jan Klimenta chtěl po kolmé přihrávce posunout míč patou na spoluhráče, bohužel se mu to ale nepodařilo.
     
    29
    Mihailo Cmiljanović opustil hřiště naproti střídačkám, ke kterým poté poslal nechápavý pohled. Pro dnešek však dohrál a nahradil ho tedy zkušený Jan Rezek.
     
    29
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Mihailo Cmiljanović, přichází Jan Rezek.
     
    27
    Vypadá to, že fotbalisté Slovácka přestanou za dvojbrankového vedení útočit a budou se snažit především poctivě bránit a spoléhat na protiútoky.
     
    26
    Zatím sledujeme velice zajímavý zápas. Slovácko se ujalo vedení a krátce na to šlo do deseti hráčů, přesto poté vybojovalo penaltu a vede nyní o dvě branky.
     
    25
    Martin Nový chtěl podniknout na ose hřiště protiútok, jenže byl na vlastní polovině hřiště faulován. Proti pravidlům se provinil napadající útočník Jan Kliment.
    23. Jan KLIMENT - 0:2
     
    23
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    JAN KLIMENT rozehrál pokutový kop a přízemní střelou poslal míč neomylně k pravé tyči! Ondřej Kočí zvolil opačnou stranu. Hosté vedou 2:0!
     
    21
    Tomáš Pilík nyní fauloval v pokutovém území Stanislava Hofmanna a po autovém vhazování Slovácka bude následovat pokutový kop!
     
    20
    Ačkoliv Slovácko hraje o deseti hráčích v poli, útočné snažení vůbec nevzdává a vzadu si počíná bezchybně. S přibývajícím časem ovšem budou také ubývat síly.
     
    18
    Jan Kalabiška se přiblížil na levém křídle k pokutovému území Příbrami, jenže poté se ocitl proti čtyřnásobné přesile a nedokázal míč procedit do šestnáctky.
     
    17
    Delší dobu se nehrálo a Slovácko se ujalo vedení, jenže krátce na to viděl červenou kartu Jan Navrátil. Jan Kvída zůstal po ostrém střetu na hrací ploše.
     
    12
    Rozhodčí přezkoumal video a Jan Navrátil nakonec viděl za skluz oběma nohama napřed červenou kartu! Slovácko dohrává o deseti.
     
    12
    Jan Kvída v tísni odkopl míč a v blízkosti středového kruhu do něj ostře zajel Jan Navrátil. Ve hře video a místo žluté červená!
    11. Stanislav HOFMANN - 0:1
     
    11
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Ondřej Kočí chtěl stáhnout vysoký centr Milana Petržely z pravého křídla ze vzduchu, jenže šel do prázdna a po centru Jana Kalabišky z levé strany šestnáctky se prosadil střelou do prázdné brány STANISLAV HOFMANN! Slovácko se ujalo vedení a je to 1:0. Asistence: Jan Kalabiška.
    8. V obří příležitosti se ocitl Kliment, nedokázal ale zakončit
     
    8
    Na opačné straně hřiště propadl centr Slovácka z pravého křídla a na značce pokutového kopu se ocitl v obrovské příležitosti Jan Klimenta, při pokusu o střelu ovšem míč minul a nezakončil!
     
    7
    Míč teď po rohovém kopu Příbrami nepříjemně propadl a na vzdálenější pravé tyči z úhlu pálil Jaroslav Tregler! Jeho rána ale byla zablokována a následná hlavička skončila mimo. Další šance.
    6. Střela Nového míříla k tyči, jeho pokus ale skončil mimo
     
    6
    Martin Nový rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a zvolil přímou střelu na bránu, která nepříjemně skákala a mířila k levé tyči sítě, míč ale skončil po teči těsně mimo!
     
    5
    Milan Lalkovič se rozbíhal podél pravé postranní čáry, jenže kolmá přihrávka od spoluhráče byla příliš prudká, a tak hráči Slovácka mohli vzápětí v klidu vhazovat.
     
    3
    Filip Zorvan zkusil vystřelit zpoza šestnáctky a jeho pokus mířil k pravé tyči, jenže byl příliš slabý a Vít Nemrava si v bráně hráčů Slovácka snadno poradil.
    2. Zkušený Michal Kadlec si málem srazil míč do vlastní sítě
     
    2
    Denis Laňka se dokázal dostat na pravém křídle k přízemnímu centru do šestnáctky a Michal Kadlec si ho málem ve skluzu srazil do vlastní brány! Rohový kop poté nebezpečí nepřinesl.
     
    1
    Mrazivé počasí je pryč a za příjemného slunečného počasí začíná zápas mezi Příbramí a Slováckem. Výkop utkání právě obstarali fotbalisté hostujícího Slovácka.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Kočí – Kvída, Tregler (C), Vilotić – Laňka, T. Pilík, Lalkovič, Nový, Cmiljanović – Voltr, Zorvan.
    Náhradníci: Šiman – Antwi, Jan Rezek, Januška, Vávra, Svoboda, Mezera.

    1.FC Slovácko: Nemrava – Reinberk, S. Hofmann, Mich. Kadlec (C), Kalabiška – Havlík, L. Sadílek – M. Petržela, Kohút, Navrátil – Kliment.
    Náhradníci: Bajza – Cicilia, V. Daníček, Divíšek, Jurečka, Jakub Rezek, Šimko.

    Rozhodčí: Ondřej Berka. Asistenti: Jaroslav Kubr, Michal Novák. Čtvrtý rozhodčí: Ladislav Szikszay. VAR: Ondřej Ginzel. AVAR: Lucie Ratajová.
     
    1.FC Slovácko

    Slovácko vyhrálo tři venkovní zápasy v řadě a může se pyšnit třetí nejlepší bilancí na hřištích soupeřů. Hosté teď navíc zavítají do Příbrami, kde vyhráli čtyřikrát za sebou a během prvních tří zápasů této vítězné série navíc udrželi čisté konto. Slovácko se může opřít o střelce Jana Klimentu a Vlastimila Daníčka, ale druhý jmenovaný hráč ovšem bude chybět kvůli zranění.
     
    1.FK Příbram

    Fotbalisté Příbrami prožívají další náročnou sezónu mezi elitou a mají problémy se střílením gólů. Paradoxem je, že domácí fotbalisté dokáží podat solidní výkon proti silným soupeřům a obrat je o důležité body. Stačí si vzpomenout na Plzeň, se kterou tým z hornického města remizoval bez branek, zatímco přestřelka proti Slavii skončila 3:3. Vzepře se Příbram i 1.FC Slovácku?
     
    Příbram čeká o víkendu velice náročné střetnutí proti týmu, který v letošním ligovém ročníku bojuje o účast v evropských pohárech. Na Litavce se představí v sobotu odpoledne Slovácko, kterému se velmi daří, zatímco domácí fotbalisté neustále bojují o záchranu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 72. Voltr (pen.) – 11. S. Hofmann (Kalabiška), 23. Kliment (pen.), 70. M. Petržela (Havlík), 90. Jurečka (Reinberk)

    Karty:   44. Vilotić (PRI), 53. Kvída (PRI)   12. Navrátil (SLO)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:18.
    FK Příbram: Kočí – Kvída, Tregler (C), Vilotić (46. Svoboda) – Laňka, T. Pilík (63. Januška), Lalkovič (67. Vávra), Nový (46. Antwi), Cmiljanović (29. Jan Rezek) – Voltr, Zorvan.
    Náhradníci: Šiman – Antwi, Jan Rezek, Januška, Vávra, Svoboda, Mezera.

    1.FC Slovácko: Nemrava – Reinberk, S. Hofmann (88. Šimko), Mich. Kadlec (C), Kalabiška – Havlík, L. Sadílek (88. Cicilia) – M. Petržela (77. Divíšek), Kohút (62. V. Daníček), Navrátil – Kliment (62. Jurečka).
    Náhradníci: Bajza – Cicilia, V. Daníček, Divíšek, Jurečka, Jakub Rezek, Šimko.

    Rozhodčí: Ondřej Berka. Asistenti: Jaroslav Kubr, Michal Novák. Čtvrtý rozhodčí: Ladislav Szikszay. VAR: Ondřej Ginzel. AVAR: Lucie Ratajová
    bahis siteleri